Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Litijum se tamo iskopava jer je pustinja okolo, i velika zemlja, a ne nastanjena poljoprivredna zemlja, kao sto se zeli kod nas.kao sto vidite iskopava se litijum i u USA! Naravno bune se ali sud je odobrio i kraj price. Ko udje u zasticen prostor rudnika nenajavljen ide u zatvor.
Strateska sirovina ,proglase je za sirovinu znacajnu za nacionalnu bezbednost ,kongres potvrdi...
Litium se kopa gde ga ima. Nafta 21 veka. Ovaj u Nevadi je na zemlji native Amerikanaca,mi ih zovemo Indijanci,na obodima ugasenog vulkana.Litijum se tamo iskopava jer je pustinja okolo, i velika zemlja, a ne nastanjena poljoprivredna zemlja, kao sto se zeli kod nas.
Sve ima svoje.
Ne gde ga ima, vec gde se moze. Zasto Nemci ne rudare litijum, tamo ga ima puno?Litium se kopa gde ga ima. Nafta 21 veka. Ovaj u Nevadi je na zemlji native Amerikanaca,mi ih zovemo Indijanci,na obodima ugasenog vulkana.
Ipak rezerve su im samo 1% potreba.
gospoda ?Pa jel vidiš da su i proteste protiv Rio Tinta obustavili zbog vrućine?
Do sad su mogli tone i tone litijuma da iznesu dok se oni lade ispod klime...
Čeka gospoda lepo vreme da blokira saobraćaj...
Nzm, litijum se definitivno koristi kao lek za bipolarni poremećaj, i to po par grama dnevno.Pričala joj tetka a zna i iz gimnazije ..
Svaki put kada mislim da nema dalje ova žena me iznenadi i prevazidje sebe
А одакле ти све то знаш? Јел си постао стручњак за рударство, екологију и медицину, или?Ma 'ajde bre jel' si normalan, to je samo spin ove vlasti.
pa kako drugačije?И паре из амбасада...
tacno, koriste jos neke alternative, sl vecina se zasniva na litijumu, i isto tako strsne baterije nor za Teslu sadrze litijum. Vecina svetkog litijuma dolazi iz KineШто би Кинези вадили Литијум?
Кинези имају другу технологију.
mene baba jedares pricala d je litijum mizlim, cuj bre od njega bre ona videlq neke zamjeve u kujneDakle nacija nema potrebe da brine
kako sad da citiramo brnabu, i tetku, i periodni sistem, ako je sve jedan citat?Dakle nacija nema potrebe da brine
kako sad da citiramo brnabu, i tetku, i periodni sistem, ako je sve jedan citat?
trebao si to da rascepkas malo
Na kraju će se učlaniti u Ne damo Jadar i nositi Nećete kopati.Kako sad vešto menja vokabular oko Rio Tinta i iskopavanja
Vučić poručio Rio Tintu u Ljuboviji: Vi želite da zaradite pare, mi da obezbedimo zdravlje za naše ljude
"Imam mnogo teških pitanja za Rio Tinto"
Do juče je samo pričao o privrednom rastu, sad mu je odjednom bitno i zdravlje građana.