Bravo Nole

Nije bitan ni Nole, niti to da li pobeđuje ili gubi, već se radi o tome što su ljudi zaslepljeni takvim stvarima, sportom, gde se tripuju da su te pobede i njihove, raduju se zbog nečega potpuno nebitnog, dok im se svet oko njih raspada.
Hleba i igara ali tako se zna i nema o cemu drugom da se prica osim ovoga.
Sve se raspada,unisteno je ili skoro unisteno,mucna situacija stalno.
Fasade ili izvrljane sive,raspadaju se ili je tu upozorenje da padaju,sve manje stanovnika pustos na ulicama,tu i tamo novo nesto al' narod nema od toga nista jer radi da bi izdrzao ili renovirano al' pare iz inostranstva...Gadna atmosfera odsustva ljudskosti i ljudi....
Al'....

Mnogo je razocarenja jer moze neka poruka od Novaka,,njegove zene,nekog od njegove brace,Viktorar ako vole prirodu.......Poruka o zastiti i ocuvanju prirode jer znamo sta se desava a ne ovako,nista.....

Poslednja izmena:
Sport je potpuno nebitna stvar. Evo kažeš raduješ se ako neko naš pobeđuje, to je taj kolektivni identitet kojeg se gnušam, šta ja imam sa bilo kim, jedva da imam nešto i sa samim sobom.

Izgleda da je dijagnoza koju sam dobio na forumu tačna, da sam zaista u fazi metastaziranog elitizma. :D
Onda bi mogao da kazes i da je muzika nebitna stvar,umjetnost,knjizevnost,politika...itd...a na kraju i zivot.
Sve je nebitno onom ko je umro.🙂
A ko je jos ziv,trebalo bi da je sve bitno.😉

Ko ce posle njega da igra tenis na sledecoj Olimpijadi?
https://mondo.rs/Sport/Tenis/a19611...jskim-igrama-u-los-andjelesu-2028-godine.html

On 🤔 al' :aaa: posle tog broja godina tako da videcemo tad,daleko je.

Hoce li srpski tenis uopste postojati na sledecoj olimpijadi
Koga briga,on je sad zlatni nakon bronze dve hiljade osme godine.
ili cemo da se borimo za zlato u bacanju mobilnog na dalj?
Iznenadjuje da i jedan jedini sportista hoce da igra za nasu zemlju.Jer klubovi gde su,ne,igraci i poštovanje istih gde su,jok,da ima dvadesetak klubova i najbolji da idu gde je,ne,da ima iste sanse dete iz Vranja,Kursumlije,Bezdana,Petrovca,Aleksinca,Petrovcica,Kragujevca,Apatina,Pozarevca,Arilja,Aleksandrovca,Leskovca gde je,ne,isti jaki uslovi svima.da budu gde je,ne.
Tako da je ravno.cudu sto iko hoce da as predstavlja a ko.voli sport gleda ga .

Poslednja izmena:
Samo što se čini da će u vremenima koja dolaze biti sve manje hleba.
Vec sad je mnogo toga nedostupno od hrane koju taj hleb figurativno predstavlja.Zato i rokaju sport gledaj odakle je Maradona(i na cemu sve,kakav je to sport) bio,odakle je Pele,Tajger Vuds,kriket Indijcima itd.isl,to je globalno ne lokalno.
Al' jbg kad nismo profi na O.I.
da osvojimo sezdeset,sto ili dvesta hiljada evra za bronzu,srebro,zlato od para od poreza jbg. kad nema programa pomoci za sve kojima pomoc treba.

Poslednja izmena:
Sport je potpuno nebitna stvar. Evo kažeš raduješ se ako neko naš pobeđuje, to je taj kolektivni identitet kojeg se gnušam, šta ja imam sa bilo kim, jedva da imam nešto i sa samim sobom.

Izgleda da je dijagnoza koju sam dobio na forumu tačna, da sam zaista u fazi metastaziranog elitizma. :D
Том логиком књиге, филмови, музика су такође небитни. Конкретно Ноло, драго ми је само сазнање да је човек одавде најбољи на планети иако немам ништа од тога.

