Brnabić: Litijum nije opasan, pričala mi je tetka, a znam i iz gimnazije

“ Litijum nije opasan, pričala mi je tetka “ kraj citata … Znaci na nju je uticala tetka, ovo drugo je za nju sporedno ono uz put.
pa tetka je strucnjak, ali kako ona zna po periodnom sistemu da nije opasan, jel gledana redne brojeve, ili mozda horizontalno ili vertikalno, kako zna, to nas kopka:

Znam šta je periodni sistem elemenata i znam kako su elementi u tom periodnom sistemu poređani. Znam gde je litijum, znam gde su neki drugi elementi. I znam samim tim koliko je litijum opasan, odnosno nije.

pa tetka je strucnjak, ali kako ona zna po periodnom sistemu da nije opasan, jel gledana redne brojeve, ili mozda horizontalno ili vertikalno, kako zna, to nas kopka:

Znam šta je periodni sistem elemenata i znam kako su elementi u tom periodnom sistemu poređani. Znam gde je litijum, znam gde su neki drugi elementi. I znam samim tim koliko je litijum opasan, odnosno nije.
Водоник, хелијум и литијум су најмање опасни, а лоренцијум је најопаснији.

1728675306085.jpeg

budala, kaze sns bot? koliko je srbija duzna rio tintu: 1, 2 ili 4 milijarde, kako se to ne zna? jer budale misle da smo mi budale da ce da opljackaju razliku 1, 2, a mozda i cele 3 milijarde, aljek bi samo pola milijarde $500 miliona, sta je to sitnica? djuka bizon bi mazno najmanje 3500 miliona tj.3 i po milijarde dolara, kaze srbija je duzna 4 milijarde, budale ce da vracaju te pare, a sns ce da ih pokrade i podeli sa rio tintom, djuki zinulo dupe za milijardama alav bizon neki

Poslednja izmena:

Back