Brnabić: Protesti me ometaju u radu

dive

Legenda
Poruka
61.198
https://www.blic.rs/vesti/politika/...i-u-ovim-uslovima-smetaju-mi-protesti/gwby3q8

gospodja premijer brnabic se zali na proteste kako joj rasipaju paznju i zali se kako ne moze zbog njih da radi..
zaboravlja da je sama bila deo tih protesta kad je narod srbije hteo normalno da radi, a kad su mu iz godine u godinu bili nametani protesti lgbt populacije u centru grada, koje orgnizator nikako nije hteo da izmesti na lokaciju koja ne ometa normalan zivot i rad u gradu
rezultat koji vidimo je da su ti protesti urodili plodom jer od stava da su diskriminisan deo populacije, doslo je do toga da nam je premijer gej predstavnik

zasto se gospodja premijer brnabic opire zelji stanovnika da se stvari u njihovoj domovini promene na bolje i da je doslo vreme da se lose stvari nefunkcionalne po drzavu zamene?

Poslednja izmena:
И онда се неко пита зашто грађани симболично носе вешала на протестима. Треба остварити контакт са француским Жутим прслуцима да нам пошаљу једну макету гиљотине.

И онда се неко пита зашто грађани симболично носе вешала на протестима. Треба остварити контакт са француским Жутим прслуцима да нам пошаљу једну макету гиљотине.

Мислио сам да су се титоисти променили бар мало, али сте били и остали крвници.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...i-u-ovim-uslovima-smetaju-mi-protesti/gwby3q8

gospodja premijer brnabic se zali na proteste kako joj rasipaju paznju i zali se kako ne moze zbog njih da radi..
zaboravlja da je sama bila deo tih protesta kad je narod srbije hteo normalno da radi, a kad su mu iz godine u godinu bili nametani protesti lgbt populacije u centru grada, koje orgnizator nikako nije hteo da izmesti na lokaciju koja ne ometa normalan zivot i rad u gradu
rezultat koji vidimo je da su ti protesti urodili plodom jer od stava da su diskriminisan deo populacije, doslo je do toga da nam je premijer gej predstavnik

zasto se gospodja premijer brnabic opire zelji stanovnika da se stvari u njihovoj domovini promene na bolje i da je doslo vreme da se lose stvari nefunkcionalne po drzavu zamene?

Svidja mi se sto nisi navela premijerka,po novom recniku i gramatici,od toga mi se s@re...
Ali i gospodza je malo neudobna konotacija...Pankela je vise odgovarajuca ali covek se ljuti izgleda)))

можда јој је досадило да не_зна?

ако не може да ради нека да оставку - има ко би певао да ради за ту плату - и знао шта треба и када треба...

а она нека изучи неку професију будућности које тако ватрено заговара па нек' ради у будућности

vala, da dosledno sprovedu lustraciju nad vladajucom ekipicom, posle toga ne bi im ni ostajalo nista drugo sem da se bese... :) ili to, il da sviraju piano na dug zivot mr.upravniku kaznenoga...
ali, znaju to gospoda lopovceki, no se pravi ludi. Simboliku nisu preskakali ni s majcama za Dinkica u slicnoj postavi,...mozda su Vulin,Mali, Vucicevic zvani `genije`to mozda preskocili u skoli.
vise su trenirali atletiku, skok u dalj i pljuvanje u vis...cak im ni pomen `bumeranga`nista ne znaci...shtac`sh......:cool:

Ma njima je lepo, zabavljaju se:

