Brodolom Dodikovog ‘Paketa ludila’ u Beogradu

комшија

Stara legenda
Poruka
83.616
1598657335600.pngBrodolom Dodikovog ‘Paketa ludila’ u Beogradu


„Poslije političkog brodoloma koji je doživio u Beogradu, Dodik treba ozbiljno da razmisli. Ako je on lično osmislio ovaj plan moraće da se podvrgne preispitivanju, ako je to poslije svega moguće“, kazao je Govedarica, dodajući da "ako je plan osmislio neko drugi iz njegovog (Dodikovog) okruženja i nagovorio ga na sve to, moraće tu osobu udaljiti od sebe"..

1598657447600.png


28.08.2020 | 09:58

- Na sastanku u Beogradu predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je pokazao kako i na koji način politika opšteg interesa mora biti na prvom mjestu i da odluke koje donosimo moraju biti kreirane na bazi posledica koje proizilaze i takvih odluka – istakao je bivši predsjendik i sadašnji član Predsjedništva SDS Vukota Govedarica.


„Na taj način je politika razuma nadvladala politiku ličnog interesa i suludog avanturizma“, naglasio je Govedarica.


On je kazao da je Vučić svojim posjetiocima iz Banjaluke podvukao da je Srbija opredijeljena za poštovanje dejtonskih principa i da mir i stabilnost nemaju nijednu moguću alternativu što u prevodu znači da svako raspakivanje Dejtonskog sporazuma može da bude kobno po srpski narod.


„Takođe smatram da je na veoma direktan način demantovao neke koji ne vjeruju u njegove dobre namjere po pitanju Кosova i Metohije jer da je tako, Vučić bi sa oduševljenjem prihvatio paket koji je osmišljen u Banjaluci a u kojem su zajedno Кosmet i Republika Srpska“, pojasnio je Govedarica.


„Poslije političkog brodoloma koji je doživio u Beogradu, Dodik treba ozbiljno da razmisli. Ako je on lično osmislio ovaj plan moraće da se podvrgne preispitivanju, ako je to poslije svega moguće“, kazao je Govedarica.


On je istakao da ako je plan osmislio neko drugi iz njegovog okruženja i nagovorio ga na sve to, moraće tu osobu udaljiti od sebe.


„Кako god izgledalo, nezavisno od toga ko je sve kreirao taj „paket ludila“, Dodik bi trebao izvući ozbiljne zaključke iz svega ovoga što se desilo. Ne kažem ovo da bi ga sjetovao ili zato što sam njegov prijatelj već iz predostrožnosti kako bi se kvar koji postoji u Dodikovom sistemu otklonio. Кažem iz prostog razloga zato što narod mora da zna, da se u takvim slučajevima kada politike eskaliraju i postanu nekontrolisane deblji kraj je uvijek izvlačio običan čovjek“, zaključio je Govedarica.


(BN) link


Покушај Милорада Додика да наметне Србији колерацију босанско-херцеговачког ентитета РС са Косовом и Метохијом је велики безобразлук. И нимало "братски". Још један од разлога зашто Србија треба да престане да буде "крава музара" за економски пропали босанско-херцеговачки ентитет РС.
 

Peaky

Aktivan član
Poruka
1.014
Nije cudo sto ovo govedo nikad nece doci na vlast u RS
Dodik ih je opet zedne preko vode preveo a mozda cak i rade za njega jer i moja baba mara od 90 godina bi pametnije vodila politiku

Dodik je odigrao sjajan potez 2 mjeseca pred vazne lokalne izbore jos jednom se predstavio pred narodom u svjetlu zastitnika RS, borca za njenu nezavisnost itd
a ovaj gore kritikuje ga i ispada da je protiv RS i za BIH,sto bi narod rekao poturcio se
 

Top