Brojke iz Jagodine nisu tako ružičaste

14 000 их је довежено бусевима 70% роми из разних градских чистоћа широм Србије, махом Смедерево и Пожаревац али и Крушевац итд
znaci sns i av su tolko zasrali da sada jedino smrkovima gradske cistoce cele srbije mogu da ih operu

ili su zreli za djubriste istoroje pa zato pozvase gradske cistoce da im objave

kada oteramo crveno-crnu koaliciju, a sarovic se ispraksuje kao novinar u medjuvremenu, ja ga kasnije vidim kao urednika neke nacionalne televizije sa nac. frekvencom mism, recimo rts-a
црвено-црно-жуту коалицију са још неким бојама... Проблем је што када Вучићу буде дошао крај, добићемо можда неког новог политичара, али састав те нове владе опет ће чинити познате љигаве њушке... неће нормалан свет у тај политички свињац.

Ne moze ovde nikakav Tramp ili nikakva Evropa da menja nasu sluzbu i njenu moc...To je iskljucivo nasa stvar... A nasa sluzba je sve u ovoj drzavi i u ovom trenutku sluzi odbrani vlasti i kroji nasu politiku...Doduse, sve je to i uz podrsku naroda...Nasa politika je tacno onakva kakvu narod zeli.... Sto se tice krize u Evropi ili Nemackoj, ona nije nesto sto se ne desava, desava se kroz vekove uvek i naravno da ce proci dekada ili dve i Nemacka ce se vratiti na svoj kolosek, a sa njom i Evropa...To su neminovnosti...
Ljudi se juce rode i misle da istorija pocinje od njih, a pogledajte samo gde je Evropa bila u devetnaestom veku, a gde Balkan...Kada je Vuk isao sa knjigom pod ruku u Bec da opismeni jedan narod seljaka(ovo ne govorim sa nipodastavalnjem), tamo su vec procitali Kanta... Prosla je Evropa humanizam i renesansu mnogo pre toga...Univerziteti su tamo postojali kada se prva nasa drzava ovde formirala u srednjem veku.....Rudarstvo se izucavalo na tim univerzitetima u sedamnaestom veku, rudnici su radili na najsavremeniji nacin toga doba, a kod nas ne..A onda u dvadesetom veku su prirodno stigli dotle da proizvode najsofisticiraniju mogucu tehnologiju...To su zasluzili vremenom... I ne mozemo ocekivati da ce oni danas otvarati rudnike i praviti struju sagorevajuci ugalj kao mi... A kod nas se radjaju generacije koje u svemu tome vide nekakvu nepravdu, skolovani ljudi debatuju u medijima i u svemu tome vide neku nepravdu...Mi smo totalno nerealni i ne primecujemo sopstvene koristi od tog sveta, samo vidimo da je nepravedno to sto su ispred...Cak smatramo da su tamo, zato sto nas kradu...Mi dakle proizvodimo za nas, a imamo cak i za njih...
Ти си један од оних који верују да је Србија суверена и независна ? Трамп отима Гренланд, размишља о Канади, а ти умислио да не може да се меша у рад једне мале службе у једној малој небитној државици у небитном делу Европе.
Европа у овом тренутку не може да се такмичи не само са С.А.Д и Русијом, већ и са Кином која у неким сегментима је престигла и Америку, рецимо иновациона технологија.
Не живи се од старе славе. И Србија је пре комуниста имала берзу која је била на нивоу европских берзи, а данас Белекс не може да сустигне ни словеначку берзу, као ни хрватску.

pa sns je deo crveno-crnih, njima lustracija, a ds i dss su vec kaznjene, jel postoje one uopste, marginalno samo?

to moras da si drtina bajden pa da ruiniras stranku, kao te dve koje su bile jake nekada
какве то везе има што су "кажњене" кад је 80% чластва и руководства постало перјанице СНС секте и њеног режима

