okey ako sam ja naivan, ali moje sve agende se sprovode redom, samo kada smo se bajdena resili
pricas gluposti, pa svaba je vec podrzao vucica i svapski mediji neki manji istina, se cak i stide sto ce da raskopaju i zatriuju srbiju, a solca nije briga, sam pao sam se ubio gambino,... po tebi onda ne treba menjati vucica, on vec ima podrsku nemacke, i francuske, sve im je dao sto su trazili, kakva sad crna opozicija? ona je visak.
Да су Срби са Балкана гласали, Трамп би победио много убедљивије, а после и састав конгреса би био другачији и црвенији.
Срби су попут твојих Американаца, јако поларизован народ, по једнима Вучић није урадио ништа што ваља, а другима је измислио чак и струју.
Шта вреди што ја желим да мењам АВ, када опозиција је јединим делом антизападна, а делом је запад и не подржава.
Вучић је бољи од једног дела свог бирачког тела, а то је оно крезубо затуцано бирачко тело које је дошло из СПСа и СРСа. Такође Вучић је рецимо бољи и од једног дела опозиције, рецимо од Несторовића. Он је money oriented што би рекли твоји генгста репери и то је свакако боље од комуњара као што су Нестроровић и слични њему.
Али као заточеник тог крезубог дела бирачког тела СНСа и њему нема спаса, он због њих мора да оде са власти.
Замисли један урбани лик са Новог Београда да се шлихта некој пијаној полуписменој руралној руљи која је умислила неке трипове из 90их.
Овде људе покреће мржња, та мржња их толико заслепи да је дијалог свезубих и крезубих просто немогућ.
Крезуба руља зна да је крезуба руља и њима је врхунац животног успеха да их неко пита за нешто и зато трче на изборе, а у глави промаја.
Зашто право гласа има неко ко је неписмен ? То је јако опасно за државу и друштво.
Замисли да мене неко пита нешто у вези хемије и да ја одлучујем о неким хемијским саставима, а нити ме то занима, нити сам информисан, нити едукован што се тиче тога.