- Poruka
- 76.577
Исто као и Стаљинов пакт о ненападању са Гитлером.To nije bila izdaja već mudar strateški potez.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Исто као и Стаљинов пакт о ненападању са Гитлером.To nije bila izdaja već mudar strateški potez.
PA8 je ekspert , pitaj njegaЗнаш ли ти нешто о другом светском рату уопште.
Питам тебе, дај провери прво то о чему пишеш да ли је тачно, неке ствари као опште познате датуме је лако проверити.PA8 je ekspert , pitaj njega
Da sam za cetnike onda bi bio ''ozbiljan diskutant''Питам тебе, дај провери прво то о чему пишеш да ли је тачно, неке ствари као опште познате датуме је лако проверити.
То и Самарџић кога посебно цениш прво уради.
После кукаш што те сматрају неозбиљним дискутантом.
Или се бар извини за грешку није то срамота.
Прво научи када се шта десило.Da sam za cetnike onda bi bio ''ozbiljan diskutant''
Ko te ne zna skupo bi te platio
Upravo danas i funkcionise istorija danas u Srbiji.Прво научи када се шта десило.
Тумачења историјских догађаја не толеришу поделу страна.
Тако је функционисала од 1945.Upravo danas i funkcionise istorija danas u Srbiji.
Tako fukcionise danas gde istoricari ( koji su zavrsili fakultete ) Antic, Markovic, Devic, Pejin...iznose falsifikate i neistine.Тако је функционисала од 1945.
Komunistički istoričari su falsifikovali istoriju posle 1945.Tako fukcionise danas gde istoricari ( koji su zavrsili fakultete ) Antic, Markovic, Devic, Pejin...iznose falsifikate i neistine.
Ниједан од поменутих није декларисани члан неке странке сем Марковића, ако мислиш на Предрага Ј., који је гле молим те СПС, за разлику од оних који су сви комунистичке провинијенције и зато су већ у старту заузели страну.Tako fukcionise danas gde istoricari ( koji su zavrsili fakultete ) Antic, Markovic, Devic, Pejin...iznose falsifikate i neistine.
Dokaz je sta ?Komunistički istoričari su falsifikovali istoriju posle 1945.
Markovic je pricao da je Tito zabranio da se u partizanskim filmovima ne ubacuju ustase i dao ko primer Kozaru, a ustase imas u tom filmu koliko volis.Ниједан од поменутих није декларисани члан неке странке сем Марковића, ако мислиш на Предрага Ј., који је гле молим те СПС, за разлику од оних који су сви комунистичке провинијенције и зато су већ у старту заузели страну.
Na primer, u Vojnoj enciklopediji koja je objavljena 1972. godine (knjiga 2. str. 591) piše sledeće:Dokaz je sta ?
Можда је причао то на пинку и хепију, ти то гледаш, али ти кажем да је он члан СПС.Markovic je pricao da je Tito zabranio da se u partizanskim filmovima ne ubacuju ustase i dao ko primer Kozaru, a ustase imas u tom filmu koliko volis.
To je istina, ne znas osnovne stvariNa primer, u Vojnoj enciklopediji koja je objavljena 1972. godine (knjiga 2. str. 591) piše sledeće:
“Najšire razmere imale su demonstracije 27. marta u Beogradu koje su počele 26. marta u 18 časova. Organizatori tog snažnog pokreta masa bili su komunisti”
To je laž. Vi komunisti ste lažovcine.To je istina, ne znas osnovne stvari
Ti si citirao Djilasa kada je to izjavio na tvojoj temi, sto lazaes lazovcino jedna lazljiva, da ponovo postavim tvoj post neces smeti ko prosli put dve nedelje da se pojavis od sramote !To je laž. Vi komunisti ste lažovcine.
Ti si najveći lažov koji nema osecaj za stid. Milovan Djilas nije rekao ono što ti tvrdiš da je on rekao.Ti si citirao Djilasa kada je to izjavio na tvojoj temi, sto lazaes lazovcino jedna lazljiva, da ponovo postavim tvoj post neces smeti ko prosli put dve nedelje da se pojavis od sramote !
Na tom linku piše i ovoCeo forum moze da vidi da je @PA8 falsifikator i varilica, ali svaka njegova prevara je toliko glupa da se odmah otkrije
Šta je Milovan Đilas pričao 27. marta 1991. o martovskim demonstracijama 1941
Kod Kalenić pijace
I, kao što rekoh, za 25. mart 1941. zakazali smo svoje demonstracije. Pre toga sastao sam se sa Canom Babović i Dragoljubom Jovanovićem, vođom “levih zemljoradnika” ili se njegova stranka zvala Narodna seljačka stranka. Ja sam Dragoljubu izložio svoj stav o svemu, pa i o demonstracijama, ali on je mislio da ništa ne može da se uradi — i da dolazi vreme potpunog mraka…
https://svedokonline.medium.com/šta...-martovskim-demonstracijama-1941-6198ca8f6482
Reako si da Djilas to nije rekao.Na tom linku piše i ovo
“Vas, siguran sam, interestiuje — da li smo mi komunisti, organizovali i znali za demonstracije 27. marta 1941. bilo je prvo što je Milovan Đilas rekao mom kolegi Slobodanu Popoviću i meni, Vladanu Diniću, tada reporterima “Večernjih novosti”, Milovan Đilas: Rekoh da mi komunisti nismo znali za pripremu masovnih demonstracija”
Ceo forum vidi da si ti najveći prevarant.
Ti si rekao da je Djilas rekao da su komunisti organizovali demonstracije 27. marta 1941. Ja sam dokazao da Djilas nije rekao da su komunisti organizovali demonstracije 27. marta 1941. Opet sam te razvalio.Reako si da Djilas to nije rekao.
Ispreskacem te kako hocu i kako hocu, ti si sto se tice istorije ispod nivoa ameterizma.
The End