Brojno stanje vojnih formacija za vreme WW2 u Yugoslaviji, Partizani najbrojniji, najhrabriji i najbolji!

Za šta?
Ne pobijam ja zasluge partizana, taman posla.

Problem je u tome što su najbolji i najhrabriji uglavnom izginuli do oslobađanja Beograda.
Ono što je ostalo je većinom bilo nesposobno za bilo šta drugo osim otimanja imovine posle rata
i khurčenja učešćem u borbama u kojima nisu ni bili, čast izuzecima.
A ono što Nemci nisu uspeli, dovršio je ćopavi svojom idiotskom odlukom da (potpuno nepotrebno)
pošalje mladost Srbije na Sremski front da ih Nemci izmasakriraju...
Ono što mene nervira je šljam koji je preostao posle rata - pogledaj koliko političkih
komesara je izginulo u borbama - to je zanemarljiv broj.
Ma autor teme navalio kao mutav na telefon! Ne znam čemu mu SADA, 35 godina nakon raspada šugave države za koju su se borili ti partizani, uopšte razbacivanje i preuveličavanje njihovog broja??
Podseća me na tehniku primanja svakakve STOKE u partiju radi dokaza MASOVNOSTI i snage SKJ! Što se videlo 90-tih kako se oko 80 posto te STOKE razbežalo u razne, navrat, nanos stvorene stranke i strančice.. opet kako bi glumili DEMOKRATSKE, višestranačke izbore!! :hahaha: :hahaha:

Ne znam čemu mu SADA, 35 godina nakon raspada šugave države za koju su se borili ti partizani, uopšte razbacivanje i preuveličavanje njihovog broja??
Pitanje je da li se većina partizana uopšte borila za tu Jugoslaviju.
Borili su se protiv okupatora i ustaških koljača, kakva crna Jugoslavija, pa još komunistička.
A komunjare su se setile da krenu protiv Nemaca tek kad je Hića krenuo na Staljina.
Koliko ja znam, prve žrtve su Nemci imali baš od četnika, dok su partizanski politkomesari
još čekali uputstva iz Moskve.

Ma autor teme navalio kao mutav na telefon! Ne znam čemu mu SADA, 35 godina nakon raspada šugave države za koju su se borili ti partizani, uopšte razbacivanje i preuveličavanje njihovog broja??
Podseća me na tehniku primanja svakakve STOKE u partiju radi dokaza MASOVNOSTI i snage SKJ! Što se videlo 90-tih kako se oko 80 posto te STOKE razbežalo u razne, navrat, nanos stvorene stranke i strančice.. opet kako bi glumili DEMOKRATSKE, višestranačke izbore!! :hahaha: :hahaha:
Treba zatvoriti sve katedre za istoriju po tebi :cepanje:

Treba zatvoriti sve katedre za istoriju po tebi :cepanje:
Hvala! Jedino PAMETNO što si do sada napisao koliko pamtim! :cepanje:Ako se razne katedre NE mogu dogovoriti NI da li je u Jasenovcu stradalo 700 000 il 350 000 ili 70 000 osoba, i bolje da se zatvore i da odu na bauštelu u Nemačku mešati beton! :cepanje:

Hvala! Jedino PAMETNO što si do sada napisao koliko pamtim! :cepanje:Ako se razne katedre NE mogu dogovoriti NI da li je u Jasenovcu stradalo 700 000 il 350 000 ili 70 000 osoba, i bolje da se zatvore i da odu na bauštelu u Nemačku mešati beton! :cepanje:
Tako je treba zatvoriti sve fakultet, i tebe pustiti na pinku da pricas sa Bokanom kao glavni ekspert za sve.

Back