DedaStojan
Veoma poznat
- Poruka
- 12.678
Je gadan ko ponoć ali ima gard pobjednika karizmu da im pokaže kurcchinu kad zatreba takvi jedino uspjevaju inatlije i to je to.
SVaka cast !
SVaka cast !
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikako.znači jecu nolovu ne moš zadovoljiti?
još mi nisi reko da sam drugosrbijanac c c c to čekamOd 20 postova na temi tvojih 50%.
Izgleda da te nesta pogodilo ovo Noletovo zlato.
pa da nemaš te pareNikako.
obrati se lekaru ili farmaceutuДраго ми је што сам и лично својом навијачком магијом и жртвом, допринео победи и трофејима кроз читаву каријеру.
Ma bas me briga koja ti je politicka opcija draga.još mi nisi reko da sam drugosrbijanac c c c to čekam
tebe podlozava,jer si se uzbudio na neki cudan nacin,ja sam samo gledao mec i drago mi je da je pobedio,vec sam u narednom minutu,nakon pobede,citao knjigu.meni ovo zabavno kako vas nolo loži lopatom od 20 kila
lepo od tebe, hvala, nemam nijednu opciju, ne postojiMa bas me briga koja ti je politicka opcija draga.
pa zabavno mi brate majke mi baš mi zabavno ja sam čačkao nos nisam gledao mečtebe podlozava,jer si se uzbudio na neki cudan nacin,ja sam samo gledao mec i drago mi je da je pobedio,vec sam u narednom minutu,nakon pobede,citao knjigu.
pa dobro,hoces time da se pohvalis,kako te nije briga?rekao si,razumem te,sad je sve proslo,mozes ostaviti nos na mirupa zabavno mi brate majke mi baš mi zabavno ja sam čačkao nos nisam gledao meč
ok. oćeš ti na doček nola pred gracku skupštinu?pa dobro,hoces time da se pohvalis,kako te nije briga?rekao si,razumem te,sad je sve proslo,mozes ostaviti nos na miru
idem na docek simon biles,ako se budem zadesio mogu i tamo ,sto ne?ok. oćeš ti na doček nola pred gracku skupštinu?
možeš de ti oćeš : )idem na docek simon biles,ako se budem zadesio mogu i tamo ,sto ne?
Vidim da si se smirio.Odmori sad.Caosmožeš de ti oćeš : )
živeo brateVidim da si se smirio.Odmori sad.Caos
Sve je osvojio što se može osvojiti, takođe
Jedini koji je osvojio 3 puta svaki GS
Jedini koji je osvojio sve masters titule
Jedini koji je osvojio sve masters titule 2 puta (fali mu samo MC za treći krug)
Gomila drugih rekorda koje sam drži, ostaje mu samo da pretekne Federera po ukupnom broju titula (važe se i turniri nižeg ranga). GOAT bez ikakve dileme
Ništa ne mora da pretekne. Neka federeru barem nešto ...Sve je osvojio što se može osvojiti, takođe
Jedini koji je osvojio 3 puta svaki GS
Jedini koji je osvojio sve masters titule
Jedini koji je osvojio sve masters titule 2 puta (fali mu samo MC za treći krug)
Gomila drugih rekorda koje sam drži, ostaje mu samo da pretekne Federera po ukupnom broju titula (važe se i turniri nižeg ranga). GOAT bez ikakve dileme
Не замери му, играо кладионицу на Шпанца па пукао.Od 20 postova na temi tvojih 50%.
Izgleda da te nesta pogodilo ovo Noletovo zlato.