Brojno stanje vojnih formacija za vreme WW2 u Yugoslaviji, Partizani najbrojniji, najhrabriji i najbolji!

Kakite, razbacujete se debilnim glupostima itd.. U SVIM okupiranim državama su građani, policija, bivši pripadnici vojske SARAĐIVALI i SLUŽILI Hitleru! ALI, ni u jednoj od tih država to NIJE bio razlog da se NAKON rata NE obnovi predratno društveno političko ustavno uređenje...Do promena je bilo samo tamo gde je Staljinova zločinačka vojska glumila osloboditelja.. a ustvari bili OKUPATORI....:rotf::rotf:
Ajde pametnjakoviću, ispljuni: Šta se desilo državama bivšeg Varšavskog Pakta nakon raspada SSSR-a? OKUPACIJA ili oslobođenje!!?? :rotf:
Svaki put kad ti odgovorim na pitanje, ti bezis sa teme, jer iznosis svoje fantazije, A O TEMI NARAVNO NI DA ZUCNES.
:lol:

• Haha
Reactions: PA8
Zatucani isprani jednoumni komesarski mozak ne može da shvati ovo napisano:??? :rotf: :rotf: :rotf: Da ponovim:
Pa kaže: Ako je Srebrenica genocid... onda je pogotovo i Blajburg genocid!
Nisi povezao: Na oba mesta su Titovi generali i oficiri bili uključeni!
Gde i kada je usvojena rezolucija da je u Blajburgu bio genocid ?
To si ti na forumu sam sa sobom usvojio ?
:super:

iako su i tamo hteli da dođu na BOLJŠEVIČKU vlast! ALI, zločinačke SVINJE Staljin, Čerčil i Ruzvelt su se dogovorile da Grčka ide Zapadu, a JUgoslavija Staljinu!
Staljin je verovatno insistirao da Jugoslavija postane njegova interesna sfera a Ruzvelt i Čerčil su prihvatili jer osim partizana u Jugoslaviji nije bilo pokreta koji se iskreno borio protiv okupatora.

Staljin je verovatno insistirao da Jugoslavija postane njegova interesna sfera a Ruzvelt i Čerčil su prihvatili jer osim partizana u Jugoslaviji nije bilo pokreta koji se iskreno borio protiv okupatora.
Naivno i NETAČNO objašnjenje! Pa u Bugarskoj, Rumuniji, Mađarskoj, Čehoslovačkoj, Poljskoj i Istočnoj Nemačkoj NIJE bilo pokreta koji se iskreno borio.. pa su IPAK postale Staljinove tampon zone! :super:

Gde i kada je usvojena rezolucija da je u Blajburgu bio genocid ?
To si ti na forumu sam sa sobom usvojio ?
:super:
Ako bi Blajburg bio proglašen genocidom, englezi bi bili SAUČESNICI u tom genocidu sa krvavim rukama. A za to bi se trebala značajnije promeniti geopolitička situacija, barem u Evropi, za početak! :rotf: :rotf: :rotf:
PS: Znaš li da je u Holandiji bilo i neko suđenje za Srebrenicu??? A Englezi su kod Blajburga napravili još veću svinjariju! :bravo:

Naivno i NETAČNO objašnjenje! Pa u Bugarskoj, Rumuniji, Mađarskoj, Čehoslovačkoj, Poljskoj i Istočnoj Nemačkoj NIJE bilo pokreta koji se iskreno borio.. pa su IPAK postale Staljinove tampon zone!
Da je četnički pokret prevladao nad partizanima i da četnici nisu sarađivali sa nacistima i fašistima Jugoslavija ne bi postala komunistička zemlja. Nema logike da bi zapadni saveznici tek olako prepustili Staljinu u tom slučaju.

