Bravo Nole

Sta znaci ovaj podignuti kaziprst?
U Islamu znam sta znaci 😱
Screenshot_20240804-205108~2.png

Ništa ne mora da pretekne. Neka federeru barem nešto 😁...
Zaista je sve to baš impresivno.
Ima najviše pobeda na Wimbldonu, dosta za njega :D

Inače, ne pratim njegove mečeve već 10tak godina, pre jesam. Kada se setim koliko se trudio tada, i kada čujem za ovo sada, zaista ne mogu da objasnim odakle mu ta energija i posvećenost?? On treba da je merna jedinica za želju ka uspehu. Koliko đokovića imaš? 0.05. eto tako.
Prvi i jedini koji je osvoji sve major titule (4 GS, 9 masters turnira, Davis cup i OI). Čovek u 37 godini pobeđuje u finalu klinca od 21, ujedno i najboljeg igrača sveta, koji je možda na svom vrhuncu.

Pored toga što je najbolji teniser u istoriji, verovatno je i jedan od najboljih sportista u istoriji.

Ima najviše pobeda na Wimbldonu, dosta za njega :D

Prvi i jedini koji je osvoji sve major titule (4 GS, 9 masters turnira, Davis cup i OI). Čovek u 37 godini pobeđuje u finalu klinca od 21, ujedno i najboljeg igrača sveta, koji je možda na svom vrhuncu.

Pored toga što je najbolji teniser u istoriji, verovatno je i jedan od najboljih sportista u istoriji.
Najbolji tenisač je, ali najbolji sportaš uopće ????

Rasplakao me je danas Nole. Nisam verovao da može da pobedi Alkaraza, kao što nisam verovao da može da izvuče pobedu u finalu Vimbldona 2019. ili u finalu AO protiv Tima ili u polufinalu RG protiv Nadala, ali on me je uvek demantovao. Svaka mu čast na svemu. Najveći sportista svih vremena.
Веровао сам да може али у пуној форми и најбољем свом тенису али није ми тако изгледало уопште али нешто сам осетио да може да буде неочекивано и било је!💪🇷🇸❤️

Nikakvu lekciju nije odrzao, igrali su vrlo izjednaceno.
Играли су сјајно обојица, заслужили су злато обојица, али јесте одржао лекцију јер је оних неколико одлучујућих поена одиграо боље, миран и концентриран... али Карлосу поред честитки за изванредну игру и капа до пода за оно исправљање судијске одлуке на 6:5.

od ovog trenutka moj je život kvalitetniji ♥
Na moj zivot ne utice,ali mi je nesto toliko drago sto je osvojio tu medalju koju je toliko zelio,kao da sam je na osvojila.
Drago mi je zbog njega,ne moram ja imati licni interes.Drago mi je i sto jos ima neko ko se zna istinski obradovati necemu.
A i zasluzio je.Nije lako tu biti prvi,ni u jednom sportu nije lako.
Neka uziva,a i mi s njim,on je ponos Srba i neka ga Bog cuva!

Back