Brena pevala sampionima sveta u tenisu

27E

Legenda
Poruka
52.416
http://www.kurir-info.rs/sport/brena-pevala-nole-odlepio-63414.php

Ludo, burazeru, ludo!
Srpski teniseri umeli su da proslave osvajanje Dejvis kupa! U beogradskom klubu „Bejbis“, omiljenom među novim svetskim šampionima, do ranih jutarnji sati veselili su se Novak Đoković, Viktor Troicki, Janko Tipsarević, Nenad Zimonjić i ostali članovi reprezentacije. Štimung dobroj zabavi davali su predsednik TSS Slobodan Živojinović i njegova supruga Lepa Brena.

Jedna od najpopularnijih pevačica Balkana više od dva časa zabavljala je nove svetske šampione pevajući svoje, ali i hitove svojih kolega. Mikrofon su povremeno znali da dohvate Novak Đoković i Viktor Troicki pevajući domaće i strane pesme.


teniseri su imali sta da proslave

nego, kao da je bilo juce...pre deset godina, koncert ispred skupstine grada, 6/10/2.000 okupila se elita otpora i novih revolucionara, dosli rokeri i sl, pa dosla i brena da podeli radost pobede. izbacena je sa `proslave` momentalno, valjda je bila ispod nivoa pobednika

danas kad je kofrece u vladi, i penzosi, i arkanovac, a kad brena peva prvacima sveta, muci me u cemu sve nisu bili u pravu pobednici i `novi` revolucionari? koliko jos godina da cekamo pa da saznamo?
 
e, to mi je novo

zahvaljujem na info, mada to stavlja cedu na pink

Ja sam nacuo nesto da su oni vrbovali Djokovica i jos neke tenisere da se ukljuce u kampanju LDP-a jos negde 2007..e sad dal je i danas takvo stanje stvari ne znam...A za Pink je najvise povezan Vladan Batic...koji je jelte poprilicno blizak Cedinom krugu ljudi...uprkos cinjenici da vise nisu u koaliciji...isti je to milje..
 
  • Podržavam
Reactions: 27E

Back
Top