Da je četnički pokret prevladao nad partizanima i da četnici nisu sarađivali sa nacistima i fašistima Jugoslavija ne bi postala komunistička zemlja. Nema logike da bi zapadni saveznici tek olako prepustili Staljinu u tom slučaju.
Zar NIJE, barem u SRBIJI!, gde partizana i nije bilo do dolaska C.Armije! A Staljin bi prepustio svoju podrepnu mušicu Tita monarhistima za vešala? Pogledaj malo kartu, koji bi MONARHIJA, kapitalistička bila trn u Varšavskom Bloku!:super:Koliko je sovjeta poginulo u Srbiji, Vojvodini, kod BATINE forsirajući Dunav.. i Staljin bi to prepustio trulim kapitalistima!!?? Itd:rotf:

Zar NIJE, barem u SRBIJI!, gde partizana i nije bilo do dolaska C.Armije! A Staljin bi prepustio svoju podrepnu mušicu Tita monarhistima za vešala? Pogledaj malo kartu, koji bi MONARHIJA, kapitalistička bila trn u Varšavskom Bloku!:super:Koliko je sovjeta poginulo u Srbiji, Vojvodini, kod BATINE forsirajući Dunav.. i Staljin bi to prepustio trulim kapitalistima!!?? Itd:rotf:
Pa komunista nije bilo u Srbiji ali ih je bilo u ostatku Jugoslavije. Opet kažem da je četnički pokret prevladao u Jugoslaviji i da nisu sarađivali sa Nemcima Saveznici ne bi imali druge nego da Jugoslaviju uguraju u zapadni savez. U svim onim bivšim zemljama Varšavskog pakta koje si naveo nije postojao nikakav pokret otpora.

Partuzano su skoro bez ičije pomoći oslobodili Jugoslaviju. Sovjeti su im pomogli oko oslobađanja Beograda i Vojvodine, zapadni saveznici nešto malo u tehnici i bombardovanjem nemačkih položaja i to je to. Ostalo su partizani sami u radili.
1000000199.jpg

I možete vi četnici i ustaše da pričate te zločini po Srbiji, zapadnoj Hercegovini i Blajburgu i ništa više od toga. Tito i partizani da su bili takvi kakve ih predstavljate Tito ne bi bio gost u Beloj kući.
Čaušesku je bio gost u Beloj kući. Kako objašnjavas tu činjenicu?

1000000363.jpg

"U Jugoslaviji su jedinice Crvene armije sadejstvovale u borbama u Timočkoj Krajini, u oslobođenju Banata i Bačke, učestvovale su u Beogradskoj operaciji, Bici na Batini i oslobađanju Baranje, te u borbama na mostobranima kod Virovitice i Bolmana, kao i u Sremu."

https://www.google.com/amp/s/lat.rt...ne-armije-u-osloba%C4%91anju-jugoslavije/amp/

Šta tu ne piše ono što sam ja napisao? Napisao sam u nekom postu da je Crvena armija pomogla u oslobađanju Beograda i Vojvodine.

Pa Čaušesku je bio lider koji je okončao aktivno učešće Rumunije u Varšavskom paktu, 1989. godine Rumunija je otplatila sve dugove strancima.
Čaušesku je jedan od najvećih komunističkih zločinaca. Ti si rekao da je Broz bio gost u Beloj kući i da je to dokaz da on nije bio zločinac kakvog ga mi predstavljamo.

Čaušesku je jedan od najvećih komunističkih zločinaca. Ti si rekao da je Broz bio gost u Beloj kući i da je to dokaz da on nije bio zločinac kakvog ga mi predstavljamo.
Pa nije samo doček u Beloj kući, oreko sto lidera u celom svetu su svojevoljno dišli u Beograd na osnivanje Pokreta nesvrstanih, Tito kada je umro mnogo veliki svetski državnic su došli na njegovu sahranu. Koji Titovi zločini? Prenaduvane brojke neočetnika i neoustaša.