Ти си један од оних који верују да је Србија суверена и независна ? Трамп отима Гренланд, размишља о Канади, а ти умислио да не може да се меша у рад једне мале службе у једној малој небитној државици у небитном делу Европе.
Европа у овом тренутку не може да се такмичи не само са С.А.Д и Русијом, већ и са Кином која у неким сегментима је престигла и Америку, рецимо иновациона технологија.
Не живи се од старе славе. И Србија је пре комуниста имала берзу која је била на нивоу европских берзи, а данас Белекс не може да сустигне ни словеначку берзу, као ни хрватску.
Pobogu pa sve zemlje su zavisne jedna od druge, njihove ekonomije zavise jedna od druge...To nije nezavisnost...Ali su naravno potpuno nezavisne u odabiru svog puta i svoje politike...Ako odaberu da budu clanice nekog saveza, naravno da ce do odredjene mere zavisi od tog saveza, ali ce ubirati i odredjene koristi...Naravno da se USA ne mesa u politicki zivot na Kubi, kao sto se ne mesa ni u politicki zivot u Srbiji...Ako je Srbija odabrala integracije ona sama treba medjunarodni nadzor na tom putu, ona sama traba tudje ocene, sto je sasvim prirodno, ali oni da nama otvaraju poglavlja i resavaju ih, to nece sigurno, to moramo sami...Oni da menjaju nasu sluzbu, to niti mogu, niti hoce, niti se to radi... Ako trazimo kredite(niko nas ne tera na to), ako ih uzimamo, nasa je duznost da slusamo MMF, jer niko nam nece dati kredit, ako proceni da ne radimo na tome da ih mozemo vratiti...Niko nas ne uvlaci u nesto sto je nasa potreba... Mi smo mogli danas da budemo naravno u boljoj situaciji, na nivou Ceske, Slovacke, Poljske, Rumunije, ali mi to nismo hteli...Sve sto Evropa trazi od nas, nije ama bas nkakvo mesanje...Mi uvek mozemo da prekinemo nase integracije ili da se izolujemo...Ali to ne radimo iskljucivo iz ciste, sopstvene koristi...Medjutim opet za to krivimo EU, USA i medjunarodnu zajednicu...

какве то везе има што су "кажњене" кад је 80% чластва и руководства постало перјанице СНС секте и њеног режима
ili ja tebe ne razumem, ili ti mene ne rzumes kada kazem lustracija: sta cemo sad, lustracija nije revansizam, mi pravimo otklon od sistema, a ti ljudi dok se zavrsi posao ce biti u penziji, ako nisu krali, sta sad, ne mozemo da im ukidamo penzije

mi trebamo sistem da promenimo, pa ne mislis valjda da av-u drmamo kavez jer ga mrzimo? nije covek problem, nego sistem. kada kazem ciscenje ribe od glave do repa, ne mislim ciscenje od ljudi koji su nasi neprijatlji, samo zato sto su neprijatelji, vec zato sto su nosioci starog sistema, oni ne znaju za novi i bolji, ili nece da znaju
znaci te stranke su vec u zapecku, dovoljno je da se zabrani rad sns-u, i ti ljudi dok se snadju prodje voz, mladi su vec preuzeli upravljanje srbijom, sa ovioma sto bi da ih gaze samo ludi bi pregovarali

kazem lustracija: sta cemo sad, lustracija nije revansizam, mi pravimo otklon od sistema,
Видећемо ко ће одговарати и за шта, убеђен сам да ће главни клан отићи, морамо да направимо отклон од комуниста и њихових потомака који су на власти од 1945, дакле Милошевићи побегли, Динкић и жути побегли са милијардама тако ће и Вучићи, дај Боже да грешим...

Видећемо ко ће одговарати и за шта, убеђен сам да ће главни клан отићи, морамо да направимо отклон од комуниста и њихових потомака који су на власти од 1945, дакле Милошевићи побегли, Динкић и жути побегли са милијардама тако ће и Вучићи, дај Боже да грешим...
pa ja ih zato i dalje nazivam crveno-crnom koalicijom, i navijam da se presvuku jos jednom sa novim pokretom, nadajyuci se da narid mora bar sada da progleda da vuk dlaku menja ali cud nikada

Ne svidja ti se sto neki pripremaju teren za eksploataciju litijuma u narednim godinama pod drugom vladom?Pasce dosta vlada na litijumu,jer ce svi koji dodju imati isti zahtjev.Kopanje.Da li cemo se odbraniti od kopanja.Daj Boze.
ne mozes od vucevica da se odbranis koji ti preti sa 1555 zrtava i opet da vlada nece pasti
gaze te autima dok ih av huska, mislis bagerima ne bi?
sns i av moraju da odu, ili srbije nece biti, presli su crvenu liniju, i to ne jednu, narod je izasao, jedino ako mislis da ce narod da se razidje, kako zagovaraju ovi botovi

ne mozes od vucevica da se odbranis koji ti preti sa 1555 zrtava i opet da vlada nece pasti
gaze te autima dok ih av huska, mislis bagerima ne bi?
sns i av moraju da odu, ili srbije nece biti, presli su crvenu liniju, i to ne jednu, narod je izasao, jedino ako mislis da ce narod da se razidje, kako zagovaraju ovi botovi
Hajde jos jednom napisi.Citao sam 2 puta i nisam razumio.

