da li neko zna mozda koliki je prosecan broj partnera za muskarce, a koliki za zene, kod nas, u Evropi,...? zanima me i gde to moze da se procita, ako niko ne zna napamet...hvala unapred. 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato sto bi takva tema bila zakljucana obzirom da vec postojiangeLgirL:a zasto sam ne napravis anketu,
pitaj ove ljude ovde koliko su partnera imali i sam napravi prosek...
i eto odgovora na tvoje pitanje... :wink:
Sta pizdis, pokvarila ti se kolica pa si besan, neuklapas se u prosek za svoje godine?Tumaralo:zasto te zanimaju moje godinice? One su moja stvarcica, ne tvoja, draga postovana drugarice-apotekarice...![]()
Znam da se dame ne pitaju za godine, pa cu tebe zato slobodno upitati koliko imas ti godinica?![]()
![]()
To je kao ono na topic-u o najduzem i najkracem sexu. Svima, kao, najkrace 10-ak minuta! NIJE NEGO! A u pravu si i za njegovo verovatno racunanje vezica od po poljubac ili dva i za ovo da kod nas covek ima u zivotu oko 5 do 10 veza , bez braka pre 28 ili 30.Incognito:A sto bi bilo cudno 20 za 25 godina? ... Mozda covek racuna one sitne vezice od po nedelju dana...
Moja odokativna procena je da prosecno covek u zivotu ima 5-10 ozbiljnijih veza... Ovakva procena opada ako covek rano udje u bracne vode (i ne izadje iz njih za godinu dana)...
Srdj@n:25 god, 20
50% naroda ustaje u 7 ujutru, drugih 50% ustaje u 9 ujutru. prosecno gledano narod se dize u 8 ujutru... :?didy_yu:Zasto niko ne odgovara na ovo ?? Bas me zanima koliko je to "prosecno" za vecinu od vas ??
Same hereraindog:inace, pade mi sad na pamet ( ako je ipak rec o sex partnerima ), prica , odnosno tekst, iz nekadasnjeg M magazina, koji je nosio naslov "Kako racunaju pametne devojke"naime poenta je bila da kada od stvarnog broja gore pomenutih, odbacis : one night stand, lose ljubavnike, one kojima se ne secas vise ni imena, neke 'avanturice' i sve sto bi jos moglo ici uz to, broj se svede na "pristojnih" 1 ili 2 kom.
, tako da ispada da je vecina devojaka ( za muskarce ne znam) 'prakticno nevina tj.cedna' (kako rece Vudi Alen u "Mocnoj Afroditi"
). Ugl. mozda na konto toga ne bi bilo lose postaviti pitanje : Koliko ste zaista 'pravih'/dobrih ljubavnika/partnera/veza imali ?
( ja prva ne bih smela da kazemops:
![]()
Milow:Same hereraindog:inace, pade mi sad na pamet ( ako je ipak rec o sex partnerima ), prica , odnosno tekst, iz nekadasnjeg M magazina, koji je nosio naslov "Kako racunaju pametne devojke"naime poenta je bila da kada od stvarnog broja gore pomenutih, odbacis : one night stand, lose ljubavnike, one kojima se ne secas vise ni imena, neke 'avanturice' i sve sto bi jos moglo ici uz to, broj se svede na "pristojnih" 1 ili 2 kom.
, tako da ispada da je vecina devojaka ( za muskarce ne znam) 'prakticno nevina tj.cedna' (kako rece Vudi Alen u "Mocnoj Afroditi"
). Ugl. mozda na konto toga ne bi bilo lose postaviti pitanje : Koliko ste zaista 'pravih'/dobrih ljubavnika/partnera/veza imali ?
( ja prva ne bih smela da kazemops:
![]()
![]()