Brisanje MSN-a

• Začetnik teme Začetnik teme Spash
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Spash

Početnik
Poruka
9
Ako je neko rad da mi pomogne u sl problemu: pokusala sam da obrisem msn sa l.topa, i ocigledno da nesto jesam obrisala oko msn-a, ali ne i sve.
I dalje mi se pojavljuje prozor za msn, kad god ukljucim l.top. U control panelu sam pronasla "ostatke" za koje mislim da su delovi, ili sta vec msn-a.
Obzirom da se ne razumem toliko oko programa, zelim da pitam, da li je za moj sistem ok, da ja obrisem sledece: Windows Live Essentials i Windows Live Sign- Assistant i Wind. Live Upload Tool, i da li to znaci da ce mi se konacno time, msn obrisati sa racunara. Ako je vec ovo bila tema, izvinjavam se, nova sam.
Pozdrav i hvala unared.

ako ti nije tesko objasni kako brises program,nadjes folder pa delete ili ...
program se uninstalira,najcesce imas u start meniju program pa pored njega i uninstal,ili odes u control panel pa na add/remove programs ,neko ko zeli temeljnije ciscenje koristi program poput your uninstaller

Windows Live Essentials ti je antivirus to se ne brise inace znas sta bude
Windows Live Sign- Assistant je cini mi se deo Internet Explorera
Wind ne bih znao sta je

Znas kako, pojma nemam sta sam uradila sam msn-om. Inace programe brisem tako sto odem u control panel i unistal ili remove kliknem.
Ali tako nesto sada za msn ne postoji mi u control panelu.
Sto se tice foldera, imam na c disku folder pod nazivom Windows Live u kome stoje: Contacts, Instaler, Messenger, i gde dog da kliknem od ta tri, ima gomila ikonica u njemu i ja prosto ne znam sta da kliknem da ne poremetim sistem mozda.

Hvala puno na odgovoru!

Back