Brojke iz Jagodine nisu tako ružičaste

aljek, a i sns je uprskala ogromno, i sada sledi velika cistka, a misli da ostanu mladi samo kao neki njegov legat, da ga ne pljujemo za deceniju dve

gazenjem dece sada to nema sanse da ostvari, dok huska na gazenje
ОН ЋЕ ДА ПОБЕГНЕ СА 50АК ЧЛАНОВА КАРТЕЛА ФАМИЛИЈЕ У КУМОВА КОЛИКО МОЖЕ ДА СТАНЕ У ЈЕДАН АВИОН

Prema arhivu javnih skupova sinoć u Jagodini se okupilo 14k ljudi, to bi značilo cca nešto preko 200 autobusa uz manji broj Jagodinaca.

S druge strane samo u Novom Sadu je bilo više od 20k gradjana, poruka je Vucicu jasna i pored ucena dovlacenja i kupovine ti nemaš ni blizu podršku kao pre 5g, a bunt ti je nikad veći.
Imaš li ti oči ili samo slušaš onoga ko ih nema? Uporedi taj veličanstveni skup u toj maloj varošici u Srbiji sa onim "veličanstvenim" na Slaviji obojenih hijena i sve će ti biti jasno ...

Evo i objašnjenja

ja se zaista izvinjavam trebali ste odmah da mi kažete za ove činjenice

Ne znam samo zašto se krije da je i Jagodina dva puta veća od Beograda

1737847522281.png

Па? напустио је СРС и није пришао СНС где би био сигурно број 2 после Вучића, много је поштеније поступио од ДС и ДСС олоша који су постали функционери СНС режима и списак им је дуг да набрајам,

ДС, Гордана Чомић, Јелена Триван, Горан Весић, Синиша Мали, Бранислав Лечић, Кена, Драган Шутановац, Цвијан, Горан Кнежевић, Александар Шапић

ДСС, Ненад Поповић, Драган Шормаз, Небојша Бакарец, Петар Петковић, Миленко Јованов.....

Г17 шљам нећу ни набрајати
Баш је тешко бити поштенији од горе наведених ликова.

Ako pogledamo i pokusemo da razumemo sta je proizaslo iz skupa u Jagodini, a sto se tice informacija koje su gradjani primili...To je u sustini video Nemanje Sarovica...Dakle, sva ona organizacija i svi oni autobusi smisao su dobili u tom videu koga ce pregledati pola miliona ljudi u Srbiji...Dok sam Vucicev govor zbog koga je sve organizovano nije poslusalo ni desetak hiljada ljudi i on nema bukvalno nikakav poseban znacaj, niti smisao, jer je uobicajen i ocekivan...

Tvoj Vučić ukrao stan, i sad neko drugi lopov?
Нисам написао да је Шаровић лопов, већ да има 50 година и свега неколико година радног стажа.Пише да је радио у некој адвокатској канцеларији и 3 године у Првом општинском суду и после тога иду функције у СРС и политици.Значи, радуцкао је у струци само првих 4-5 година, и после тога у политику у којој је већ четврт века.

Вучић није украо стан, већ га је добио од државе, као и милиони грађана Србије.

Ne svidja ti se sto neki pripremaju teren za eksploataciju litijuma u narednim godinama pod drugom vladom?Pasce dosta vlada na litijumu,jer ce svi koji dodju imati isti zahtjev.Kopanje.Da li cemo se odbraniti od kopanja.Daj Boze.
Neće kopati. Iz samog Rio Tinta kažu da su protesti omeli početak projekta Jadar. Narod nije svjestan svoje snage.

Evo i objašnjenja

ja se zaista izvinjavam trebali ste odmah da mi kažete za ove činjenice

Ne znam samo zašto se krije da je i Jagodina dva puta veća od Beograda

Pogledajte prilog 1676546

Organizovanim prevozima, pretnjama otkazom, dnevnicama itd. ne mogu da skupe više ljudi od svakdonevnih protesta koje organizuju studenti. Toliko o tome.

Organizovanim prevozima, pretnjama otkazom, dnevnicama itd. ne mogu da skupe više ljudi od svakdonevnih protesta koje organizuju studenti. Toliko o tome.

Kako ne mogu prijatelju, toliko su ljudi skupili da se Jagodina "razvukla"

Prirodni fenomen, centralni Jagodinski trg sa 6.000 m2 narastao na 30.000 m2 i sada je duplo veći od Trga Slavija

Ajnštajn da je živ pisao bi nove teorije i jednačine posle ovoga

Back