peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 38.907
#EUvalues
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo sto nadal ide u penziju spanci su pronasli mladost..kad nole ode ja za sad ne vidim nikoga da uleti tako brzo..tako da treba se radovati noletovim pobjedama i uzivati dok jos igra...
Ne patetisi, nemoj u Dara modĆirilica i Srbi takođe.
mozda tamo u 30 tim kad napuni...isto je godiste ko alkaraz a razlika u kvalitetu sad bas ogroooomna...Хамада Међедовића
Da,sad kao nasli nesto da filozofiraju o smislu zivota.Jao ne kenjajte, bukvalno se svako raduje medalji koju predstavnici njegove zemlje uzmu na OI.
Činjenice, trebao bi biti ponosan.Ne patetisi, nemoj u Dara mod
Španac jeste dobar teniser i to niko ne spori, sa tim da njegovo vreme tek dolazi ..Zaslužio je drugo mestoBio je bolji, ali Spanac je odlican teniser i to treba ispostovati. Novak ga je jedva pobedio.
koji Novakov uspeh?Činjenice, trebao bi biti ponosan.
Koliko sjutra, ovaj Novakov uspjeh će ti izgledati kao daleka, skoro zaboravljena nelagodnost.
Šta ti izvodiš?koji Novakov uspeh?
Bravo, svesrpski!koji Novakov uspeh?
igram se sa Ligamentom, zasto nam uleces u kolosek?Šta ti izvodiš?
Ljubomoran je što je zlato u najvažnijem sportu na OI otišlo u srpske ruke.Šta ti izvodiš?
Nisam ni sumnjala. Mene ne iznenađuje kad Novak pobedi... Alkaraz je klinac, novo čudo... I ta Italija, ne? Novak je moj živi superheroj iako nešto i ne blejim u TV kad igra.BRAVO NOLE
Ulećem gde hoću a to i mogu. Ko Nole. Takvi smo.igram se sa Ligamentom, zasto nam uleces u kolosek?
'ajduci i 'arambase, sto kaze moj KrlezaUlećem gde hoću a to i mogu. Ko Nole. Takvi smo.
Kad god pocnem da ga gledam pocne da igra lose i da gubiNisam ni sumnjala. Mene ne iznenađuje kad Novak pobedi... Alkaraz je klinac, novo čudo... I ta Italija, ne? Novak je moj živi superheroj iako nešto i ne blejim u TV kad igra.
Navijam iz potaje.
Зато не бих ни волео да му дају орден. Можда нека друга будућа Србија.Da smo neka normalna zemlja, trebalo bi ustanoviti orden koji bi nosio Novakovo ime i dodeljivao se za izuzetne zasluge u promociji svoje zemlje.
Ali mogu da zamislim na šta bi to sve ličilo. Svaka šuša bi mogla da ga dobije, kao što je Toma Diploma delio ordenje šakom i kapom.