adelaidea
Iskusan
- Poruka
- 5.086
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
adela kakva si na dojenju?Sto smarate sa tim lokalcima o kojima mi u Srbiji nemamo pojma.
Ne moze covek ni posteno da se raduje da se ne nakace nekakvi toboznji Srbi iz susednih drzava.
Cibe crnogorac, gde su vama medaljeadela kakva si na dojenju?
Ima najviše pobeda na Wimbldonu, dosta za njegaNišta ne mora da pretekne. Neka federeru barem nešto ...
Zaista je sve to baš impresivno.
Prvi i jedini koji je osvoji sve major titule (4 GS, 9 masters turnira, Davis cup i OI). Čovek u 37 godini pobeđuje u finalu klinca od 21, ujedno i najboljeg igrača sveta, koji je možda na svom vrhuncu.Inače, ne pratim njegove mečeve već 10tak godina, pre jesam. Kada se setim koliko se trudio tada, i kada čujem za ovo sada, zaista ne mogu da objasnim odakle mu ta energija i posvećenost?? On treba da je merna jedinica za želju ka uspehu. Koliko đokovića imaš? 0.05. eto tako.
Najbolji tenisač je, ali najbolji sportaš uopće ????Ima najviše pobeda na Wimbldonu, dosta za njega
Prvi i jedini koji je osvoji sve major titule (4 GS, 9 masters turnira, Davis cup i OI). Čovek u 37 godini pobeđuje u finalu klinca od 21, ujedno i najboljeg igrača sveta, koji je možda na svom vrhuncu.
Pored toga što je najbolji teniser u istoriji, verovatno je i jedan od najboljih sportista u istoriji.
GOAT
Jedan od.Najbolji tenisač je, ali najbolji sportaš uopće ????
Каква црна пензија, таман га кренуло.Penzija
Провукла му се та хрватска крв на прошлом Вимблдону, али ријешио је то инфутијом... и ето злата!Bravo Nole. Vidi se da u tebi ima i pobjedničke hrvatske krvi.
Веровао сам да може али у пуној форми и најбољем свом тенису али није ми тако изгледало уопште али нешто сам осетио да може да буде неочекивано и било је!Rasplakao me je danas Nole. Nisam verovao da može da pobedi Alkaraza, kao što nisam verovao da može da izvuče pobedu u finalu Vimbldona 2019. ili u finalu AO protiv Tima ili u polufinalu RG protiv Nadala, ali on me je uvek demantovao. Svaka mu čast na svemu. Najveći sportista svih vremena.
Играли су сјајно обојица, заслужили су злато обојица, али јесте одржао лекцију јер је оних неколико одлучујућих поена одиграо боље, миран и концентриран... али Карлосу поред честитки за изванредну игру и капа до пода за оно исправљање судијске одлуке на 6:5.Nikakvu lekciju nije odrzao, igrali su vrlo izjednaceno.
Na moj zivot ne utice,ali mi je nesto toliko drago sto je osvojio tu medalju koju je toliko zelio,kao da sam je na osvojila.od ovog trenutka moj je život kvalitetniji ♥
Sta nas to tacno lozi?meni ovo zabavno kako vas nolo loži lopatom od 20 kila
#nijeMojPrvak itdNaš Nole pjevao nacionalističke pjesme plašio gospodu
HRT nije dozvolio da Bože pravde kvari blagdane.#nijeMojPrvak itd
Cajke su dekretom zabranjene na javnom servisu, kao sto znas.HRT nije dozvolio da Bože pravde kvari blagdane.
Ćirilica i Srbi takođe.Cajke su dekretom zabranjene na javnom servisu, kao sto znas.