Брнабић: Брак не може да буде само између мушкарца и жене!

Брнабић: Брак не може да буде само између мушкарца и жене!?

• Ana Brnabic je sasvim normalna zena

• Ana Brnabic je sasvim normalan muskarac

• Ana Brnabic bi trebalo da promeni pol

• Anino ponasanje ukazuje na vrlo opasan psiholoski poremecaj/devijaciju

• Treba jednostavno ignorisati ovakve izjave bilo kime (bilo kakvim autoritetom)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Tyson Fury

Domaćin
Banovan
Poruka
4.348
Ante:
Брнабић: Брак не може да буде само између мушкарца и жене!

https://www.srbijadanas.net/brnabic...q_Gqc0W-w2-3Q3JmZkKefCLkPgd-YZRx8H2rt9DSqOfxg

Премијерка Ана Брнабић изјавила је да јој је неразумљиво то што истополни партнери у Србији не могу да легализују свој брак, и додала да дубоко верује да сви људи морају имати иста права. Упркос изјави да она нема иста права као остали грађани Србије, премијерка није детаљно објаснила ко јој угрожава право да склопи брак са било којом особом мушког пола и због чега жели да забрани третирање брака као заједнице између мушкарца и жене.

„Шта се дешава када један од партнера премине, а други не може да оствари право располагања имовином коју су две особе годинама заједно стицале?“ рекла је Брнабићка.

„Мени је то неразумљиво као особи, независно да ли сам припадница ЛГБТ популације, премијерка, директорка неке фирме или консултант. Али могу да разумем да наше друштво није спремно да отвара и ово питање у тренутку када су пред нама значајна питања која морамо да решимо због наше будућности“, рекла је премијерка у интервјуу за магазин Прајд.

Ана Брнабић није прецизирала на који начин су појединци дискриминисани, јер према важећим законим Републике Србије сваки мушкарац има право да се склопи брак са женом и свака особа женског пола има неотуђиво право да склопи брак са било којом особом мушког пола што показује да су права свих грађана једнака.

Изјава премијерке изазвала је и бројне негативне коментаре на друштвеним мрежама који је оптужују за говор мржње и ширење стереотипа према стрејт заједници као популацији која је склона дискриминацији.

Извор: Н1/Дневна Газета

Oprez! Bice jos beba... Anci se naostrila! :whistling:

_nobody_

Oprez! Bice jos beba... Anci se naostrila! :whistling:

_nobody_

EU dolazi, NATO se sulja . Jbt sta se desava??? U zemlji Srbiji promene dolaze prebrzo ili ih je neko isforsirao . Okay je premijerko Ana biti homoseksualac i imati ista prava , ali nije u redu da neko bez kvalifikacija , politickog pa i zivotnog iskustva , neko kome manjkaju estetski kriteriji , govorim o neurednoj frizuri i isto toliko neuglednoj garderobi reprezentuje svoju otadzbinu, to je nedopustivo , Okay je Ana da vi budeta mama ili tata , siguran sam da cete biti dobar roditelj , ali vas ama bas nista ne kvalifikuje da vodite i predstavljate ovaj narod.

Мени је то неразумљиво као особи, независно да ли сам припадница ЛГБТ популације, премијерка, директорка неке фирме или консултант. Али могу да разумем да наше друштво није спремно да отвара и ово питање у тренутку када су пред нама значајна питања која морамо да решимо због наше будућности“, рекла је премијерка у интервјуу за магазин Прајд.

Mалограђавштина, неразумијевање ситна зуба а све упаковано у морање ....
19b149f90403.gif

Нема везе, невезано за бракове и сл. мени никада неће бити јасно ко је ову особу,
како и када изабрао за ф-ју коју упражњава ..... демокрација :klap:

Okay je premijerko Ana biti homoseksualac i imati ista prava , ali nije u redu da neko bez kvalifikacija , politickog pa i zivotnog iskustva , neko kome manjkaju estetski kriteriji , govorim o neurednoj frizuri i isto toliko neuglednoj garderobi reprezentuje svoju otadzbinu, to je nedopustivo , Okay je Ana da vi budeta mama ili tata , siguran sam da cete biti dobar roditelj , ali vas ama bas nista ne kvalifikuje da vodite i predstavljate ovaj narod.

Dolazi Ana kuci, a klinac ce sa vrata: tata, ja napravio... Sine, prekida ga "tata", ziv bio, trkni do samiske, kupi "tati" paklu cigareta i higijenske ulozke, OK? :smeker:

_nobody_

EU dolazi, NATO se sulja . Jbt sta se desava??? U zemlji Srbiji promene dolaze prebrzo ili ih je neko isforsirao . Okay je premijerko Ana biti homoseksualac i imati ista prava , ali nije u redu da neko bez kvalifikacija , politickog pa i zivotnog iskustva , neko kome manjkaju estetski kriteriji , govorim o neurednoj frizuri i isto toliko neuglednoj garderobi reprezentuje svoju otadzbinu, to je nedopustivo , Okay je Ana da vi budeta mama ili tata , siguran sam da cete biti dobar roditelj , ali vas ama bas nista ne kvalifikuje da vodite i predstavljate ovaj narod.

Ne prezentuje ona svoju otadžbinu već Srbiju.
Njena otadžbina je Hrvatska.
Kao o Borisu Tadiću (koji je bio na kratkom kanapu UDB-e).
Slučajno ???

