BrEzoBrazluk

• Začetnik teme Začetnik teme Fibo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
vec je zima... ki.te su usnile vec zimski san... neka u toploj pecini, neka u vrelim pamucnim gacama... retko koja ki.ta ovih dana pomoli nos da udahne svez vazduh....

vec je zima... ki.te su usnile vec zimski san... neka u toploj pecini, neka u vrelim pamucnim gacama... retko koja ki.ta ovih dana pomoli nos da udahne svez vazduh....

Verovatno, vidim da tenzija raste po pozivima bivshih `ebacha .. uzmuvali se, priebalo im se, pazi shta mi jedan kaze:

(dogovarali se za pre neki dan, pa me mrzelo, pa mu se izvinula)

Pa mi se toliko znamo.,..da nije potrebno da mi se izvinjavas ili objasnjavas....
a ja sam ti rekao da necu biti navalentan i smarati te...
rado cu doci na tvoj poziv...i kad budem ulazio kleknucu i poljubiti ti noge u znak zahvalnosti...
znaci opusteno...shvatam te...

:lol:

Verovatno, vidim da tenzija raste po pozivima bivshih `ebacha .. uzmuvali se, priebalo im se, pazi shta mi jedan kaze:

(dogovarali se za pre neki dan, pa me mrzelo, pa mu se izvinula)

Pa mi se toliko znamo.,..da nije potrebno da mi se izvinjavas ili objasnjavas....
a ja sam ti rekao da necu biti navalentan i smarati te...
rado cu doci na tvoj poziv...i kad budem ulazio kleknucu i poljubiti ti noge u znak zahvalnosti...
znaci opusteno...shvatam te...

:lol:

mila majko gdje ih samo pokupish:D

Koji si ti olos, jbt!.. :D Sve vreme se trudim oko tebe, a ti i dalje meru svoga licnog izvitoperenja primenjujes na drugima, i to bez ikakvog stida i unutrasnje regule..? Sta ti trazis na ovome podforumu uopste? Priliku da demonstriras svoje plitke i reducirane moralisticke stavove? Kad bi znala koliko samo NISI jedinstvena kao takva.. Vreme je za ISTINU: OTREZNI se, Zeno!... Drugacije neces dobro proci u zivotu, i ovom i onom...! To je moje, a verujem i mnogo cije misljenje o tvojim `stavovima i naporima`. Ti sebe mozes da varas,ali druge ne... :) Zelim ti svu preko potrebnu srecu, prosvetljenje i veru u zivotu,sudeci prema tom da si apsolutno `NEUVERENA`... Posto nisi glupa da nemas apsolutno nikakvu predstavu o onome o cemu govorim...to ce ti biti sve od mene ove veceri. Toliko... :) tss........

Postoje mesta gde se to traži, a možda ti plus bude isplativo, "damo".:oops::roll::-?

A shta se to trazi, izvini? U kom smislu isplativo? Ne znam ja shta se to tebi mota po glavi, ali negde si u toku tog misaonog procesa zabludela :)

Pazi, korektnije bi bilo da si mi se obratila po ovdasnjem nadimku, nego shto pominjesh damu, pa josh pod navodnicima. Shvatam ja gde je tu poenta, ali ti ne shvatash koliko si daleko i duboko dala svojoj mashti na volju.

Back