Brnabić uzela Ćutin papir na kome je pisalo nećeš kopati i rekla mu mrš bre

nesko101

Elita
Poruka
19.455
Autorska
Kao što sam ovde još pre par meseci lično rekao da nećete moći zaustaviti korupciju Rio Tinta u Srbiji jer je previše Srba koji su na vlasti podmićeno.
Sve dok je Vučić na vlasti tako će biti.
A vi Srbi dobro tri put razmislite kada sledeći put uzmete glasački listić u svoje ruke.

Poslednja izmena od moderatora:
Ona je jedna nevaspitana osoba
ma kradu bre pare sa rio tintom, milijardu, nema sansi da je rt toliko zaglibio u minus, nego su se dogovorili da ukradu, pusti ti te fore, kao bezobarzluk, ovo je kradja veka, kao fora srbija duzna rio tintu, a racuni? jedino ako su potrosili podmicujuci sns, anu i bulumentu, ali mora da pokazu racune kome su placali sve, na sta i na koga su potrosli te silne novce

iskopam ja 30 rupa i ajde plati mi millijarde, recimo 4 kaze djuka bizon, ili ajde plati mi bar 1 milijardu, kaze aljek siftar - jel moze? ako neces, ajde da se psujemo? pljacka, o tome se radi, zato se psuiju da se vlasi ne dosete da se radi o pljacci veka

Poslednja izmena:
jel su glasali?
proslo je vreme koje je rekla.

Predlog zakona opozicije nije usvojen​

Nakon tajnog glasanja, konstatovano je da predlog zakona opozicije kojim se traži zabrana eksploatacije litijuma i bora u Srbiji - nije usvojen.
Rezultati glasanja:
ZA - 84 poslanika
PROTIV - 128
UZDRŽANO - 0
GLASALO - 212
NIJE GLASALO - 2
UKUPNO - 214

Nakon tajnog glasanja, konstatovano je da predlog zakona opozicije kojim se traži zabrana eksploatacije litijuma i bora u Srbiji - nije usvojen.
Rezultati glasanja:
ZA - 84 poslanika
PROTIV - 128
UZDRŽANO - 0
GLASALO - 212
NIJE GLASALO - 2
UKUPNO - 214
To se moglo i ocekivati da ne bude usvojen..sprdnja od parlamenta

Rezultati glasanja:
ZA - 84 poslanika
PROTIV - 128
UZDRŽANO - 0
GLASALO - 212
NIJE GLASALO - 2
UKUPNO - 214
https://srbin.info/politika/uzivo-milivojevic-stavio-sajkacu-prozvao-sns-i-izazvao-haos-u-skupstini/
sns laze kao najgora sekta: „Зашто сте у јануару 2022. године лагали народ Србије да је на пројекат Јадар стављена тачка“

ЂИЛАС ВУЧИЋУ: Преварили сте народ – пре избора сте рекли „одустајемо од литијума“

Poslednja izmena:
Šta još treba da se desi da bi ljudi izašli na veliki protest protiv sns-a ?
jedino resenje je ne protest od koga nema nista kao sto znamo od ranije, vec generalni strajk, da sve stane, ali sns preti i hapsi, pravi spiskove, ljudi su uplaseni, ili neki deo korumpirani, ne shvataju da ce sve da ode dodjavola ako se ne zaustavi ovo ludilo - mora sve da stane, a od protesta nema nista, vucic ih uvek razbije, resenje je samo generalni strajk, ja kad ti kazem, znam

Back