Brujanje sa matične ploče

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
malopre sam ga rastavio kompletno i opet sklopio sada opet imam onaj zvuk ali posle bip-a traje koliko i još jedan dugačak bip.
Počinjem da sumnjam na moje napajanje da nije nešto sa 12 voltnom granom neko probijanje kroz neki od filtera.

inače komp sve radi kao normalno

malopre sam ga rastavio kompletno i opet sklopio sada opet imam onaj zvuk ali posle bip-a traje koliko i još jedan dugačak bip.
Počinjem da sumnjam na moje napajanje da nije nešto sa 12 voltnom granom neko probijanje kroz neki od filtera.

inače komp sve radi kao normalno

ISPRAVNO RAZMIŠLJAŠ...:ok:.

Ako imaš....PROBAJ NEKO DRUGO NAPAJANJE....ondak ćeš ...ZNATI TAČNO...;).

nisam našao ništa zbog čega bi to radio , nemam novo napajanje drugo sada pri ruci ali neka ga mislim da ću kada prođu ovi praznici uzeti neko novo napajanje svakakao burazeru treba jedno malo jače da uzmem za komp koji ću da mu sklopim tako da onda ću znati.
Mada ne volem ovako nit smrdi nit miriše, status quo.

Ljudi ja vam se zahvaljujem svima na pomoći , našao sam gde je bio problem.
Znači bila mi je uključena opcija uzbunjavanja u BIOS-u za sistem fan iako nije bio priključen na matičnu ploču već direktno , pre neki dan sam ga direktno priključio.
Ne bih ni pomislio na to nego sam rekao aj da testiram komponente , pustio sam prvo passmark i on je sve prošao komp nije ni štucnuo , zatim sam pustio prime 95 i negde na 5 testuje komp počeo isto da pišti jer je cpu dostizao temperaturu od 55celzijusa na koliko mi je namešten za uzbunjivanje , mis može on da ide i do 65 bez problema ali sam ga ja stavio na 55 , elem kada je počeo pc speker da pišti isto onako kako je pištio došlo mi je da razbijem sebi glavu o zid .
prekinuo sam testiranje , verovatno ću pastu da zamenim na cpu pre ovih nadolazećih vrućina , a one opcije sam isključio tako da nema više onog glupog zvuka posle bip-a.
Ja vam se još jednom izvinjavam i zahvaljujem na pružanju pomoći..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back