Nole nam je zlata vredan ........konačno je osvojio i olimpijsko zlato....sa 37 godina to je pravi podvig..... da nam je živ i zdrav još dugo dugo....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нек цркну од муке душмани.Jos koliko juce (poslije finala Vimbldona), neki novinar (sa Zapada, naravno), napisa - "Djokovic vise nikad nece pobijediti Alkaraza i Sinera"....toliko o Zapadu....
Slavite medalju na satanistickom festivalu, sramota
Jao ne kenjajte, bukvalno se svako raduje medalji koju predstavnici njegove zemlje uzmu na OI.Dobro je. Moja koleginica kaže da mu samo to zlato fali u karijeri. Ona prati te Olimpske gladijatorske igre po ceo dan. Zna sve učesnike, discipline.
Nije čula za Tagorea, Dostojevskog, misli kako su to gradovi u inostranstvu, ali zato zna šta se priča u selu, sastav odbojkaške reprezentacije, sve o litijumu, kako se živi u drugim zemljama u kojima nikada nije bila.
Zna sve i za sve ima mišljenje, i potrebu da sve komentariše.
Eto, čim se pomene Novak setim se nje.
Te želje i težnje za Novakovom pobedom, beskrajne lažne sreće i radosti u njoj, koje traju koliko i trenutak uspeha.
Posle toga vraća se na težak posao, gde leđa, oči i mozak trpe neviđeno zlostavljanje radi egzistencije.
Ona i ne shvata svoj robovski položaj, našla je svoju svrhu u tuđem cilju, zato živi tuđe živote kroz medijski virtualnu (ne)realnost.
Nikakvu lekciju nije odrzao, igrali su vrlo izjednaceno.Čestitam Noletu , pre svega što je osvojio zlato na Olimpijadi jedina medalja koja mu je falila i što je održao lekciju iz tenisa duplo mladjem od njega Alkarazu
Ok ali Nole je bio bolji i to mu je i pokazaoNikakvu lekciju nije odrzao, igrali su vrlo izjednaceno.
Bio je bolji, ali Spanac je odlican teniser i to treba ispostovati. Novak ga je jedva pobedio.Ok ali Nole je bio bolji i to mu je i pokazao
nije,mada da imaju isto godina mogo bi da ga dobije 6:0 6:0Nikakvu lekciju nije odrzao, igrali su vrlo izjednaceno.
Da su babi muda bila bi deda itdnije,mada da imaju isto godina mogo bi da ga dobije 6:0 6:0
mejbi,šest brejk lopti u 37 godina,ovaj dečko ima 21Da su babi muda bila bi deda itd
Konačno da i ti nešto normalno preneseš.
Sto smarate sa tim lokalcima o kojima mi u Srbiji nemamo pojma.https://borba.me/oglasila-se-struka...-se-srpski-barjak-vije-od-prizrena-do-rumije/
Oglasila se struka; Jovana Marović poručila Đokoviću: Ne mogu ti se diviti dok se fotkaš sa Dražom i dok pjevaš „Nek se srpski barjak vije od Prizrena do Rumije“
Kako mi je drago sto je Vucic ovoj spodobi lupio zabranu ulaska u Srbiju, da moze kako dozivotno to bi trebalo uraditi, a imamo ovakvih iz CG za izvoz, kompleksi jebbem li ga