Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 59.189
Nije to, već nikada nije zaslužila čast da bude članica.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to, već nikada nije zaslužila čast da bude članica.
Mislim da je bio toliko zavaljan da uvijek može reći "oprostite mi, nisam znao šta pijem, bio sam pijan."Misliš da nije?
A koje su to niske pobude?Misliš li da je Brnaba piludila/o jer osjeća da više nije u prvom ešalonu SNS-a?
opusti seA koje su to niske pobude?
Wannbe dyke?
mnogo je veci problem bio sto nam premijer lezba pa jos hrvatica ali ako to nije smetalo nasem predsedniku ovo je stinica zar ne...https://www.kurir.rs/vesti/politika...ezentacija-otputovala-na-ep-hrvatskim-avionom
Kao da nije dosta što očajno igraju iako su im omogućeni odlični uvjeti, npr mnogo bolji nego što imaju hrvatski igrači, sada još i putuju s avionom koji 9ma šahovnicu na sebi!!! Da li srpski fudbaleri sabotiraju Aleksandra Vučića i SNS? Dai ih treba sve potjecati iz repke? Uhapsiti? Ili su možda junaci?
Ma ona nije nikakav problem, u Srbiji se aplaudira jednoj idiotkinji kao što je Natalija Grbić i po medijima uredno obljavljuju intervjui sa raznim Natašama Kandić, Sabahudinima Gruhonjić-Šakićima, Kišjuhasima, Anama Lalić i sličnima. Da je Annie B. jedini srpski problem Srbija problema ne bi imala. Da ne pominjem da ih ima koji se guraju za vlast a aplaudiraju Nataši Kandić.mnogo je veci problem bio sto nam premijer lezba pa jos hrvatica ali ako to nije smetalo nasem predsedniku ovo je stinica zar ne...
Na šta se tačno misli?Jedan nivo je nacizma kritikovati reprezentaciju na ovaj nacin... To pokazuje koliko su ljudi odvratni i puni mrznje....
Ljutiti se zato sto smo putovali hrvatskim avionom i prigovarati zbog toga...To je skandalozno i bolesno....Na šta se tačno misli?
Navijala i ona pa se iznervirala.Ljutiti se zato sto smo putovali hrvatskim avionom i prigovarati zbog toga...To je skandalozno i bolesno....
On je prosvjećivanje evropljanin za razliku od tebe primitivnog balkanci.mnogo je veci problem bio sto nam premijer lezba pa jos hrvatica ali ako to nije smetalo nasem predsedniku ovo je stinica zar ne...
Ti si Srbin u HrvatskojIznervirao se Vučić jer je Srbin sjedio sat vremena u hrvatskom avionu.
Sad zamislite kako je meni, cijeli život u SRH i RH
Ljutiti se zato sto smo putovali hrvatskim avionom i prigovarati zbog toga...To je skandalozno i bolesno....
a hrvatske stjuardese ?Iznervirao se Vučić jer je Srbin sjedio sat vremena u hrvatskom avionu.
Sad zamislite kako je meni, cijeli život u SRH i RH