Брнабић: Надам се да Лукашенко неће замерити Србији због декларације ЕУ

СРАМНИ ПОТЕЗ ПРОТИВ БРАТСКЕ БЕЛОРУСИЈЕ

bl.jpg

Нова комунистичка партија Југославије (НКПЈ) најоштрије и са гнушањем осуђује скандалозни потез буржоаске проимперијалистичке власти у Србији која је подржала срамну декларацију империјалистичке Европске уније против нама пријатељске земље Белорусије.

Таквим потезом власт у Србији је још једном демонстрирала сервилност и потчињеност интересима западног империјализма и Европске уније, тамнице народа чији је једини циљ да сиромашни буду још сиромашнији а богати још богатији.

http://nkpj.org.rs/ćir/index.php/20...3H71iJFrpdG9ss45rThgf2aCqEjkpTsYEPKPm44YTNohk

То је обављено „у оквиру синхронизације са спољном политиком ЕУ” - рекла је она и додала да се нада да председник те државе Александар Лукашенко „неће то замерити” Србији.
Србији неће, али Пантела више неће шутати против "Бате Борисова", никад... :lol:

Smešan si! Nakon više 'iljada godina ratnih tradicija civilizacije, izvaliti ovako nešto? Tek će SLEDEĆI rat biti najmasovniji pokolj! :zcepanje:
Не, смешан си ти. Русија је данас тек регионална сила поприлично није способна ни да брани сопствене интересе у свом окружењу. Брани их, али доста слабо.
Тако да будућих светских ратова и покоља (што неки са зачуђујућом страшћу прижељкују) ипак неће бити. И добро је што је тако, ратови и покољи ником добро нису донели.

Не, смешан си ти. Русија је данас тек регионална сила поприлично није способна ни да брани сопствене интересе у свом окружењу. Брани их, али доста слабо.
Тако да будућих светских ратова и покоља (што неки са зачуђујућом страшћу прижељкују) ипак неће бити. И добро је што је тако, ратови и покољи ником добро нису донели.
??? Vojno gledano, Rusija je danas u mnogo boljem položaju i stanju nego što je bio Staljinov SSSR pre DSR! Npr. Ko bi danas mogao za 2-3 meseca da stigne do Moskve?

План Амера да смене Асада неславно је пропао. Русија је само додатно ојачала своје поморске и ваздухопловне снаге у Медитерану, у Тартусу и у Латакији. План Амера да преузму руску поморску базу у Севастопољу такође је неславно пропао. Не би требало да изненади уколико Руси буду успоставили своја војно-поморска упоришта и у Либији (на пример, у Тобруку или Дерни). Одатле би руски ракетни системи Калибар покривали добар део Европе, а не треба заборавити ни на могућност инсталације ракетних система С-400 и К-300П Бастион-П. Средоземно море полако постаје руско језеро, а сама Русија штанца нове ратне бродове и подморнице као на покретној траци.

unnamed.jpg

Србији неће, али Пантела више неће шутати против "Бате Борисова", никад... :lol:
Већ замерају Србији и, како кажу, дволичном Вучићу и то са пуним правом. Иначе, Влада Србије доноси одлуке већином гласова министара, потпредседника и председника, а сви они су или из СНС-а и СПС-а. Сви! Брнабићеву је на место премијера поставио Вучић. Да се не слаже са одлуком, Вучић би се од ње оградио. Да Влада Србије сматра одлуку погрешном, већ би је повукла, а то се није догодило. Вучић се према Лукашенку понео као последња битанга, нема шта. :thumbdown:

Већ замерају Србији и, како кажу, дволичном Вучићу и то са пуним правом. Иначе, Влада Србије доноси одлуке већином гласова министара, потпредседника и председника, а сви они су или из СНС-а и СПС-а. Сви! Брнабићеву је на место премијера поставио Вучић. Да се не слаже са одлуком, Вучић би се од ње оградио. Да Влада Србије сматра одлуку погрешном, већ би је повукла, а то се није догодило. Вучић се према Лукашенку понео као последња битанга, нема шта. :thumbdown:
Не схватате добро савремену политику.:roll:
Можда, кад порастете...:lol:
Шалу на страну- није више 19. век, и у манире се више част не убраја.
То је био један од великих недостатака Слободана Милошевића, који је тај архаизам задржао у свом понашању у међународним односима, и тако остао сам на чистини.
Ми сад имамо наше "западне пријатеље", и остале, праве пријатеље; "непријатеља" немамо, по званичним иступима вођства државе.
И није то измислио Вучић; он само ради исто што раде и Немци, и Французи, и Енглези, и Амери, и Руси, и Кинези...
Лицемерје је обавезни део програма; права политика се одвија тајним дипломатским каналима.
Ово што видимо је за медије, да стока ситног зуба има шта да пасе.

