Bravo Nole

A da gubi,bilo bi vise hljeba?
Uopšte se ne radi o tome, nemoj da banalizuješ. Nije bitan ni Nole, niti to da li pobeđuje ili gubi, već se radi o tome što su ljudi zaslepljeni takvim stvarima, sportom, gde se tripuju da su te pobede i njihove, raduju se zbog nečega potpuno nebitnog, dok im se svet oko njih raspada.
Zabava za široke narodne mase, odvratno.

nole-seksoman.jpg

Uopšte se ne radi o tome, nemoj da banalizuješ. Nije bitan ni Nole, niti to da li pobeđuje ili gubi, već se radi o tome što su ljudi zaslepljeni takvim stvarima, sportom, gde se tripuju da su te pobede i njihove, raduju se zbog nečega potpuno nebitnog, dok im se svet oko njih raspada.
Zabava za široke narodne mase, odvratno.
A zasto ti mislis da su ljudi zaslijepljeni,a ti kao vidovit?
Evo,ja na primer,nisam uopste zaslijepljena,niti mislim da su pobjede moje,ali eto,radujem se ako se neko raduje.I ako neko nas pobjedjuje.
Zasto se ne bih radovala?
A svijet se raspada odavno i raspadace se, i ako bi tako gledali nikad se nicemu ne bi radovali.
A sportisti nikad ne predstavljaju samo sebe,nego prezentuju i svoju zemlju.I to najbolji nacin.Kome to smeta?
A nije nebitno.Kako drugim narodima nije nebitno?

A zasto ti mislis da su ljudi zaslijepljeni,a ti kao vidovit?
Evo,ja na primer,nisam uopste zaslijepljena,niti mislim da su pobjede moje,ali eto,radujem se ako se neko raduje.I ako neko nas pobjedjuje.
Zasto se ne bih radovala?
A svijet se raspada odavno i raspadace se, i ako bi tako gledali nikad se nicemu ne bi radovali.
A sportisti nikad ne predstavljaju samo sebe,nego prezentuju i svoju zemlju.I to najbolji nacin.Kome to smeta?
A nije nebitno.Kako drugim narodima nije nebitno?
Sport je potpuno nebitna stvar. Evo kažeš raduješ se ako neko naš pobeđuje, to je taj kolektivni identitet kojeg se gnušam, šta ja imam sa bilo kim, jedva da imam nešto i sa samim sobom.

Izgleda da je dijagnoza koju sam dobio na forumu tačna, da sam zaista u fazi metastaziranog elitizma. :D

Back