ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 32.096
Dakle nacija nema potrebe da brine
Brnaba najmudrija srpska glava
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle nacija nema potrebe da brine
Лајково сам ти дао због Данице, а не због ових твојих небулоза које си написао.Тако јее брееЕ!
п.с. Да је ова риба спот снимила у бикинију и на плажи ово би запалило MTV!
Постоје спорења око тога, као што и сам знаш. Дакле, ово што си ти написала није аксиом, то тек треба да се утврди. А Председник је био више него јасан да ништа нећемо радити што ће угрозити здравље људи.Pa litijum i nije opasan, opasno je njegovo kopanje i dobijanje iz rude.
Da, to je tvoj izbor, i onako ti glava sluzi samo za frizeraj.i opet ću
medjutim to nije tvoj probljem ti imaš uredjenu državu - zna se ko koljiko droge sme da proda
Srbija bi zaradilaIsao je u gimnaziju,moju zemunsku. Uci se hemija,uci se latinski,filozofija sa logikom ,za dvojku moras da znas a za peticu da rasturas. Ako bi Srbija izvozila mleveni koncentrat rude zaradila bi nesto mozda 300 m$,cisti litijum mozda 10puta vise a akumulatore 30 puta vise. Ako izvozimo mleveni jadarit to je bezopasno u rangu kamenoloma ali mala je zarada.
I jedni i drugi.Srbija bi zaradila
Ili Rio Tinto
Budi precizan
Barem je trust za razliku od jedne slicne ljubicice na KosovaOvo je samo jedan primer, kakav sve to trust mozgova je na celu necega sto se zove Srbija.
Svi su oni kazna...od Milosevica preko Djindjica do Avea.ove iz SNS, trebamo shvatiti kao bozju kaznu, za ovaj izgubljeni narod,,,,potpuno zasluzena kazna, nesto kao spoj vise zaraznih bolesti..difterija, kuga, kolera, ebola, aids i slicne prirodne nepogode...neka nam se smiluje svemocni Allah i uputi nas na pravi put u dzehenem...hm, ja bih za Kaliforniju, a ostali neku zbrisu, gde se kome svidja....
postoji nesto, sto zove i zdrac razum i logika...kod velikog dela srpskog naroda to ne postoji...Svi su oni kazna...od Milosevica preko Djindjica do Avea.
Da nije bilo Broza ne bi bilo Milosevica, Alije i Tudjmana.
Kad se shvati recidiv necega do cega ce da dovede posle njegovog nestanka, onda ce pameti mozda biti malo vise....u sta iskreno sumnjam jer ni postojaniji narodi nisu imuni na ljudsku glupost.
Mozda vi krezavi niste za ucenje. Al ima ko jeste. Talentovana srpska i uopsteno balkanska deca iz svih naroda i narodnosti Jugoslavije pobedjuju po takmicenjima. Ali onda udare u zid i moraju da odu negde dalje u inostranstvo jer drzava ne daje uslove da se razviju i postanu sledeci Pupini, Tesle, Milankovici etc.I jedni i drugi.
Srbija nema puno izbora. Vidite Srbija je siromasna zemlja,slicna zemlja po stanovnistvu Bugarska ima veci GDP oko 40 milijardi evra. Kako da malo budemo bogatiji? Ima 2 puta ,ili da iskoristimo prirodne resurse ,izmedju ostalog i litijum.Drugi put je da pocnemo da ucimo,da se obrazujemo, da budemo sposobni da pravimo Microsoft,Aple da imamo izume.
Za ucenje nismo ostaje ovo drugo.
И то, по овој врућини!?šta pržiš ove "demokrate" po forumu?
na slici fali sto sa kokainom ispred nje u kadru.. Scarface fazon
Један је Чале!Pričala joj tetka a zna i iz gimnazije ..
Svaki put kada mislim da nema dalje ova žena me iznenadi i prevazidje sebe
Pa jel vidiš da su i proteste protiv Rio Tinta obustavili zbog vrućine?И то, по овој врућини!?
Sve ok ,samo ta Amerika dok nije postala br. 1 ,ne da je kopala nego je pobila sve kitove zbog ulja a kad su pronasli naftu sve su razrovaliMozda vi krezavi niste za ucenje. Al ima ko jeste. Talentovana srpska i uopsteno balkanska deca iz svih naroda i narodnosti Jugoslavije pobedjuju po takmicenjima. Ali onda udare u zid i moraju da odu negde dalje u inostranstvo jer drzava ne daje uslove da se razviju i postanu sledeci Pupini, Tesle, Milankovici etc.
Ni US nema 200.000 Bilova Gejtsova, Ilona Maskova, Zukerberga i slicnih izuzetno talentovanih pojedinaca pored svog uvoza talentovane dece iz celog sveta.
To je tek saka izuzetnih talentovanih pojedinaca, lidera, koji okupe inzinjere i druge strucne ljude oko sebe. Ima nasih Balkanaca iz svih republika u tim najnaprednijim firmama, toga ne fali. I ne samo u US, nego i u Kini i EU. Ja imam prijatelje iz Srbije koji dolaze povremeno kod mene u Njujork, a vrhunski su strucnjaci za IT u Kini.
Dakle sta je problem tu onda. Problem je ta krezava mafijaska vlast koja vlada, koja nece nikada stvoriti uslove da se ljudi razviju van njihove kontrole i reketiranja tih biznisa. Jer tako krezavi, sanse daju samo kumovima, nema free trzista, tendera, nicega. Sve je muljavina, podela kajmaka.
Tako je uvek bilo. I tako ce i ostati, jer vise volite Vucice, Milosevice, Nikolice i slicne od svoje dece
Значи, само Конго и Мали, који копају годинама увелико, да постану развијене земље, па смо ми одмах следећи?Sve ok ,samo ta Amerika dok nije postala br. 1 ,ne da je kopala nego je pobila sve kitove zbog ulja a kad su pronasli naftu sve su razrovaliPogledajte prilog 1604337
Znaci nemoj da te varaju,svi su prosli tu fazu,mora da se kopa dok ne ojacas ,ne moze da se preskoci.
Evo ti si otisao u razvijenu zemlju ,na gotovo neko je vec sve izgradio.Mi ovde kasnimo,dosta.
Srbija kasni zbog sistema upravljanja tj vlastiSve ok ,samo ta Amerika dok nije postala br. 1 ,ne da je kopala nego je pobila sve kitove zbog ulja a kad su pronasli naftu sve su razrovaliPogledajte prilog 1604337
Znaci nemoj da te varaju,svi su prosli tu fazu,mora da se kopa dok ne ojacas ,ne moze da se preskoci.
Evo ti si otisao u razvijenu zemlju ,na gotovo neko je vec sve izgradio.Mi ovde kasnimo,dosta.
И паре из амбасада...Čeka gospoda lepo vreme da blokira saobraćaj...