Gospodja dr, ili mozda gdjica, izvinjavam se unapred.. je ocigledno poprilicno neupucena u moje postove na ovom forumu, ali je cinjenica..da ako misli da sam ja necim opterecena, ona je onda definitivno OPTERECENA SA MNOM! I naravno, samo zato sto sam na hvalospevima drugih forumasa upucenih njoj, odreagovala negativno. Zao mi je, ali ja zaista ne mogu da se divim vama i vasoj strucnosti...i ma koliko vi ovde iznosili vase analize, zaista jako malo verujem u nekog sa druge strane ekrana kada je u pitanju nesto sto se zove ZDRAVLJE!
Tako da, posle ovoliko godine, mislim da bi bilo vreme da me zaobidjete vec jednom.
Zar covek jedne takve struke ima vremena za ovakve sitnice i prepucavanja.
Btw, naravno da zelim da izgledam lepo sebi, pa posle drugima i svom decku. Kad bi se on pitao, mi bi dane provodili po poslasticarama

I naravno... mnoge stvari na meni i ne primeti..jer znaci da ih ja vise nikad ne treba obuci???
Moj karakter je ovde opisan prema subjektivnom shvatanju, tacnije samo zato sto nisam isla nekom po volji.
I da..ovim zavrsavam svaku diskusiju. Mene su ucili da pametniji popusta. E sad... da ne nabrajam sto je ne samo razlika u godinama, vec smatram da neko treba da bude na nivou svoje profesije. Ali ocigledno...da je jako zanimljivo voditi rasprave sa mnom. Pardon, doticna dr se sa mnogima ovde zamerila. Pa se bas pitam ko ovde ima komplexe i frustracije??? Sukob nisam imala ni sa kim drugim.
Pozdrav... i da mazite se... negujte se... to nista ne moze da skodi, sigurno