Bromansa

LastGentleman

Primećen član
Poruka
905
Da li vam je poznat pojam?

Nije ništa pederski iako možda zvuči pomalo. Bilo kako bilo jel vam se desilo
da ste nekada bili veoma bliski sa nekim do te mere da ste ga mogli nazivati bratom ali ne ono žargonski "E disi brate!" Nego stvarno.
Znači svaki dan kafa, piće, blejanje, praćenje utakmica, ali sa druge strane bez prestanka prijateljska nadmećanja?

Ja lično smatram da se takvo prijateljstvo treba čuvati jednako dobro kao i ljubavna veza. Nažalost iz nekog razloga nisam
uspeo da sačuvam ni to ali to je neki druga tema... Nego, da vas čujem.

Bromansa jeste ljubav između dva strejt muškarca. Videla sam to svojim očima - prosto ti bude žao što nisu gej pa da budu srećni do kraja života. Kad neko toliko voli svog druga onda mu je devojka neko biće sa kojim živi, a drug je onaj koji ga razume, shvata šta je važno, sa kojim se smeje i zeza. Izem ti ja takvog strejt lika.

Poznat mi je taj odnos, malo je jezivo da vise skoro i nema nezavisnih muskaraca, svi su pod kontrolom nekog (mame, sestre, bivse zene a sve cesce i nekog druga).

Poznat mi je taj odnos, malo je jezivo da vise skoro i nema nezavisnih muskaraca, svi su pod kontrolom nekog (mame, sestre, bivse zene a sve cesce i nekog druga).

da si rekla pod kontrolom televizora idiotske mejnstrim kulture i obicaja pa ajde, ovako si samo ispapagajisala neka blic zena kokodakanja, kompleksaske paranoje i iracionalne ljubomore natrulih zenturaca spram zenskih clanova familije muskaraca

inace ako pricamo o kontroli, slobodno mozemo reci da je moderna zena trenutno najbolji primer sta se dobije kad covek ne zeli da koristi mozak vec ga preda na prepodesavanje drugome. hbt prekjuce na ulici vidim matoru zenu nosi majicu na kojoj pise bimbo. znaci modni lobi bukvalno podjebava zene sasvim otvoreno a one to nose s ponosom dok istovremeno kokodacu o mamama i sestrama koje kontrolisu muskarce lol

Bromansa jeste ljubav između dva strejt muškarca. Videla sam to svojim očima - prosto ti bude žao što nisu gej pa da budu srećni do kraja života. Kad neko toliko voli svog druga onda mu je devojka neko biće sa kojim živi, a drug je onaj koji ga razume, shvata šta je važno, sa kojim se smeje i zeza. Izem ti ja takvog strejt lika.

kako žene zareže kad god im neko, nešto , ili neka preuzima muškarce :lol:

Ima takvih slucajeva i medju devojkama, jedna u drugu gleda kao u Boga, idol joj je u svemu, najbolje drugarice a nista zajednicko nemaju, stvarno ne razumem neke ljude.

- - - - - - - - - -

da, pazi ovu samaru gore recimo, pitoma seljancica ceo svoj zivot a sad i ona se pocela kao nesto kurciti, primetila kao ona kako muskarce kontrolisu mame sestre i bivse zene. citavih jedan i po muskarca sto je u zivotu upoznala :lol:

Da nemas ti slucajno bromansu? Posto uvek podrzavas muskarce i vredjas zene :lol:

Ima takvih slucajeva i medju devojkama, jedna u drugu gleda kao u Boga, idol joj je u svemu, najbolje drugarice a nista zajednicko nemaju, stvarno ne razumem neke ljude.

tacno, medju zenama je to mnogo izrazenije cak zato sto one i kad imaju tkzv prijateljice obavezno se mrze izmedju sebe i nadju trecu da olaksaju sebi dusice spram one prve :lol:

jeste ako ces da kokodaces o poznavanju muskaraca ko da si preturila 4 braka preko glave, tupsonko jedna

Ja ne kokodacem o poznavanju muskaraca, uostalom ni zena koja npr. ne moze da se odvoji od mame i nije neka prilika, ali ja posto sam zensko govorim iz svog ugla, samo sto ti samo cekas priliku da pocnes da vredjas, i to sa nekim licnim informacijama koje nisam iznosila javno.

Back