Te želje i težnje za Novakovom pobedom, beskrajne lažne sreće i radosti u njoj, koje traju koliko i trenutak uspeha.
To nije jedino Djokovic i nisu jedino obicni ljudi - isto to vazi za fudbal Maradonu(pociva u miru oni i dalje.zaludjuju masu zbog zarade,zabole ih za njega kao i za sve),Prelea,pravog Ronalda,Johana Krojfa kao i svaki sport.
Posle toga vraća se na težak posao, gde leđa, oči i mozak trpe neviđeno zlostavljanje radi egzistencije.
Kao i svuda u svetu gde se ide na stadion da se izbaci energija a onda vraca u zivot.
Ili najcesce kuci gleda.
Ona i ne shvata svoj robovski položaj,
Zbog cega ne date resenje za to vi koji shvatate i razumete zasto ne pomognete?
Zbog cega ne ucinite korak ka promeni na bolje da pokazete na licnom primeru kako to moze i pomognete tako svima kojima to treba kako robovski da pretvore u ne robovski?
našla je svoju svrhu u tuđem cilju,
Pola planete zivi tako jer bogati ne dozvoljavaju obicnom narodu da dostojanstveno zivi,pogledaj Argentinu,Brazil,Ujedinjeno Kraljevstvo,Ameriku,Rusiju gde obican covek NEMA a imaju ultra bogatasi legalno kroz sport,muziku,glumu,pevanje ili.neki sledeci vid zabave.
zato živi tuđe živote kroz medijski virtualnu (ne)realnost.
Na balkanu je zubar hirurg,odrzavanje zubnih implanata mnogima nedostuzno,operacija nedostizna (ceka se na nju godinu do godinu i po ko ima zdravstvenu knjizicu),
skupa fina hrana (mangulica,meso noja,sir od magarica,junetina,cak i svinjsko bez koske meso,pa neko suvo ili suseno kupuje se na sto grama je je kilogram nedostiznih hiljadu i po ili nesto.manje dinara) to je uobicajeno.
Na balkanu gde se ljudi.dele po PARAMA,gde sestra koju Bog pogleda da se dobro uda psihicki.zlostavlja nezaposlenu sestru ili brat zlostavlja brata dok se psihicki kidaju stalno a para nema ako se.ne radi u inostranstvu to je uobicajeno.
Ko radi obican posao i nema nov stan,novu kucu ili renovirane nema ni rodbinu ni poznanike.ni drustvo ni nikoga i nista osim maticne porodice tako da je ovo sto si napisao jedino sto spasava zdrav razum.

Umesto "eto,tezak zivot,nadje nesto radosti u sportu,fine energije koja daje snagu da izdrzi" vecno BEZ OBJASNJENJA KAKO DA BUDE BOLJE slede ovakve reakcije od ljudi i to zamara u svetu kome zivimo.

Da,svako kome je onemoguceno da se fino.zaposli i ima fin socijalni zivot je sjeban/a i zato postoji sport u ovom.slucaju da se oseti socijalizacija i opsta povezanost,da temu za ujedinjenje i razgovor jer ljudi ne zele realnost,takve odbacuju.

U Novaku ljudi vide pare,zdravu decu,zenu koja je tu,bogat socijalni zivot i svako bi bar nesto od toga zeleo da
ima privatno.Dal' stvarno mislis da neko zaboravi kako.nema para za obucu ili dostojanstven zivot covece?U.njegovoj zeni se vidi izvanredna udaja bez predbracnog ugovora,deca da ostanu zajedno,rad humanitarni da eto ima i ona neke pare kao posao,lep zivot sve u svemu a svako zeli nesto od toga za sebe.Oni su nesto kao nada da je.moguce bar nesto imati u zivotu a to sto je uz pravoslavlje uspeo.nada da ce svako iz svog licnog ponora da se izvuce i uspe.da bude zadovoljan ili.zadovoljna u zivotu.

