Britanija otkrila ko stoji iza razvoja biološkog oružja u Ukrajini! Raskrinkali ih, finansiranje premašilo 224 miliona $

nesko101

Elita
Poruka
18.150

BRITANIJA OTKRILA KO STOJI IZA RAZVOJA BIOLOŠKOG ORUŽJA U UKRAJINI! Raskrinkali ih, finansiranje premašilo 224 miliona $​


Velika Britanija je otkrila da je od 2005. godine američko finansiranje bioloških programa u Ukrajini iznosilo više od 224 miliona dolara.
Ruski istražitelji uspeli su da identifikuju krug ljudi koji su uključeni u razvoj biološkog oružja u Ukrajini: među njima su predstavnici Ministarstva odbrane SAD i američkih kompanija, a finansiranje programa premašilo je 224 miliona dolara, rekao je predsednik Istražnog komiteta Aleksandar Bastrikin u intervjuu za RT.
"Analiza primljenih dokumenata omogućila je da se jasno identifikuje krug osoba povezanih sa vojno-biološkim aktivnostima u Ukrajini, uključujući predstavnike Ministarstva odbrane SAD i američke izvođače radova", rekao je on.
Sjedinjene Države su dosledno sprovodile radove na modernizaciji i preopremanju oko tri desetine naučnih institucija Ministarstva zdravlja i poljoprivrede Ukrajine, kao i nekoliko sanitarnih i epidemioloških objekata medicinskih snaga Ministarstva odbrane Ukrajine.

"Rezultati istraživanja odneti su na teritorije koje kontroliše Kijev pre početka specijalne vojne operacije", zaključio je šef Istražnog komiteta, prenela je agencija RIA.
https://mondo.rs/Info/Svet/a1630208...tm_medium=widget&utm_campaign=Kurir_saobracaj
Dakle Rusi nedavno zapretili kako će sravniti Britaniju sa zemljom i evo odmah Britanci objavljuju da su Amerikanci odgovorni za laboratorije biološkog oružja u Ukrajini. Interesantno.
 
A kada je rekla Zaharova :heart: (lepe li žene) ovi američki dobošari sa Krste se cerekali... Kao "ruska teorija zavere"...

Znači Englezi neće biti rokani, stali na Rusku stranu.

queen-vladimir-putin-2003.jpg

- Baba jel može ovo malo brže?
- Sinko, ova kola su bila hit kada sam bila mlada, Tito se nije bunio
 

Back
Top