Britanci i Francuzi saradnici nacista

PA8 je ekspert , pitaj njega
Питам тебе, дај провери прво то о чему пишеш да ли је тачно, неке ствари као опште познате датуме је лако проверити.
То и Самарџић кога посебно цениш прво уради.
После кукаш што те сматрају неозбиљним дискутантом.
Или се бар извини за грешку није то срамота.

• Podržavam
Reactions: PA8
Питам тебе, дај провери прво то о чему пишеш да ли је тачно, неке ствари као опште познате датуме је лако проверити.
То и Самарџић кога посебно цениш прво уради.
После кукаш што те сматрају неозбиљним дискутантом.
Или се бар извини за грешку није то срамота.
Da sam za cetnike onda bi bio ''ozbiljan diskutant''
Ko te ne zna skupo bi te platio
:lol:

• Haha
Tako fukcionise danas gde istoricari ( koji su zavrsili fakultete ) Antic, Markovic, Devic, Pejin...iznose falsifikate i neistine.
Ниједан од поменутих није декларисани члан неке странке сем Марковића, ако мислиш на Предрага Ј., који је гле молим те СПС, за разлику од оних који су сви комунистичке провинијенције и зато су већ у старту заузели страну.

• Podržavam
Ниједан од поменутих није декларисани члан неке странке сем Марковића, ако мислиш на Предрага Ј., који је гле молим те СПС, за разлику од оних који су сви комунистичке провинијенције и зато су већ у старту заузели страну.
Markovic je pricao da je Tito zabranio da se u partizanskim filmovima ne ubacuju ustase i dao ko primer Kozaru, a ustase imas u tom filmu koliko volis.

• Haha
Ceo forum moze da vidi da je @PA8 falsifikator i varilica, ali svaka njegova prevara je toliko glupa da se odmah otkrije

Šta je Milovan Đilas pričao 27. marta 1991. o martovskim demonstracijama 1941

Kod Kalenić pijace
I, kao što rekoh, za 25. mart 1941. zakazali smo svoje demonstracije. Pre toga sastao sam se sa Canom Babović i Dragoljubom Jovanovićem, vođom “levih zemljoradnika” ili se njegova stranka zvala Narodna seljačka stranka. Ja sam Dragoljubu izložio svoj stav o svemu, pa i o demonstracijama, ali on je mislio da ništa ne može da se uradi — i da dolazi vreme potpunog mraka…
https://svedokonline.medium.com/šta...-martovskim-demonstracijama-1941-6198ca8f6482

• Haha
Ceo forum moze da vidi da je @PA8 falsifikator i varilica, ali svaka njegova prevara je toliko glupa da se odmah otkrije

Šta je Milovan Đilas pričao 27. marta 1991. o martovskim demonstracijama 1941

Kod Kalenić pijace
I, kao što rekoh, za 25. mart 1941. zakazali smo svoje demonstracije. Pre toga sastao sam se sa Canom Babović i Dragoljubom Jovanovićem, vođom “levih zemljoradnika” ili se njegova stranka zvala Narodna seljačka stranka. Ja sam Dragoljubu izložio svoj stav o svemu, pa i o demonstracijama, ali on je mislio da ništa ne može da se uradi — i da dolazi vreme potpunog mraka…
https://svedokonline.medium.com/šta...-martovskim-demonstracijama-1941-6198ca8f6482
Na tom linku piše i ovo

“Vas, siguran sam, interestiuje — da li smo mi komunisti, organizovali i znali za demonstracije 27. marta 1941. bilo je prvo što je Milovan Đilas rekao mom kolegi Slobodanu Popoviću i meni, Vladanu Diniću, tada reporterima “Večernjih novosti”, Milovan Đilas: Rekoh da mi komunisti nismo znali za pripremu masovnih demonstracija”

Ceo forum vidi da si ti najveći prevarant.

Na tom linku piše i ovo

“Vas, siguran sam, interestiuje — da li smo mi komunisti, organizovali i znali za demonstracije 27. marta 1941. bilo je prvo što je Milovan Đilas rekao mom kolegi Slobodanu Popoviću i meni, Vladanu Diniću, tada reporterima “Večernjih novosti”, Milovan Đilas: Rekoh da mi komunisti nismo znali za pripremu masovnih demonstracija”

Ceo forum vidi da si ti najveći prevarant.
Reako si da Djilas to nije rekao.

Ispreskacem te kako hocu i kako hocu, ti si sto se tice istorije ispod nivoa ameterizma.
The End

• Haha
SSSR je ratovao protiv nacisticke Nemace u Spaniji jos 1936. Medjutim Englezi i Francuzi su saradjivali sa Nacistima, i podrzali su naciste da okupiraju deo tj celu Cehoslovacke, i da narode Cehoslovacke ,a pogotove Jevreje prepuste nacistima u ruke. Cak i Jevreji iz Cehoslovacke koji su uspeli da pobegnu u Veliku Britaniju, ovi su ih vracali nazad nacistima, gde ih je cekla sigurna smrt. U okupaciji Cehoslovacke je ucestvovala i Poljska koja je zajedno sa nacistima okupirala deo Cehoslovacke.SSSR je hteo da pomogne Cehoslovackoj na svaki nacin….

Back