Poslednja izmena:
Onda bi mogao da kazes i da je muzika nebitna stvar,umjetnost,knjizevnost,politika...itd...a na kraju i zivot.
Sve je nebitno onom ko je umro.🙂
A ko je jos ziv,trebalo bi da je sve bitno.😉
Ponovo banalizuješ, kako možeš porediti sport sa umetnošću, zar je jurenje za lopticom uporedivo sa vrhunskim delima umetnosti. Sport je nebitna, banalna stvar, prosta zabava za masu, koja ne zna za bolje.

Том логиком књиге, филмови, музика су такође небитни. Конкретно Ноло, драго ми је само сазнање да је човек одавде најбољи на планети иако немам ништа од тога.
Evo odgovorio sam iznad, sport nije uporediv sa umetnošću.

Moja koleginica kaže da mu samo to zlato fali u karijeri.
Fali i srebro sa O.I. napisali su i sta jos na primer.Da ne bi mogli da nadju nekog ko je osvojio i to.
Ona prati te Olimpske gladijatorske igre po ceo dan.
Odmor,opustanje,fino,lepo ili izacivanje druge vrste energije u etar kako kod koga.
Zna sve učesnike, discipline.
Piše,pročita se neutralna tema za razgovor.
Nije čula za Tagorea, Dostojevskog, misli kako su to gradovi u inostranstvu,
Nisi iznad nje ako si cuo za doticne i znas ko su vec pokazujes sadizam ili kompleks vise vrednosti a zaista nisi iznad nje sa tim stavom promasenim da jesi.
ali zato zna šta se priča u selu,
To svako.zna jer su sela mala.a ako hoce da ignorise ignorisu osobu.Usamljenost ili samoca su nepodnosljivi.Ovde pa korisnica imena divljaju,ogovaraju,udruze se da pokazu koliko su minus pojave u dusi al' ovde ima drugih pdf-ova da se promeni okruzenje,na selu ili u malom gradu toga nema jer su ljudi isti ili nedruzeljubivi.
sastav odbojkaške reprezentacije,
Piše i žena ima fino pamcenje ako.zna.
sve o litijumu,
Štetan je,daleko ga bilo a to.svako zna.
kako se živi u drugim zemljama u kojima nikada nije bila.
Neki dele iskustva na internetu i bazicno dosta je tesko ako se radi na teskom mestu a ako se putuje fino,uzivanje - zavisi od osobe i licnog iskustva koje deli sa drugima.
Ima covek prica kako ziveti u Monaku,sta traze zanimljivo.zbog Djokovica.
Zna sve i za sve ima mišljenje, i potrebu da sve komentariše.
I ti takodje da otrovno toksicno pišeš o nekome koga ne znamo a ko krvavo se trudi da prezivi i izdrzi ovaj potpuno sjebani i razvaljeni zivot svakodnevnice kao i svi a da ne prosvira sebi mozak jer puče pod tereton tezine svakog dana radost nalazi u nekim.finim temama poput sporta.

Vecina radi sjebane slabo placene poslove i kune dan kad se rodi jer nema za dostojanstven zivot,vecina ima psihicki popucalo okruzenje sa kojim je jedina tema gde ima fine komunikacije sport,muzika,priroda,slikarstvo ili vec neka sledeca vrsta rasterecenja.
Jel' bolje da se neko ubije ili da prati tenis?Jel' bolje da ode u depresiju ili prati sport?Jel' ti znas sta porucujes ovde,jesi svestan da bi u tome ka cemu izmedju redova pišeš prvi odleteo kao nepodoban?Dal' si svestan sta je potrebno da covek PREZIVI dan,svaki dan i nadje to jedno svetlo zbog kog ce ostati ziv makar to bio tenis,da zivotu da neku vrstu smisla i svrhe?Krvav rad slabo placen u svetu gde se ceni nesto.drugo,pa pretesko je zdrav razum i neki svetli momenat za koji ima smisla ziveti pronaci i ako.neko.to nadje u tenisu neka,odlicno.

Poslednja izmena:

Back