Britanski supermodel Džordžina Kuper umrla je u 46. godini nakon što se iznenada razbolela tokom odmora u Grčkoj

Sensei

Master
Moderator
Poruka
82.520
Britanski supermodel Džordžina Kuper – poznata po svom kultnom britanskom izgledu sa "zubima na razdeljak" – umrla je neočekivano u 46. godini, prema njenim prijateljima i brojnim izveštajima.

Kako prenosi Dejli mejl, Kuper je hospitalizovana nakon što se razbolela dok je bila na odmoru sa mužem Najdželom na grčkom ostrvu Kos.

Navodno su boravili u hotelu Marijana kada joj je pozlilo i odvedena je u bolnicu 21. oktobra.

Nakon procene stanja, bolnica ju je navodno prevezla na bolje opremljenu lokaciju na ostrvu Krit. Navodno je lečena pet dana pre nego što je umrla.

1731126245975.png

1731126442598.png

Kuper je postala jedno od najvećih lica 1990-ih i lako je bila jedno od najprepoznatljivijih zbog jaza između njena dva prednja zuba. Neke od naslovnica njenih časopisa uključivale su američki Vogue i The Face.

Kuper se povukla iz manekenske industrije kada je dobila sina Sonija, jer „nije mogla da podnese da ga ostavi samog“, rekla je za Cultural Omnivore.

„Pokušala sam da nastavim da se bavim manekenstvom, ali mi je slomilo srce kada sam morala da ga ostavim zbog posla“, objasnila je ona.

„Fokusirala sam se na manekenske zadatke u Londonu, ali moj život je bio na raskrsnici i odlučila sam da je Soni na prvom mestu.

Nedavno je radila u ugostiteljstvu.

Back