Британцима смањили плате и ево шта се десило

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/503665/Britancima-smanjili-plate-i-evo-sta-se-desilo

525872_london-protest02foto-reuters_ff.jpg

525878_london-protest07foto-reuters_ff.jpg

525876_london-protest05foto-reuters_ff.jpg

Према оцени Конреса синдиката, на протесту у Лондону окупило се око 80 000 људи, јавља АП

Poslednja izmena:
Нисмо ми Енглези, Французи, Немци... Ми смо Ми и знамо да нам не може нико ништа и да јачи смо од судбине. Смањење плата и сличне ситнице нас се не дотичу и не могу нам ништа.

de opali pesmu "nemoze nam niko nista" pa nek ide tema!

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/503665/Britancima-smanjili-plate-i-evo-sta-se-desilo

Према оцени Конреса синдиката, на протесту у Лондону окупило се око 80 000 људи, јавља АП

Е свашта од тебе - па Енглези имају ПОЛИТИЧАРЕ на власти а ми имамо ГУБЕРНАТОРЕ и ПЛАЋЕНИКЕ СТРАНИХ СЛУЖБИ...... тамо када се направе протести ВЛАДА УВЕК МОРА ДА РЕАГУЈЕ ----- а код нас.....:hahaha::hahaha::hahaha:..... па погледај колико штрајкују адвокати И КОЛИКА ЈЕ НЕЗАПАМЋЕНА МАТЕРИЈАЛНА И ДРУГА ШТЕТА НАПРАВЉЕНА - И НИКОМ-НИШТА..... ПРОНАШЛИ СУКОБ ИНТЕРЕСА СЕЛАКОВИЋУ МИНИСТРУ А ОН ОДГОВАРА ДА МУ НЕ ПАДА НА ПАМЕТ ДА ПОДНЕСЕ ОСТАВКУ.....

Зато не постављај ове глупости ЈЕР ЈАВНИ ПРОТЕСТИ НЕМАЈУ НИКАКВОГ ЕФЕКТА - ВЕЋ ЈЕДИНО ГОВЊ*ИВЕ МОТКЕ.......

Врло ускоро.

По мени, праве демонстрације захтевају праву опрему. Радници или било који други незадовољници морају да покажу да су спремни да иду до краја. Не појављивати се са пиштаљкама и транспарентима, него са бејзбол палицама, срповима, чекићима, штитовима, кацигама...

prvo , plata im je smanjena mnogo vise nego sto misle jer bi trebalo uracunati i inflaciju za 6 godina koja je sigurno blizu 30 posto plus 63 evra nedeljno cine 250 mesecno

od 2 000 znaci treba oduzeti 600 i 250 i dodje se do toga da sada imaju realnih 1 150 evra.

drugo, oni ipak imaju mnogo jace sindikate koji nisu kao nasi mada ce u buducnosti njihova snaga opadati jer kriza koju su prelili na siromasnije i manje zemlje ce stici i kod njih .

Dzaba su krecili.
jesu im vratili plate?

Bilo je i gorih dana u vreme gvozdene Ledi, pa nista.

Od kapitaliste se ne kamlice nego ga prisilis da bude korektan.

Sad sto oni imaju svoje oruzje podmicivanja, ko je radnicima kriv?

- - - - - - - - - -

To vec zavisi od samih Ustanika.

Ti bi bio strajkbrejker kao svaka jajara.

Врло ускоро.

Kод нас твоји комунисти се више не боре за права радника, већ за права националних мањина и педера и служби сте крупног капитала. Ми националисти смо већи комунисти од вас.

Back