Brnabić uzela Ćutin papir na kome je pisalo nećeš kopati i rekla mu mrš bre

Najveći Srbi su Hrvat Ana CD i ustaša Bakarec. Ovo Vučićevo krdo bi trebalo stavit u cirkus i vodat po Srbiji. Zatvorene u kaveze dabome. Freak show.

Screenshot_20241011_074202_Chrome.jpg

Zahebi jeftino politikanstvo povodom Srba na Kosovu, iz tvojih ranijih postova je jasno da si ti za priznanje tzv. “Kosova”: takvi stavovi od tvoje opcije odbijaju ogroman broj ljudi, a posle im još lepite etikete kad ustanovite da opet nema većine. Čekajte nove izbore pa se ponovo preglasavajte sa SNS, ne glasam i ne nameravam, upravo zbog vaše isključivosti.
1728625954726.png

Ne glasaš ali nekako uvek okrpiš opoziciju a vlast nekako u rukavicama.

Loša taktika, provaljen si.
Ja mogu da posvedočim i da je @Casual Observer bio na oprezu u hvaljenju Vučića kao i ja dugo vremena.
A onda se nagledasmo Ćuto intelektualaca i N1 pojeo vuk tatalovićku dramosernih nezavisnih od pameti za lepe pare, prosto bi imali problem sa zdravim razumom da nismo sabrali 5X0+1-1

Poslednja izmena od moderatora:
Autorska
Kao što sam ovde još pre par meseci lično rekao da nećete moći zaustaviti korupciju Rio Tinta u Srbiji jer je previše Srba koji su na vlasti podmićeno.
Sve dok je Vučić na vlasti tako će biti.
A vi Srbi dobro tri put razmislite kada sledeći put uzmete glasački listić u svoje ruke.
ponovo tema o litijumu

aman !

Ja mogu da posvedočim i da je @Casual Observer bio na oprezu u hvaljenju Vučića kao i ja dugo vremena.
A onda se nagledasmo Ćuto intelektualaca i N1 pojeo vuk tatalovićku dramosernih nezavisnih od pameti za lepe pare, prosto bi imali problem sa zdravim razumom da nismo sabrali 5X0+1-1
Ješćemo jadarit i sonu kiselinu ako tako nastavite.

Ne znam sta je prethodilo, ali dopada mi se taj gest (mada sam na strani Cute i nekopanja).

Bolje da se opsuje, nego da se krije nesto i licemerno izrazava.

Svaka psovka u politici ima moju podrsku, jer je bar rec o koliko toliko iskrenim ljudima, koje ipak nesto istinski dotakne.

"Brate Pantelo" samo tako nastavi!
Brate sestro!?

Šta ti je kod Brnabe majke ti iskreno? Ovde je reč o najgorem obliku primitivizma i malograđanštine, svojstvenoj našoj praziluk eliti, koja se dočepala Beograda na repovima ustaških i partizanskih konja.
Ona Ćutu smatra polusvetom, a sebe polubožanstvom kome je sve dopušteno, sve dok samo božanstvo ne kaže da nije dopušteno.
To je najgori oblik metastaze našeg društva.

Brate sestro!?

Šta ti je kod Brnabe majke ti iskreno? Ovde je reč o najgorem obliku primitivizma i malograđanštine, svojstvenoj našoj praziluk eliti, koja se dočepala Beograda na repovima ustaških i partizanskih konja.
Ona Ćutu smatra polusvetom, a sebe polubožanstvom kome je sve dopušteno, sve dok samo božanstvo ne kaže da nije dopušteno.
To je najgori oblik metastaze našeg društva.
Pa dobro jeste, zato sto postupa iz pozicije sile, u tom slucaju ne odobravam, ustvari mislim da je ona iskreno uverena da je to kopanje zdravo i dobro. Njihovi mozgovi vise ne funkcionisu kao kod obicnih gradjana jer uvek imaju zastitu od svega loseg, i alternativu.

U svakom slucaju, sad i drugi imaju pravo da isto to njoj nekad kazu.

Ali sama psovka, pa makar i u ovom svetlu, ipak izdize coveka iznad ostalih u ova vremena lazi i "sve na finjaka", a ono sve grozno i naopacke da nema kud.

Pa dobro jeste, zato sto postupa iz pozicije sile, u tom slucaju ne odobravam, ustvari mislim da je ona iskreno uverena da je to kopanje zdravo i dobro. Njihovi mozgovi vise ne funkcionisu kao kod obicnih gradjana jer uvek imaju zastitu od svega loseg, i alternativu.

U svakom slucaju, sad i drugi imaju pravo da isto to njoj nekad kazu.

Ali sama psovka, pa makar i u ovom svetlu, ipak izdize coveka iznad ostalih u ova vremena lazi i "sve na finjaka", a ono sve grozno i naopacke da nema kud.
Nije to nikakva novina u srpskom političkom životu i ne predstavlja bukvalno ništa, sem što je nastavak primitivizma koji je decenijama promovisao Šešelj, Velja Ilić i slični saradnici službe. Naprotiv, nama upravo od srpskih političara, a posebno onih koji predstavljaju najviše institucije države, potrebna je pristojnost, odmerenost, transparentnost, pre svega poštovanja simbola ove države i svih njenih građana.
Kome je do Farme i ostalih Željkovi umotvorina, uvek može pronaći nekih njegov kanal na nacionalnoj frekvenciji.
Na ovaj način ovo postoje prihvatljiv i normalan model ponašanja, a on to nikako nije i ne sme biti.
Šteta koju ovaj režim direktno nanosi ovom naarodu, ništa je prema svemu onom što oni indirektno uništavaju. Temelje nam kopaju.

Nije to nikakva novina u srpskom političkom životu i ne predstavlja bukvalno ništa, sem što je nastavak primitivizma koji je decenijama promovisao Šešelj, Velja Ilić i slični saradnici službe. Naprotiv, nama upravo od srpskih političara, a posebno onih koji predstavljaju najviše institucije države, potrebna je pristojnost, odmerenost, transparentnost, pre svega poštovanja simbola ove države i svih njenih građana.
Kome je do Farme i ostalih Željkovi umotvorina, uvek može pronaći nekih njegov kanal na nacionalnoj frekvenciji.
Na ovaj način ovo postoje prihvatljiv i normalan model ponašanja, a on to nikako nije i ne sme biti.
Šteta koju ovaj režim direktno nanosi ovom naarodu, ništa je prema svemu onom što oni indirektno uništavaju. Temelje nam kopaju.
Istina, ali meni je Velja Ilic ipak ostao omiljeni politicar. Ko ume da opsuje, taj je i sposoban za konkretna velika dela, kad si video ljigu da psuje? Nikad.

Dok Seselj ne psuje, on vredja, to je nesto drugo...

Velja je pravi Srbin.

Back