Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hleba i igara ali tako se zna i nema o cemu drugom da se prica osim ovoga.Nije bitan ni Nole, niti to da li pobeđuje ili gubi, već se radi o tome što su ljudi zaslepljeni takvim stvarima, sportom, gde se tripuju da su te pobede i njihove, raduju se zbog nečega potpuno nebitnog, dok im se svet oko njih raspada.
Zabava za široke narodne mase
Onda bi mogao da kazes i da je muzika nebitna stvar,umjetnost,knjizevnost,politika...itd...a na kraju i zivot.Sport je potpuno nebitna stvar. Evo kažeš raduješ se ako neko naš pobeđuje, to je taj kolektivni identitet kojeg se gnušam, šta ja imam sa bilo kim, jedva da imam nešto i sa samim sobom.
Izgleda da je dijagnoza koju sam dobio na forumu tačna, da sam zaista u fazi metastaziranog elitizma.
https://mondo.rs/Sport/Tenis/a19611...jskim-igrama-u-los-andjelesu-2028-godine.htmlKo ce posle njega da igra tenis na sledecoj Olimpijadi?
Koga briga,on je sad zlatni nakon bronze dve hiljade osme godine.Hoce li srpski tenis uopste postojati na sledecoj olimpijadi
Iznenadjuje da i jedan jedini sportista hoce da igra za nasu zemlju.Jer klubovi gde su,ne,igraci i poštovanje istih gde su,jok,da ima dvadesetak klubova i najbolji da idu gde je,ne,da ima iste sanse dete iz Vranja,Kursumlije,Bezdana,Petrovca,Aleksinca,Petrovcica,Kragujevca,Apatina,Pozarevca,Arilja,Aleksandrovca,Leskovca gde je,ne,isti jaki uslovi svima.da budu gde je,ne.ili cemo da se borimo za zlato u bacanju mobilnog na dalj?
Vec sad je mnogo toga nedostupno od hrane koju taj hleb figurativno predstavlja.Zato i rokaju sport gledaj odakle je Maradona(i na cemu sve,kakav je to sport) bio,odakle je Pele,Tajger Vuds,kriket Indijcima itd.isl,to je globalno ne lokalno.Samo što se čini da će u vremenima koja dolaze biti sve manje hleba.
On al' posle tog broja godina tako da videcemo tad,daleko je.
Том логиком књиге, филмови, музика су такође небитни. Конкретно Ноло, драго ми је само сазнање да је човек одавде најбољи на планети иако немам ништа од тога.Sport je potpuno nebitna stvar. Evo kažeš raduješ se ako neko naš pobeđuje, to je taj kolektivni identitet kojeg se gnušam, šta ja imam sa bilo kim, jedva da imam nešto i sa samim sobom.
Izgleda da je dijagnoza koju sam dobio na forumu tačna, da sam zaista u fazi metastaziranog elitizma.
Sport se svodi na entuzijazam pojedinca.Ono jes najavio,
Koga briga realno jer ako neko voli tenis gledace ko god igrao,ako ne nece.ali ja sam malo skeptican posle onog sto sam video tokom meca.
Sport se svodi na entuzijazam pojedinca.
Koga briga realno jer ako neko voli tenis gledace ko god igrao,ako ne nece.
To nije jedino Djokovic i nisu jedino obicni ljudi - isto to vazi za fudbal Maradonu(pociva u miru oni i dalje.zaludjuju masu zbog zarade,zabole ih za njega kao i za sve),Prelea,pravog Ronalda,Johana Krojfa kao i svaki sport.Te želje i težnje za Novakovom pobedom, beskrajne lažne sreće i radosti u njoj, koje traju koliko i trenutak uspeha.
Kao i svuda u svetu gde se ide na stadion da se izbaci energija a onda vraca u zivot.Posle toga vraća se na težak posao, gde leđa, oči i mozak trpe neviđeno zlostavljanje radi egzistencije.
Zbog cega ne date resenje za to vi koji shvatate i razumete zasto ne pomognete?Ona i ne shvata svoj robovski položaj,
Pola planete zivi tako jer bogati ne dozvoljavaju obicnom narodu da dostojanstveno zivi,pogledaj Argentinu,Brazil,Ujedinjeno Kraljevstvo,Ameriku,Rusiju gde obican covek NEMA a imaju ultra bogatasi legalno kroz sport,muziku,glumu,pevanje ili.neki sledeci vid zabave.našla je svoju svrhu u tuđem cilju,
Na balkanu je zubar hirurg,odrzavanje zubnih implanata mnogima nedostuzno,operacija nedostizna (ceka se na nju godinu do godinu i po ko ima zdravstvenu knjizicu),zato živi tuđe živote kroz medijski virtualnu (ne)realnost.
Ponovo banalizuješ, kako možeš porediti sport sa umetnošću, zar je jurenje za lopticom uporedivo sa vrhunskim delima umetnosti. Sport je nebitna, banalna stvar, prosta zabava za masu, koja ne zna za bolje.Onda bi mogao da kazes i da je muzika nebitna stvar,umjetnost,knjizevnost,politika...itd...a na kraju i zivot.
Sve je nebitno onom ko je umro.
A ko je jos ziv,trebalo bi da je sve bitno.
Evo odgovorio sam iznad, sport nije uporediv sa umetnošću.Том логиком књиге, филмови, музика су такође небитни. Конкретно Ноло, драго ми је само сазнање да је човек одавде најбољи на планети иако немам ништа од тога.
Fali i srebro sa O.I. napisali su i sta jos na primer.Da ne bi mogli da nadju nekog ko je osvojio i to.Moja koleginica kaže da mu samo to zlato fali u karijeri.
Odmor,opustanje,fino,lepo ili izacivanje druge vrste energije u etar kako kod koga.Ona prati te Olimpske gladijatorske igre po ceo dan.
Piše,pročita se neutralna tema za razgovor.Zna sve učesnike, discipline.
Nisi iznad nje ako si cuo za doticne i znas ko su vec pokazujes sadizam ili kompleks vise vrednosti a zaista nisi iznad nje sa tim stavom promasenim da jesi.Nije čula za Tagorea, Dostojevskog, misli kako su to gradovi u inostranstvu,
To svako.zna jer su sela mala.a ako hoce da ignorise ignorisu osobu.Usamljenost ili samoca su nepodnosljivi.Ovde pa korisnica imena divljaju,ogovaraju,udruze se da pokazu koliko su minus pojave u dusi al' ovde ima drugih pdf-ova da se promeni okruzenje,na selu ili u malom gradu toga nema jer su ljudi isti ili nedruzeljubivi.ali zato zna šta se priča u selu,
Piše i žena ima fino pamcenje ako.zna.sastav odbojkaške reprezentacije,
Štetan je,daleko ga bilo a to.svako zna.sve o litijumu,
Neki dele iskustva na internetu i bazicno dosta je tesko ako se radi na teskom mestu a ako se putuje fino,uzivanje - zavisi od osobe i licnog iskustva koje deli sa drugima.kako se živi u drugim zemljama u kojima nikada nije bila.
I ti takodje da otrovno toksicno pišeš o nekome koga ne znamo a ko krvavo se trudi da prezivi i izdrzi ovaj potpuno sjebani i razvaljeni zivot svakodnevnice kao i svi a da ne prosvira sebi mozak jer puče pod tereton tezine svakog dana radost nalazi u nekim.finim temama poput sporta.Zna sve i za sve ima mišljenje, i potrebu da sve komentariše.