senoviti
Ističe se
- Poruka
- 2.370
Ako ste vec namazale dupence s medom,daj malo da liznemo.. 
U sklopu novog zadatka Velikog Brata...

U sklopu novog zadatka Velikog Brata...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ste vec namazale dupence s medom,daj malo da liznemo..
U sklopu novog zadatka Velikog Brata...![]()
zadnja tri mjeseca...
ovako, strah od smrti stvara veliku napetost..
Svaki dan bez kite je izgubljen dan
V_Z_B
žene su naročito pogođene time jer već posle 50-te (najčešće) prelaze u "staro gvožđe.
Meni pocela da raste crna kosa, a imam sede od 25-te .. pa sam morala da farbam kosu da to malo zabashurim, kad, pre godinu dana, vidim ja (na onoj kosi sto izrasta) nesto nema sedih, sve novoizrasle dlake su crne .. pitam ja decu da li i oni isto vide, gledaju oni, kazu - stvarno, raste kosa kao kad si bila devojchica .. i onda okretoshe na zaebanciju - sad ce i mlechni zubi da krenuEto, gde si ti video da posle toliko godina sedjenja proces krene u obrnutom pravcu. Samo kod Vesele
Shto reche jedan moj, 'u vezi tebe me nishta ne chudi'
![]()
nemoj dalje, digo mi se
...e još kad bi se i ostali vidljivi spoljni obrisi vratili u pređašnje stanje...
...eeeeee to bi bilo čudo.....
Ma, nisam ja uopste tako ruinirana kao shto vi pretpostavljate, to bre jedro, sve puca![]()
Na shta?
.....ma ne sumljam ja u tvoje fizičke karakteristike....Ma, nisam ja uopste tako ruinirana kao shto vi pretpostavljate, to bre jedro, sve puca![]()
Pokusavam da dokazem teoriju u praksi - da se apstinencijom gasi/umanjuje i zelja
Nije tachna .. jedino shto sam malo otupela po pitanju susretanja sa likovima, recimo, kad sam u `ebachkom fazonu vec posle tri dana od prethodnog seksa razmishljam s kim cu, gde cu, kako cu, ono, trazim .. a posle tri meseca me mrzi da pomerim dupe i da potrazim neshto, i plus razmishljam 'ma, ko zna kakvog cu zeca da nadjem, mogu i bez takvog sexa' .. i tako dan za danom, a vreme leti.
Elem, kad bi ti neko rekao da ćeš živeti još 300 godina, u obliku i telu upravo kao sada što si, verujem da bi bila opuštenija i po pitanju qraca
...sise ko u dvajesetim...
aha, a gde to onda leti vreme?
Meni pocela da raste crna kosa, a imam sede od 25-te .. pa sam morala da farbam kosu da to malo zabashurim, kad, pre godinu dana, vidim ja (na onoj kosi sto izrasta) nesto nema sedih, sve novoizrasle dlake su crne .. pitam ja decu da li i oni isto vide, gledaju oni, kazu - stvarno, raste kosa kao kad si bila devojchica .. i onda okretoshe na zaebanciju - sad ce i mlechni zubi da krenuEto, gde si ti video da posle toliko godina sedjenja proces krene u obrnutom pravcu. Samo kod Vesele
Shto reche jedan moj, 'u vezi tebe me nishta ne chudi'
![]()
...ova konstatacija je delimično ispravna,airbegovi jesu veći i udobniji....Bolje. Sa 20 bese trojka.
Verujem da koristis specijalan gel..
...ova konstatacija je delimično ispravna,airbegovi jesu veći i udobniji....
...ali sama modulacija nije na zadovoljavajućem nivou na većini slučajeva...
pa šta te briga..100 dana bez kite, a onda 100.000 dana sa kitom..
ili to ipak neće da može..?