Britanski student: "Prisiljavaju nas da učimo o islamu i Muhamedu u školi. Ne želim da znam.

Sensei

Master
Moderator
Poruka
81.972
Britanski student: „Prisiljavaju nas da učimo o islamu i Muhamedu u školi.

Želim da upoznam svoju kulturu. Ponosan sam što sam Englez!” Velika Britanija je izgubljena.

1730825375141.png

Englezi su pukli. Nemci takođe.

Da li, i šta Srbi mogu da nauče iz njihovog iskustva?

Pa i kod nas smo učili o drugim zemljama i kulturama neproporcionalno više nego o sopstvenoj zemlji i kulturi.

Da li zaista tako treba?
Pa treba da se uče i jedna i druga. S obzirom da smo mi samo mali deo civilizacije, znači da treba puno da učimo i o drugima.

Da ne budemo kao one nacije koje ne znaju ništa van svojih granica.

Britanski student: „Prisiljavaju nas da učimo o islamu i Muhamedu u školi.

Želim da upoznam svoju kulturu. Ponosan sam što sam Englez!” Velika Britanija je izgubljena.

Pogledajte prilog 1637472

Englezi su pukli. Nemci takođe.

Da li, i šta Srbi mogu da nauče iz njihovog iskustva?
Mogu da nauce kako se bezi u Englesku i Nemacku iz Srbije i Rusije npr.

Ljudi iz Rusije i Srbije grebu da bi pobegli tamo, i rukama i nogama, zato sto Nemacka i Engleska propadaju, a buducnost je na Rusiji i Srbiiji.

Pa treba da se uče i jedna i druga. S obzirom da smo mi samo mali deo civilizacije, znači da treba puno da učimo i o drugima.

Da ne budemo kao one nacije koje ne znaju ništa van svojih granica.
Ja sam pohađao osnovnu školu koja je imala u nazivu "katolička".
U šestom razredu, vjeronauk za zamijenila religijska nastava.
Bilo mi je sasvim OK učiti o drugim religijama, puno bolje nego samo o kršćanstvu, ali za to ti nije potreban čopor tamnoputih muslimana u razredu.

Треба увести и Ислам у школе у Србији, таман паралелно са веронауком.
Verska nastava je u Srbiji uvedena 2001. godine u obrazovni sistem. Islamska veronauka je jedna od 5 u ponudi pored pravoslavne, rimokatoličke, jevrejske i protestantske (reformatorske i evangelističke).

Ovo mora da prestane, ne smemo da dozvoljavamo da nam prisiljavaju decu da uče o drugim religijama u školi!

Verska nastava je u Srbiji uvedena 2001. godine u obrazovni sistem. Islamska veronauka je jedna od 5 u ponudi pored pravoslavne, rimokatoličke, jevrejske i protestantske (reformatorske i evangelističke).

Ovo mora da prestane, ne smemo da dozvoljavamo da nam prisiljavaju decu da uče o drugim religijama u školi!
Фале још неке, мора да додамо и Јеховине Сведоке, Суботаре, Сатанистичку Цркву, Сајентологију...

Back