Bravo Nole

Браво Ноле, поносу Србије, шампионe наш
🔴🔵⚪🔴⚪ 🥇.
Ово злато сија звезданим сјајем. Драго ми је што сам и лично својом навијачком магијом и жртвом, допринео победи и трофејима кроз читаву каријеру.🤞☦️

Нека цркну сви душмани... почевши од шпанских патуљака, злочинца солане и натоа, до комшијске гамади. Надам се да ће ускоро говњиви шпански реал у фудбалу пасти пред шампионом Србије.

Sve je osvojio što se može osvojiti, takođe
Jedini koji je osvojio 3 puta svaki GS
Jedini koji je osvojio sve masters titule
Jedini koji je osvojio sve masters titule 2 puta (fali mu samo MC za treći krug)
Gomila drugih rekorda koje sam drži, ostaje mu samo da pretekne Federera po ukupnom broju titula (važe se i turniri nižeg ranga). GOAT bez ikakve dileme

Nole bravo! :cool:
Ah, šta reći...
Probaj da izgradiš muzej srpskih uspeha potpuno otporan i osiguran na lopove, i to ponajpre one s vrha vlasti. ;)
Jednog dana ćeš se možda i osećati kao da ponovo imaš državu, pa ćeš ovde komotno i živeti... Sagoreva se kupujući love, čak i suvim zlatom. To je teško branjivo...Ali cenim energiju. I čestitam, svaka ti čast.:)

Jedini koji je osvojio sve masters titule 2 puta (fali mu samo MC za treći krug)
Gomila drugih rekorda koje sam drži, ostaje mu samo da pretekne Federera po ukupnom broju titula (važe se i turniri nižeg ranga). GOAT bez ikakve dileme
Sassy Oh No GIF by Nickelodeon
Goat Bleating GIF
:lol::heart::heart::heart::heart::ok:

Ništa ne mora da pretekne. Neka federeru barem nešto 😁...
Zaista je sve to baš impresivno.

Inače, ne pratim njegove mečeve već 10tak godina, pre jesam. Kada se setim koliko se trudio tada, i kada čujem za ovo sada, zaista ne mogu da objasnim odakle mu ta energija i posvećenost?? On treba da je merna jedinica za želju ka uspehu. Koliko đokovića imaš? 0.05. eto tako.

Back