Bilo mi je izaslo pola tvoje poruke,ali kada sam citirao izaslo je jos pola pa sam onda nesta razumio.
Vucic je istorija i on odlazi.Ali litijum ce biti omca i za novu vlast.
on ako bi otisao, pa sve njegove odluke i sporazume ponistavamo, pa kako tramp sada rusi sve bajdenove budalastine?

znaci, to nemoj da vas neko laze, on je sam potpisao solcu, srbiju nije konsultovao kao da srbija ne postoji,a njegova ana je slagala narod da je vlada odustala od litijuma - znaci prevara ocigledna, ako se srusi sns i av, litijum nema da se kopa... jedino ako ga ne bi licno solc rusio pod uslovom da mu se da litijum

Prema arhivu javnih skupova sinoć u Jagodini se okupilo 14k ljudi, to bi značilo cca nešto preko 200 autobusa uz manji broj Jagodinaca.

S druge strane samo u Novom Sadu je bilo više od 20k gradjana, poruka je Vucicu jasna i pored ucena dovlacenja i kupovine ti nemaš ni blizu podršku kao pre 5g, a bunt ti je nikad veći.

Zato su i otisli u Jagodinu...da bi manje ulice delovale popunjenije na snimcima...

...

on ako bi otisao, pa sve njegove odluke i sporazume ponistavamo, pa kako tramp sada rusi sve bajdenove budalastine?

znaci, to nemoj da vas neko laze, on je sam potpisao solcu, srbiju nije konsultovao kao da srbija ne postoji,a njegova ana je slagala narod da je vlada odustala od litijuma - znaci prevara ocigledna, ako se srusi sns i av, litijum nema da se kopa... jedino ako ga ne bi licno solc rusio pod uslovom da mu se da litijum
Pa nismo mi Amerika da mozemo da ponistimo ugovore koje smo potpisali.
Medjunarodno pravo je na nasoj strani za bombardovanje 1999. i za teritorijalnu cjelovitost.I sta mi imamo od toga?
Jaci tlaci kaze Cane iz Partibrejkersa.

...

Karma je neumoljiva...
Pada CIA/Mi6 rezim u Srbiji kao nadstresnica:

Ђорђе Вукадиновић: Синоћни скуп подршке Александру Вучићу у Јагодини био је потпуни фијаско, и по одзиву и по енергији. То је јасно чак и напредњацима
http://www.nspm.rs/hronika/djordje-...nergiji.-to-je-jasno-cak-i-naprednjacima.html

...

Pa nismo mi Amerika da mozemo da ponistimo ugovore koje smo potpisali.
ma to tebe neko laze, sporazum a ne ugovor je nistavan ako ga jedna od strana krsi ili ga nije ispunila, ili smo mi imali aljeka siftara koji je radio za albansku stranu od pocetka, ruseci rez 1244, i gledajuci da srbi ne dobiju ama bas nista, samo da se proteraju,a on dobije tako autobuse od kurtija
Medjunarodno pravo je na nasoj strani za bombardovanje 1999. i za teritorijalnu cjelovitost.I sta mi imamo od toga?
ako se aljek odrice rezolucije 1244, i rusije koje nam brani teritorijalnu celovitost, onda mi moramo aljeka da oglasimo veleizdajnikom ustavokrsitelejm, i to je dovoljno za medjunaridno-pravo., svaki ugovor je nistavan ako ga je nacinio veleizdajnik
a sto se tice bombardpvanja, sta bi od tuzbi? ne mozes da tuzis nato ako bi da postanes clan, to znas,a i nema logike, mozes samo zemlje kolektivnog zapada
Jaci tlaci kaze Cane iz Partibrejkersa.
ne moze, vec mora da ima bar neki osnov

Poslednja izmena:
као покрет ће му се звати "за народ и државу" а то је уствари име већ постојеће СНС "фондације" у оквиру које је и "академија младих лидера" :mrgreen: :hahaha:
aljek, a i sns je uprskala ogromno, i sada sledi velika cistka, a misli da ostanu mladi samo kao neki njegov legat, da ga ne pljujemo za deceniju dve

gazenjem dece sada to nema sanse da ostvari, dok huska na gazenje

...

Karma je neumoljiva...
Pada CIA/Mi6 rezim u Srbiji kao nadstresnica:

Ђорђе Вукадиновић: Синоћни скуп подршке Александру Вучићу у Јагодини био је потпуни фијаско, и по одзиву и по енергији. То је јасно чак и напредњацима
http://www.nspm.rs/hronika/djordje-...nergiji.-to-je-jasno-cak-i-naprednjacima.html

...
znaci, nemoj sada neko da bi zucnuo "izbori" dok onaj koji je imao 48% ne padne na 4% podrske, uopste ne treba zuriti, delje i glodje se na tenane, sam verujem da se vec grize za jezik kada je ono huskao na gazenje naroda i dece bre

Back