• Haha
"U Jugoslaviji su jedinice Crvene armije sadejstvovale u borbama u Timočkoj Krajini, u oslobođenju Banata i Bačke, učestvovale su u Beogradskoj operaciji, Bici na Batini i oslobađanju Baranje, te u borbama na mostobranima kod Virovitice i Bolmana, kao i u Sremu."

https://www.google.com/amp/s/lat.rt.rs/srbija-i-balkan/52079-pomoc-crvene-armije-u-osloba%C4%91anju-jugoslavije/amp/

Šta tu ne piše ono što sam ja napisao? Napisao sam u nekom postu da je Crvena armija pomogla u oslobađanju Beograda i Vojvodine.
Šta piše ovde?
👇

1000000196.jpg

Pa nije samo doček u Beloj kući, oreko sto lidera u celom svetu su svojevoljno dišli u Beograd na osnivanje Pokreta nesvrstanih, Tito kada je umro mnogo veliki svetski državnic su došli na njegovu sahranu.
Nijedna normalna zemlja na svetu nije bila članica Pokreta nesvrstanih. Da je Broz doživeo 1989. i te godine bio streljan, zapadni državnici bi reagovali isto onako kako su reagovali kada je Čaušesku streljan.
Koji Titovi zločini? Prenaduvane brojke neočetnika i neoustaša.
EU je 2. aprila 2009. usvojila rezoluciju koja osuđuje komunizam i nacizam

Nijedna normalna zemlja na svetu nije bila članica Pokreta nesvrstanih. Da je Broz doživeo 1989. i te godine bio streljan, zapadni državnici bi reagovali isto onako kako su reagovali kada je Čaušesku streljan.
Ako je po tebi više od pola sveta nenormalno i glupo onda patiš od sindroma ekskluzivnosti.
EU je 2. aprila 2009. usvojila rezoluciju koja osuđuje komunizam i nacizam
To li je ista ona EU koja je podržavala nasilnu smenu demokratske izabrane vlasti u Ukrajini?

Ako je po tebi više od pola sveta nenormalno i glupo onda patiš od sindroma ekskluzivnosti.
Hajde da analiziramo svaku članicu Pokreta nesvrstanih. Prvo Somalija. Da li je Somalija normalna zemlja?
To li je ista ona EU koja je podržavala nasilnu smenu demokratske izabrane vlasti u Ukrajini?
Hitler je 1933. postao premijer Nemačke nakon demokratskih izbora.

Hajde da analiziramo svaku članicu Pokreta nesvrstanih. Prvo Somalija. Da li je Somalija normalna zemlja?
Mi možemo analizirati svaku zemlju ponaosob ali je ta Somalija zaostala zemlja znaš već zbog čega.
Hitler je 1933. postao premijer Nemačke nakon demokratskih izbora.
I zaveo diktaturu. Samo ne vidim zašto je to bitno, svako ko nije po volji EU i SAD a demokratski je izabran je Hitler?

Mi možemo analizirati svaku zemlju ponaosob ali je ta Somalija zaostala zemlja znaš već zbog čega.
Moramo da analiziramo svaku članicu Pokreta nesvrstanih kako bi utvrdili da li sam u pravu kada kažem da nijedna članica te organizacije nije normalna zemlja. Da li je Gana normalna zemlja?
I zaveo diktaturu. Samo ne vidim zašto je to bitno, svako ko nije po volji EU i SAD a demokratski je izabran je Hitler?
Političari koji podržavaju Putina su pretnja za čovečanstvo.

Moramo da analiziramo svaku članicu Pokreta nesvrstanih kako bi utvrdili da li sam u pravu kada kažem da nijedna članica te organizacije nije normalna zemlja. Da li je Gana normalna zemlja?
Sve su to siromašne zemlje znaš već zbog čega. Drugo kada neko okupi pola sveta u Beogradu to znači da on ima neki ugled. Tako da teroija vas neočetnika o Titu kao velikom zločincu pada u vodu.

• Haha

Back