МАЧАК
Buduća legenda
- Poruka
- 25.542
Ubo je prstom u pekmez.To se slučajno namestilo.
Море...какав пекмез....?
То само личи на пекмез....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ubo je prstom u pekmez.To se slučajno namestilo.
http://vesti.krstarica.com/index.ph...sifra=8aafdbb27964786a5e5adbbeed312fe6&lang=0
Možda Boris Tadić vodi lošu unutrašnju politiku i ima nesposobnog premijera i pojedine ministre, možda se ne bori protiv korupcije i tajkunizacije Srbije, ali politika prema Kosovu je genijalna.
Iz napred citiranog možemo zaključiti da Borisa Tadića mrze (iskreno mrze) šiptarski ekstremisti i srpske "patriote". Izvinjavam se, ali drugačiji zaključak ne može da se izvuče....![]()
http://vesti.krstarica.com/index.ph...sifra=8aafdbb27964786a5e5adbbeed312fe6&lang=0
Možda Boris Tadić vodi lošu unutrašnju politiku i ima nesposobnog premijera i pojedine ministre, možda se ne bori protiv korupcije i tajkunizacije Srbije, ali politika prema Kosovu je genijalna.
Iz napred citiranog možemo zaključiti da Borisa Tadića mrze (iskreno mrze) šiptarski ekstremisti i srpske "patriote". Izvinjavam se, ali drugačiji zaključak ne može da se izvuče....![]()
Поздрав свим Србима!
Иако не живим у Србија, покушавајући да пратите све догађаје.
Ја сам радознао како се осећате о председнику Тадићу? Ако је лоше, зашто?
Поздрав свим Србима!
Иако не живим у Србија, покушавајући да пратите све догађаје.
Ја сам радознао како се осећате о председнику Тадићу? Ако је лоше, зашто?
Au,brate,trebalo bi mi vremena da sastavim jedan roman...
Evo,pitaj kolegu Macka,nadam se da je rad da ti objasni.
Ко кувац у леденој води....
Ето, уако се осећамо са председником....![]()
![]()
![]()
i gde je ovde zasluga "rosnog cveća europejskog prosrbina"...![]()
Браво Рег дивим се твојој генијалности до имбецилности.![]()
Takvi kao on iz fotelje samo mogu da zalegnu.![]()
Посе*ем му се на успех.
И на све оне што сматрају да је успех посетити рођену земљу.
Знају шиптари да ће им се Бота кад тад извинити а они не воле улизице па га зато искрено мрзе... :-)
koji si ti ispran mozak, shta je genijalno u tome shto se par ministara proshetalo pola sata, a srbi shto zive tamo ne smeju da izadju iz kuce ili nemaju gde da se vrate![]()
Патријаршија би требала да буде у Пећи...
О каквој генијалној политици према Косову говориш када у Србији " нико није надлежан" да подигне оптужницу против Тачија, након објављивања
Мартијевог извештаја..?
А закључак ти је.. па баш треба да се извиниш свима који смо прочитали..
Узгред.. Зашто си у клубу обожавалаца Бориса Тадића? Члан странке или наивни симпатизер?
Koja gomila gluposti. Je.bo te Tadic
Da te je.bo
Ето, тако се осећамо са председником....![]()
![]()
![]()
Ето, тако се осећамо са председником....![]()
![]()
![]()
Реци ми о томе. Ја сам у Србија никада нису били.
Eto..i gde sam ja pogrešila kad sam rekla da ga podjednako mrze šiptarski ekstremisti i srpske patriote??![]()
![]()
Рег....
По овој теми испаде да га само ти волиш....![]()
![]()
![]()
Glupost od teme.
Рег....
По овој теми испаде да га само ти волиш....![]()
![]()
![]()
Glupost od teme.
Eto..i gde sam ja pogrešila kad sam rekla da ga podjednako mrze šiptarski ekstremisti i srpske patriote??![]()
![]()
![]()
А хајде се више договорите, да ли је Тадић издајник или марионета.Slabo neko danas Srbiju i Tadica pita za bilo sta, a najmanje za Kosovo.