Brena nepoželjna u Osijeku, ujka Srb ne dozvoljava ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Lacibg

Buduća legenda
Poruka
26.498
102811_lepa-brena-foto-milos-peric_kf.jpg

"Koncert Lepe Brene u Osijeku šamar je svim stanovnicima grada, ali i Osječko-baranjske županije. Županija nije Šumadija, a Osijek nije Šabac! Njime se ozbiljno narušava dignitet Domovinskog rata – rekao je tamošnji političar Daniel Srb :lol: , inače funkcioner desničarske Hrvatske stranke prava. On je tražio zabranu Breninog koncerta 26. marta, ali je predsednik Skupštine Osijeka to odbio."

-----------------

Hahah, bravo za ovog ustašu, tako se to radi. Ne želi da gleda ovu mumiju, fosila u svom obitavalištu. :worth: :ok: A ne ko mi Terezu Kresoviju ...:dash:

A pazi Srbiju, Beograd :

17113_7_kf.jpg

"Boki 13 u „Areni”
Makedonski šoumen Bojan Jovanovski održaće koncert 1. juna u “Beogradskoj areni”. Boki će publici na sceni predstaviti sve svoje zabavljačke sposobnosti i izvesti neke od svojih hitova kao što je pesma “Kaligula”. "

Mi laganica širimo trandže, omladina gleda i misli to je normalno. Katastrofa. :sad2:

A pazi Srbiju, Beograd :

17113_7_kf.jpg

"Boki 13 u „Areni”
Makedonski šoumen Bojan Jovanovski održaće koncert 1. juna u “Beogradskoj areni”. Boki će publici na sceni predstaviti sve svoje zabavljačke sposobnosti i izvesti neke od svojih hitova kao što je pesma “Kaligula”. "

Mi laganica širimo trandže, omladina gleda i misli to je normalno. Katastrofa. :sad2:

.pa hocemo u EU znachi pravo za svakoga .............Srbija to moze progutati ......:(

A pazi Srbiju, Beograd :

17113_7_kf.jpg

"Boki 13 u „Areni”

Kao da je ona nakaza Brena nesto bolja od njega...nje...sta god da je.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back