Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 89.819
A covek dosao kad su nas bombardovali. I to ni manje ni vise diktatorski rezim u Srbiji drzi nekom lekcije.
Diktatura je ozbiljna stvar. Nemamo mi diktaturu, već običnu tiraniju.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A covek dosao kad su nas bombardovali. I to ni manje ni vise diktatorski rezim u Srbiji drzi nekom lekcije.
Šiptari.Srbi postali Bugari?
Šiptari.
У сваком малом напредњаку чучи издајничка гњида, која би своје најближе продала за шаку долара. Оданост Србији и њеним савезницима тој напредњачкој багри не значи ништа. То је гамад која слави америчку авијацију која је учествовала у агресији на нашу земљу.
Zabijaju noz u ledja bajice, osladilo se
O kakvim saveznicima Srbije ti trabunjas ?
Nema Srbija saveznika. Jel se hvalite kako smo neutralni ili ne ?
Može citat ove tvoje izjave?Ja ne kontam vecinu polupanih Srba, cast izuzecima. Mislim da ovu krezavu *******iju i slicne nusprodukte.
SNS je proevropska stranka i cilj Srbije jeste clanstvo u EU. Tako nesto slicno stoji cak i u Ustavu Srbije.
Pa mi onda nije jasno da ti isti krezavci urlicu na pomen Rusije i Kine a glasaju za SNS.
O cemu se tu radi?
Nije Lukasenko onda dolazio da vidi Slobu privatno, mogao je da ga cuje i na telefon, vec je dosao da vidi Srbiju i njen narod.
Sad da vidimo kako ce mu Srbi vratiti, hoce li biti Srba koji ce izaci na ulicu par sati da vrati uslugu.
Nemora bas sve Vucic kao mutavcima da im kaze, naredi i objasni, ili mora.
Ja ne kontam vecinu polupanih Srba, cast izuzecima. Mislim da ovu krezavu *******iju i slicne nusprodukte.
SNS je proevropska stranka i cilj Srbije jeste clanstvo u EU. Tako nesto slicno stoji cak i u Ustavu Srbije.
Pa mi onda nije jasno da ti isti krezavci urlicu na pomen Rusije i Kine a glasaju za SNS.
O cemu se tu radi?
Moze naravno. Samo bolduj i ono ispred toga a to je nesto slicno. Tako sam napisao.Može citat ove tvoje izjave?
Ako sam ja za te tzv. 'evropske principe i vrednosti', to NE znači da je moj cilj i članstvo u EU! Uostalom, pitaj HRVATE šta misle o tim 'evropskim principima i vrenostima' u Lepoj Njihovoj! DVA puta je više Hrvata POBEGLO iz te evropske Hrvatske, nego Srba nakon Oluje!Moze naravno. Samo bolduj i ono ispred toga a to je nesto slicno. Tako sam napisao.
Republika Srbija je država srpskog naroda i svih građana koji u njoj žive, zasnovana na vladavini prava i socijalnoj pravdi, načelima građanske demokratije, ljudskim i manjinskim pravima i slobodama i pripadnosti evropskim principima i vrednostima.
Znaci ne rusopusackim vrednostima i vrednostima jedenja sismisa.
Ти си тај који трабуња.O kakvim saveznicima Srbije ti trabunjas ?
Nema Srbija saveznika. Jel se hvalite kako smo neutralni ili ne ?
Ako sam ja za te tzv. 'evropske principe i vrednosti', to NE znači da je moj cilj i članstvo u EU! Uostalom, pitaj HRVATE šta misle o tim 'evropskim principima i vrenostima' u Lepoj Njihovoj! DVA puta je više Hrvata POBEGLO iz te evropske Hrvatske, nego Srba nakon Oluje!
Ти си тај који трабуња.
Савезник, будући да нас Белорусија никада није напала, није признала тзв. Косово, да донира војну опрему и да никада у међународним институцијама није гласала против Србије, већ увек у њену корист!
Da li ti mislis da je Lukasenkova Belorusija i dalje saveznik Srbije ?
Cak i ako ga smene, nece biti ni nova.
Srbija je odsekla jos jednu granu za koju se mogla uhvatiti.
Koja je cena za izdaju Rusa i KinezaSavo, evropske vrednosti ne evroazijske niti azijske, bliskoistocne, morate to utuviti. Srbija tezi clanstvu i to je politika svih Vlada Srbije od 2000. i narod je to podrzao na izborima.
Dalje, u Hrvatskoj je standard bolji nego sto je bio pre ulaska u EU. U cemu je problem? Da li Hrvatska tezi izlasku iz EU?
Pa normalno da ce da napuste kada mogu, vi odlazite po 50.000 na srpski pasos, sta bi bilo da udjeteu EU, kolaps na granicama, da li si svestan? Praznite se i bez EU. Gde ti zivis u kom mestu? Da li zivis u vojvodjanskom selu, jel znas kako je u njima? Ja znam jel zivim.
Da li si nekad otisao vikendom ispred zeleznicke stanice u NS, da vidis koliko ljudi ide za Slovacku???
Ovo sa Srbima i Olujom ti je cista provokacija i neukus.
Koja je cena za izdaju Rusa i Kineza
Bice zanimljivo
U Srbiji zivi oko 500 stanovnika Srbije po proceni iz 2007. godine. Znaci vise ima Srba na Malti.
Moguce i na Dominikani
Evropska unija ubedljivo najveći trgovinski partner Srbije
https://www.danas.rs/ekonomija/evropska-unija-ubedljivo-najveci-trgovinski-partner-srbije/
Belorusija je nebitna.
EU-27 trade after Brexit (2019 in billion euros)RankCountry/districtExportsImportsTotal tradeTrade balance1Ko je EU najveci trgovinski partner ?
EU-27 trade after Brexit (2019 in billion euros)RankCountry/districtExportsImportsTotal tradeTrade balance1United States3842316151522China198361559-1633United Kingdom3181935111244Switzerland146110256365Russia87143230-556Turkey6869137-17Japan6162123-18Norway5154105-29South Korea434790-410India383977-1
Nigde Srbije na listi, nebitna znaci za EU.
Ono malopre za Srbiju sto si mi pokazivao su i drzave clanice UN kao i EU.