DyZby6DX4AAYcFQ.jpg

Srbija nema nacionalne ciljeve, sve je od danas do sutra, nema niceg na duze staze, tako da nema ni kadrove, nema ni skola za kadrove,
sve je nestalo sa dolaskom Milosevica na vlast.
Ovde na slici ove dve zamlate dodeljuju nekakve srednjovekovne macheve, a obe su "persone" gola da ne kazem sta.
Slucajno su se nasli tu gde su i sada izigravaju drzavnike.
Sve ozbiljne drzave, a i bivse su komunisticke ozbiljne drzave ( Rusija, Poljska, Madjarska, Ceska) imaju skole za kadrove ( diplomatija,drzvana uprava,
vojska), samo je u Srbiji moguce da nekakav bilmez iz Jula bude ministar vojske ili da Jorgovankin sofer ( prethodni ministar vojske) dobija
ministarska mesta. To se odnosi i na kadrove iz SNS-a ( Babic, Djuka bizon, Martinovi), ali i na Dveri ( konkretno ova budaletina sa imenom Nogo).
Nista tu ne mogu protesti da promene, 30 je godina proslo, promenio nam se genetski kod i tu vise promene nema, samo cemo lutati iz jednog
beznadja u drugo.

Ma njima je lepo, zabavljaju se:

Pogledajte prilog 530648
Srbija nema nacionalne ciljeve, sve je od danas do sutra, nema niceg na duze staze, tako da nema ni kadrove, nema ni skola za kadrove,
sve je nestalo sa dolaskom Milosevica na vlast.
Ovde na slici ove dve zamlate dodeljuju nekakve srednjovekovne macheve, a obe su "persone" gola da ne kazem sta.
Slucajno su se nasli tu gde su i sada izigravaju drzavnike.
Sve ozbiljne drzave, a i bivse su komunisticke ozbiljne drzave ( Rusija, Poljska, Madjarska, Ceska) imaju skole za kadrove ( diplomatija,drzvana uprava,
vojska), samo je u Srbiji moguce da nekakav bilmez iz Jula bude ministar vojske ili da Jorgovankin sofer ( prethodni ministar vojske) dobija
ministarska mesta. To se odnosi i na kadrove iz SNS-a ( Babic, Djuka bizon, Martinovi), ali i na Dveri ( konkretno ova budaletina sa imenom Nogo).
Nista tu ne mogu protesti da promene, 30 je godina proslo, promenio nam se genetski kod i tu vise promene nema, samo cemo lutati iz jednog
beznadja u drugo.

da li ti znaci da je nato uspeo da unisti srbiju?

Ovi koje sam pomenula kao unistitelje Srbije mnogo su se kasnije upozanli sa NATOm.
Ne, mi smo stalno zrtve, stalno nam je neki drugi kriv za nase tuzne i nesrecne sudbine,
pa je sada NATO tu. Kako to da NATO nije unistio Madjarsku, Rumuniju, Bugarsku,Grcku?
Tamo ljudi razumeju ko ih unistava pa izlaze na ulice protiv sopstvenih unistitelja, slabu prodju
imaju Rotschildi, Soroshi i CIA.

Ne,nego Milosevic i njegovi ucenici/klonovi koji su i danas na vlasti...

Комунисти ником неће судити.

Vi ste ono najgore od komunista,onaj deo koji je misljenje i stav promenio vise puta,koji menja misljenje kako vetar duva.Od komunista preko vadikava do nabedjenih demokrata i evronastrojenih politicara.
I molim te,nemoj ti o komunistima.....

Ovi koje sam pomenula kao unistitelje Srbije mnogo su se kasnije upozanli sa NATOm.
Ne, mi smo stalno zrtve, stalno nam je neki drugi kriv za nase tuzne i nesrecne sudbine,
pa je sada NATO tu. Kako to da NATO nije unistio Madjarsku, Rumuniju, Bugarsku,Grcku?
Tamo ljudi razumeju ko ih unistava pa izlaze na ulice protiv sopstvenih unistitelja, slabu prodju
imaju Rotschildi, Soroshi i CIA.

Ti poslednji koje si navela svuda imaju prodju,da se ne lazemo.Ali nigde se od njih ne pravi tolika fama i teorija zavera kao kod nas...
A ovo boldovano...to si 1000% u pravu,nama je lakse da nadjemo krivca u drugome,nego da je kriv nas los izbor (politicara,prijatelja,drzave u kojoj cemo ziveti itd) i obicno se probudimo i pobunimo kad dodje do tacke pucanja.
I na zalost se ne opametimo...Ponovo dozvolimo da Kurtu zameni Murta samo u drugacijem odelu,zajase i vozi....

Back