Brnabić, Kisić Tepavčević i Kon primili Fajzerovu vakcinu protiv korone u Torlaku!



Прво, зар нису могли ово "јавно вакцинисање" да изведу у некој мало већој просторији? СВЕ ВРЕМЕ СЕ ОВА ДВА МЕДИЦИНСКА РАДНИКА СКОРО ПА СУДАРАЈУ. И још када уђе онај што прима вакцину, ТУ НЕМА ДОВОЉНО ПРОСТОРА ЗА ЊИХ ТРОЈЕ, ПЛУС НОВИНАРИ. (ПОГЛЕДАЈТЕ НА ОВОМ снимку, колико је све време било људи у једном тако мало ЗАТВОРЕНОМ простору, видите оне новинаре, који снимају све време вакцинацију, плус два медицинска радника и трећи који прима вакцину)
ЈЕДНИ ДРУГИМА ДАХЋУ У ФАЦУ:eek: Нигде ПОШТОВАЊА мера који су сами они донели

забрана окупљања у затвореном и отвореном простору више од 5 особа, уколико није могуће обезбедити физичку дистанцу од два метра и одговарајуће мере личне заштите,


А ОНДА, ОВАЈ ШТО ДАЈЕ ВАКЦИНУ, сваки пут када узме оно парче вате, СПУСТИ ГА НА СТО, НА КОЈЕМ СУ И ПАПИРИ, ОЛОВКА....затим,

ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ КАДА МУ КИСИЋКА, НАКОН ПРИМАЊА ВАКЦИНЕ ВРАЋА ТО ПАРЧЕ ВАТЕ, КОЈЕ ЈОЈ ЈЕ БИЛО НА МЕСТУ УБОДА ИГЛЕ (КОЛИКО ЗНАМ, УВЕК ОСТАНУ ТРАГОВИ КРВИ НА ТОМ ДЕЛУ ВАТЕ и оно је контаминирано, прљаво, како год то назвали, стручним или нестручним језиком.....):eek::eek::eek:

И ТАЈ ЛАДНО УЗИМА ОД КИСИЋКЕ ТО "ПРЉАВО" ПАРЧЕ ВАТЕ, ОДЛАЖЕ ГА, ТАМО НЕГДЕ У БЛИЗИНИ (а не у неку затворену канту)....И ОНДА ИСТОМ ТОМ РУКАВИЦОМ, КОЈОМ ЈЕ ПРЕ ПАР СЕКУНДИ ДРЖАО ТО УПОТРЕБЉЕНО ПАРЧЕ ВАТЕ, УЗИМА СЛЕДЕЋЕ ЧИСТО ПАРЧЕ ВАТЕ, ОПЕТ ГА СПУШТА НА СТО, ПРШЋЕ неким раствором И СТАВЉА СЛЕДЕЋЕМ примаоцу вакцине .... :dash:

ЈА САМ У ШОКУ!!! КАКАВ ЈЕ ТО БРЕ ЦИРКУС, или сам ја одавно нешто пропустила, ......па не знам да, при таквим "третманима", све то што се узима у руке (НЕ)мора да буде СТЕРИЛИСАНО, већ може тако да буде у некој пиксла-посуди ОТВОРЕНОЈ, без поклопца (у тако малој просторији, у којој циркулише пуно људи) и да се строго (НЕ)води рачуна, како се са тим манипулише.:dontunderstand:

А тек када посматрам понашање та два медицинска радника, делују к`о ПРИУЧЕНИ волонтери.:mrgreen:
(Ако има на форуму медицинара, нека ме демантују, ако грешим)
 
EqCCMVSXIAA3ydj

Zar nije dovoljno da iglom prodre u rame, duboko koliko igla to dozvoljava i zati ubrizga vakcinu, cemu ovoliki pritisak na rame, to jest zasto doktor toliko snazno gura vakcinu u rame?
Zato sto nema igle !!!!
EqCOhsgXAAEAM7t

Србима се све може продати.
 
Pa hebote vi stvarno kao da nikada niste videli špric za vakcinaciju i intramuskularnu iglu
Evo ti špric, plastični nosač igle (koji vi zovete kapa) i igla
1608924956714.png


Igla se krkne do kraja, cela ide u mišić ne daje se potkožno
Evo kako to izgleda
1608925102200.png


Evo i njemu nisu skinuli kapu, jel da

Aman bre ljudi saberite se više
 
Poslednja izmena od moderatora:

Back
Top