Bravo Nole

Jao ne kenjajte, bukvalno se svako raduje medalji koju predstavnici njegove zemlje uzmu na OI.
Da,sad kao nasli nesto da filozofiraju o smislu zivota.😂
Meni je drago sto je nas Nole pobjednik,sto je ispunio sebi zelju,sto je srecan.
Srbe predstavlja u najboljem mogucem smislu.
On je sportista i u sportu je dostigao vrh.Ti treba postovati.
Ne razumijem one koji ga omalovazavaju.

Da je iz bilo koje druge drzave,kovali bi ga u zvijezde.

Španac će nažalost za par godina početi da ima povrede jer igra loše po svoje zglobove. Isto kao Nadal. Ulaže puno energije u svaki pokret sa fiksiranim ekstremitetima..

jest ga nole mozemo reci jedva pobjedio, al zna se i zasto..velika razlika u godinama, ovaj sto bi rekli u cvijetu mladosti biku rep da iscupa...ima brzinu sto je pokazo samo kakve je loptice stizo... da je neko bio u 30 tim puko bi samo tako...zato i idu sve cestitke noletu u tim godinama odigrati fizicki tezak mec..

Nisam ni sumnjala. Mene ne iznenađuje kad Novak pobedi... Alkaraz je klinac, novo čudo... I ta Italija, ne? Novak je moj živi superheroj iako nešto i ne blejim u TV kad igra.
Navijam iz potaje. 😁
Kad god pocnem da ga gledam pocne da igra lose i da gubi
Zato mu pomazem tako sto ga ne gledam
Trebao bi neki procenat da mi da, ugasio bi se jos 2015 da sam ga gledao

Screenshot_2024_0805_000604_com.instagram.android.png

Da smo neka normalna zemlja, trebalo bi ustanoviti orden koji bi nosio Novakovo ime i dodeljivao se za izuzetne zasluge u promociji svoje zemlje.

Ali mogu da zamislim na šta bi to sve ličilo. Svaka šuša bi mogla da ga dobije, kao što je Toma Diploma delio ordenje šakom i kapom.
Зато не бих ни волео да му дају орден. Можда нека друга будућа Србија.

Back