Britanski ministar nazvao Sloveniju "bivšom vazalskom državom SSSR"

pesho

Veoma poznat
Poruka
10.367
Britanski ministar spoljnih poslova Džeremi Hant našao se na udaru kritika, jer je tokom posete LJubljani rekao da je Slovenija "bivša vazalska država SSSR".

Hant je u Ljubljani razgovarao sa slovenačkim ministrom spoljnih poslova Mirom Cerarom u vezi sa pregovorima o Bregzitu.

"Ovo je moja prva poseta Sloveniji na funkciji ministra spoljnih poslova i zaista sam srećan jer sam ovde. Ponosan sam na promene koje su se desile u Sloveniji u proteklih 30 godina. Ova zemlja je prošla kroz izvanrednu promenu od vazalske sovjetske države ka modernoj evropskoj demokratiji, članstvu u EU i NATO", rekao je Hant.
http://rs.n1info.com/Svet/a462831/Britanski-ministar-nazvao-Sloveniju-bivsom-vazalskom-drzavom-SSSR.html
zar ne bijase nesvrstanom nakon sto jozo rece istorisko Ne drugu Kobi?
pomijesa je sa slovackom mozda?:think:

Ovo je njegov najveci biser ( do sada, a dan je jos dug):

Jeremy Hunt describes his Chinese wife as Japanese in 'terrible' mistake
Ozenjen je Kineskinjom, odlazi u posetu Kini i tamo svom kolegi ministru spoljnih poslova kaze
da je njegova zena Japanka:zcepanje:

mnogo se on pravi lud
zna da Kinezi ne podnose Japance

Допринос Злобеније демократији је немерљив, од Милана Кучана и Јанеза Дрновшека, првог педера у политици покојне СФРЈ, до Јанеза Јанше и часописа Младина који се истицао у подршци шиптрима.

То као клинтон кад је дошао у монтенегро и поздравио македонске домаћине

То као када је Кондом-Ми-Лиза слетела у Забрег изашла из Авијона, махнула окупљенима и дрекнула: "Хај Кроасанс" ... :lol:

Lepo je rekao Bžežinski 2005.g.:

Neobrazovanje će upropastiti Zapad, a SAD je nepovratno izgubila šansu da postane jedina svetska supersila.

- - - - - - - - - -

Aham... nemaju pametnijeg posla ...

Омакла му се два-три слова током брифинга и шта сад?
Нећемо ваљда вести од тога правити?

Ови мало старији се зезну понекад па кажу Чехословакиа.

Па лепо сам вам рекао да их заболе кита живо за Балкан и балканске честите слободарске народе. Ни не разликују их.

Али не, "хоће краљца противу нас, баш јој Добој прст уоку" итд.

dok bijasmo jugoslovenima svugda nas poznavase,cak i u britaniju

- - - - - - - - - -

odose slovenci u njemacku i enjglesku ja sam spreman konjusarit za hiljadu evrica

Back