Brm

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
to pocinje time sto ti se neko svidi, tj. tebi je lep. vremenom se zaljubis i zbog zaljubljenosti ti ta osoba postaje jos lepsa. ukoliko se u tom procesu nisi zaljubio, desilo bi se suprotno, tj. ta osoba bi prestala da ti bude lepa. eto:).

Pa kad bi se zaljubljivali samo u lijepe osobe mnogi ne bi doživjeli da se ikad iko u njih zaljubi...
Zaljubljivanje je stvar hemije ,barem kod zrelijih ljudi,zaljubljivanje u ljepotu dešava se djeci pravoj i djeci "zarobljenoj u tijelu odrasle osobe":)

Pa kad bi se zaljubljivali samo u lijepe osobe mnogi ne bi doživjeli da se ikad iko u njih zaljubi...
Zaljubljivanje je stvar hemije ,barem kod zrelijih ljudi,zaljubljivanje u ljepotu dešava se djeci pravoj i djeci "zarobljenoj u tijelu odrasle osobe":)

Ne postoje 'samo' lepe osobe..ruzna osoba je nekom privlacna..ne uzimaju se ljudi samo ako se zaljube..po ko zna koji put..ljubav nije isto sto i zaljubljivanje.

Dobro i ako je topmodelsica recimo u pravu,opet nije svima isto lepo...ali ozbiljno.
Ja mislim da u tom grmu lezi zec.
A opet ima osoba koje ti jesu lepe ali nisi u njih zaljubljen....

Ne postoje 'samo' lepe osobe..ruzna osoba je nekom privlacna..ne uzimaju se ljudi samo ako se zaljube..po ko zna koji put..ljubav nije isto sto i zaljubljivanje.

Čitam pet puta i ne razumijem...Jesi li me citirao što me demantuješ ili se slažeš sa mnom?
Oprosti ako je očigledno šta si htio, ja sam iz Bosne da prostiš, pa mi teritorijalna pripadnost nadvladava moje srpsko porijeklo barem što se tiče inteligencije.:p

Ne slazem se sa prvom recenicom ocigledno..posto si napravila podelu na lepe i ruzne osobe..meni je lepa svaka 100ta osoba koju vidim na ulici..sto ne znaci da su sve ostale ruzne za nekog drugog;)

Da li se zaljubljujemo u osobe koje su nam lepe ili osobe u koje se zaljubimo postaju lepe zbog toga shto smo zaljubljeni?
Pa nesto nas mora privuci...
I nije svakom isti kriterijum lepote
Ono sto je meni lepo, ne mora da je i tebi i obrnuto.
I naravno da kada vec dodje do toga da se zaljubis,
ta osoba ti je sigurno jos i lepsa...
Sada sam se setila moje dobre prijateljice koja se uvek lozila na tipove koji imaju izrazene podocnjake...
Eto o tome ti pricam...
Nije svakom isti kriterijum.

Back