То је био један од великих недостатака Слободана Милошевића, који је тај архаизам задржао у свом понашању у међународним односима, и тако остао сам на чистини.
Ми сад имамо наше "западне пријатеље", и остале, праве пријатеље; "непријатеља" немамо, по званичним иступима вођства државе.
И није то измислио Вучић; он само ради исто што раде и Немци, и Французи, и Енглези, и Амери, и Руси, и Кинези...
Лицемерје је обавезни део програма; права политика се одвија тајним дипломатским каналима.
Схватам ја врло добро, схватам одлично. И Путин и Лукашенко су одлично схватили. (Нису они крелци као напредњачки гласачи.) Једино Ви одбијате да схватите и покушавате да браните неодбрањиво и зато сте се запетљали као пиле у кучине. Лепо признајте да је Вучић поново испао издајничка гњида, а сви они који га подржавају и гласају за њега малоумни и умоболни крелци и биће Вам лакше. :)
Промена свести код нормалних Срба не пролази. Напредњаци сваку Вучићеву умоболност са великим слашћу гутају:
Вучић: Браћа Битићи су спашавала Србе, а ми смо их убили!

https://forum.krstarica.com/threads...pasavala-srbe-a-mi-smo-ih-ubili.728539/page-7

Дакле, за Вучића су терористи Битићи хероји који су спашавали Србе, а Лукашенко је диктатор. :aha2:

apsolutno tacno, s tim sto je vucic nadhebao i svoje zapadne "prijatelje" u ovim igricama nadmudrivanja,
ucice oni jos od njega,.....nije mu prvi put da je prevazisao svoje ucitelje :D

Једино Ви одбијате да схватите
Свако, ко тим пасивно- агресивним методом покушава да "набеди" саговорника иако је неколико пута опоменут на бесмисленост и некоректност због тога- не заслужује озбиљнију пажњу и дискусију, те, тако- идеш на игнор, као досадан.:kpozdrav:

apsolutno tacno, s tim sto je vucic nadhebao i svoje zapadne "prijatelje" u ovim igricama nadmudrivanja,
ucice oni jos od njega,.....nije mu prvi put da je prevazisao svoje ucitelje :D
Па, нема му друге, ако мисли да нешто постигне; а моје је уверење да мисли.
То је балансирање на жици, и што си мањи и слабији- жица је тања; зато је вештина држања равнотеже кључна... :lol:

Јасно је да су напредњаци издајнички дегенерици који роваре против интереса Србије. Али не воле да чују истину, још мање да им иста буде сасута у лице. Пошто немају аргументе, повлаче се назад у своје мишје рупе. :D
Напредњак Шоргмаз је Америма честитао дан војне авијације пре пар дана. Не би требало да чуди уколико се тој идиотској честитци придружи и @jevropa и @HEFESTOS 1.

677z381-lukasenko-u-srbiji-politika-rs.jpg

http://www.politika.rs/scc/clanak/4...enko-nece-zameriti-Srbiji-zbog-deklaracije-EU

Премијерка истиче Србија има добре односе и добру сарадњу с Белорусијом и да не сме да заборави да је председник Лукашенко „једини државник на свету који је током НАТО бомбардовања 1999. године посетио Србију”

Премијерка Србије Ана Брнабић потврдила је информацију из дипломатских кругова да се Београд почетком ове недеље придружио Декларацији Европске уније (ЕУ) о Белорусији.

То је обављено „у оквиру синхронизације са спољном политиком ЕУ” - рекла је она и додала да се нада да председник те државе Александар Лукашенко „неће то замерити” Србији.

Амбасадори Европске уније и САД у Београду Сем Фабрици и Ентони Годфри поздравили су у среду придруживање Србије европској декларацији о председничким изборима у Белорусији.

ЕУ је 11. августа усвојила Декларацију о председничким изборима у Белорусији у којој се наводи да су грађани Белорусије током изборне кампање „показали жељу за демократским променама”, али да „избори нису били ни слободни ни фер”.

Потписивање те декларације је оно „што Србија треба да ради у оквиру синхронизације српске политике са европском политиком”, казала је новинарима Брнабић током посете Факултету ликовних уметности у Београду.

„У склопу нашег придруживања Европској унији то је нешто што ми радимо сваке године”, рекла је она.

Оценила је да Србија има добре односе и добру сарадњу с Белорусијом и да, упркос придруживању тој декларацији, Србија не сме да заборави „дела пријатељства према Србији, посебно у најтежим тренуцима”.

Истакла је да се неће заборавити да је Лукашенко „једини државник на свету који је током НАТО бомбардовања 1999. године посетио Србију”, преноси Бета.

* * * * *

Iza svakog poteza Vlade SNS-a stoji birac clan i glasac SNS-a (tacnije njih 1.900 000) jer ste upravo VI ovakvoj Vladi na celu sa Anom Brnabic i predsednikom Aleksandrom Vucicem dali legitimitet! Dali ste im odresene ruke da nas vode i donose ovakve odluke! I nema vadjenja ono "ali ja nisam za ovo majke mi" ili kad je gay parada svake godine u Srbiji "ja ovo ne podrzavam"...niko vam nece poverovati da u vama ne cuci mali prikriveni homosekaualac ili lezbejka!

vucic-siptar.jpg

Back