[url=https://postimages.org/][/URL]

Sve se, ustvari uklapa mu deo velikog plana
Novog svetskog poretka.
Najvažniji korak u njihovoj nameri da potčine sebi Pravoslavlje
je uništenje porodice kao osnovne ćelije društva.
Posle toga narodu možeš i državu da uzmeš.
Neće se mnogo buniti.

Ima i na Wikipediji:
(Tu je da joj je deda hrvat, samo ne pominju ustaštvo)
https://sr.wikipedia.org/wiki/Ана_Брнабић

Poslednja izmena:
Ova SNS goveda na vlasti su najgora bagra i sljam koji je u poslednjih 2 milenijuma dosla na vlast u Srbiji. Ubedljivo najgora. Oni su takvi podlaci, takav sljam, pseci izmet, bolesna alava, balava i zvalava goveda, da je to nemoguce recima opisati. Cudovista u ljudskim oblicima. :aha2:

_nobody_

Ova SNS goveda na vlasti su najgora bagra i sljam koji je u poslednjih 2 milenijuma dosla na vlast u Srbiji. Ubedljivo najgora. Oni su takvi podlaci, takav sljam, pseci izmet, bolesna alava, balava i zvalava goveda, da je to nemoguce recima opisati. Cudovista u ljudskim oblicima. :aha2:

_nobody_

Лепо се слажу са бившим отпорашима и УСаид ћатама.

„Шта се дешава када један од партнера премине, а други не може да оствари право располагања имовином коју су две особе годинама заједно стицале?“ рекла је Брнабићка.

_nobody_

Нобади, објасни својој другарици Брнабићки пар ствари.

Прво, постоји тестаментално наслеђивање па госпоја може својој госпоји да остави своју имовину тестаментом (или уговором о доживотном издржавању).

Друго, лезбаче (и њихови мушки пандани) обично не стварају имовину, већ је троше, тако да за наслеђивање не би било имовине стечене у заједници, већ вероватно од раније наслеђена имовина коју су други (углавном родитељи) створили.

Треће, ако је имовина стечена заједнички, брачна другарица увек може парницом да тражи издвајање те имовине из заоставштине.

Тако да можемо рећи да у погледу наслеђивања ни на који начин нису дискриминисане.

Нобади, објасни својој другарици Брнабићки пар ствари.

Malter. Brnaba nije moja drugarka... Ona je samo psece goMno, u koje sam ja, kao divlji macak, ugazio. I stalno gazim kada dodjem u Srbiju. Mnogo je tih goMana u Srbiji, posebno u BGDu. :roll:

Malter, da li si ti jedno od tih (kude je taj Nish) goMana? :eek:

_nobody_

Зато нећеш ни да их мењаш, да не би дошли бивши отпораши, је л' да?

Добри су ти овакви какви су.

Признај.

Најн, прике. Немам неко интересовање за обе екипе са све додацима спс, двери. То је све багра одвратна, лоповска. Само што сам ја доследан за разлику од малог Станоја, бацао сам хејт на тузла Зоку и кад је била 17 пљус и сада кад дирка Уснији виме.

Зато нећеш ни да их мењаш, да не би дошли бивши отпораши, је л' да?

Добри су ти овакви какви су.

Признај.
Altere,iskustvo od pojave višestranačja u Srbiji pokazuje da je svaka promena vlasti bila samo personalna - sjahao kurta a uzjahao murta.Ako nisi stranački aktivista koji od promene vlasti očekuje poboljšanje svog statusa,nema razloga da se jediš.Bili su i ti tvoji otporaši i Labus,Đelić,Pitić,Dinkić... Sve smo to već videli i doživeli.

Најн, прике. Немам неко интересовање за обе екипе са све додацима спс, двери. То је све багра одвратна, лоповска. Само што сам ја доследан за разлику од малог Станоја, бацао сам хејт на тузла Зоку и кад је била 17 пљус и сада кад дирка Уснији виме.

То те УДБАш Вјекослав научио да не дираш Уснију него, шатро, против власти си тако што хејтујеш Зоку лепотицу?

Змија се бије у главу, а теби глава не смета.

Ти си латентни напредњак.

То ти је нешто слично као латентни хомосексуалац.

То те УДБАш Вјекослав научио да не дираш Уснију него, шатро, против власти си тако што хејтујеш Зоку лепотицу?

Змија се бије у главу, а теби глава не смета.

Ти си латентни напредњак.

То ти је нешто слично као латентни хомосексуалац.

:hahaha: Зока је истакнути пример, бркови и горе и доле. Нисам љубитељ ни педера Селаковића, сељанке Јоргованке а ни поглавице који се облизује код Клинтона. Е сад, ако не задовољавам форумске критеријуме у критици јбг, не умем боље.

Брак постоји од најранијих цивилизација, и од најстаријих времена различити народи познају институцију брака, и брак је увијек био заједница мушкарца и жене.
То што се данас то одбацује, па је преформулисано како ћемо наћи све чешће "брак је друштвена заједница између двије или више особа, различитог или истог пола", нам не говори да је то исправно (а историја каже да то није нормално) него да се агресивно намеће један нови и изопачен систем вриједности.

Овдје хомосексуализам (за неупућене народне масе, хомосексуалци нису сљедбеници неког правца у фолософији већ једноставно педери) сам по себи није проблем, јероватно је тога било увијек, но проблем је што се управо намеће нови скарадан систем вриједности гдје се одбацују све постојеће моралне скрупуле, и који сви морају малтене морају прихватити, ту аргументи, разборито расуђивање немају шансу, јер ако се аргументима супроставите, бићете оптужени да сте хомофоб, а то вам је данас горе него да сте ратни злочинац. Погана времена.

Back