BrEzoBrazluk

• Začetnik teme Začetnik teme Fibo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zadnja tri mjeseca...

Pokusavam da dokazem teoriju u praksi - da se apstinencijom gasi/umanjuje i zelja :)

Nije tachna .. jedino shto sam malo otupela po pitanju susretanja sa likovima, recimo, kad sam u `ebachkom fazonu vec posle tri dana od prethodnog seksa razmishljam s kim cu, gde cu, kako cu, ono, trazim .. a posle tri meseca me mrzi da pomerim dupe i da potrazim neshto, i plus razmishljam 'ma, ko zna kakvog cu zeca da nadjem, mogu i bez takvog sexa' .. i tako dan za danom, a vreme leti.

žene su naročito pogođene time jer već posle 50-te (najčešće) prelaze u "staro gvožđe.

Meni pocela da raste crna kosa, a imam sede od 25-te .. pa sam morala da farbam kosu da to malo zabashurim, kad, pre godinu dana, vidim ja (na onoj kosi sto izrasta) nesto nema sedih, sve novoizrasle dlake su crne .. pitam ja decu da li i oni isto vide, gledaju oni, kazu - stvarno, raste kosa kao kad si bila devojchica .. i onda okretoshe na zaebanciju - sad ce i mlechni zubi da krenu :) Eto, gde si ti video da posle toliko godina sedjenja proces krene u obrnutom pravcu. Samo kod Vesele :) Shto reche jedan moj, 'u vezi tebe me nishta ne chudi' :)

Meni pocela da raste crna kosa, a imam sede od 25-te .. pa sam morala da farbam kosu da to malo zabashurim, kad, pre godinu dana, vidim ja (na onoj kosi sto izrasta) nesto nema sedih, sve novoizrasle dlake su crne .. pitam ja decu da li i oni isto vide, gledaju oni, kazu - stvarno, raste kosa kao kad si bila devojchica .. i onda okretoshe na zaebanciju - sad ce i mlechni zubi da krenu :) Eto, gde si ti video da posle toliko godina sedjenja proces krene u obrnutom pravcu. Samo kod Vesele :) Shto reche jedan moj, 'u vezi tebe me nishta ne chudi' :)

nemoj dalje, digo mi se:)

Pokusavam da dokazem teoriju u praksi - da se apstinencijom gasi/umanjuje i zelja :)

Nije tachna .. jedino shto sam malo otupela po pitanju susretanja sa likovima, recimo, kad sam u `ebachkom fazonu vec posle tri dana od prethodnog seksa razmishljam s kim cu, gde cu, kako cu, ono, trazim .. a posle tri meseca me mrzi da pomerim dupe i da potrazim neshto, i plus razmishljam 'ma, ko zna kakvog cu zeca da nadjem, mogu i bez takvog sexa' .. i tako dan za danom, a vreme leti.

potpisujem :):)

Elem, kad bi ti neko rekao da ćeš živeti još 300 godina, u obliku i telu upravo kao sada što si, verujem da bi bila opuštenija i po pitanju qraca

Pazi, vishe me plashite vi ostali koji stalno pominjete nekakvu kataklizmu posle 50, nego shto se ja plashim sama .. mene godine uopshte ne dotichu, niti ih osecam kao tolike, a i sama se nadjem zatechenom kad nekome kazem koliko imam godina, ono, kao da ne pricham o svojim. Bice da vi ostali imate frku od 50, ali vash strah nije i moj ..

Verujem da koristis specijalan gel.. ;)

...ova konstatacija je delimično ispravna,airbegovi jesu veći i udobniji....
...ali sama modulacija nije na zadovoljavajućem nivou na većini slučajeva...

Ja sam ona manjina.

pa šta te briga..100 dana bez kite, a onda 100.000 dana sa kitom..
ili to ipak neće da može..?

Slushaj, 100.000 dana mi nije padalo na pamet ni kad sam imala dvadeset godina, o buducnosti uopste ne razmishljam, zivim od danas do danas.

Back