- Poruka
- 855
Pa ovaj je bio ambasador i za vrijeme SCG!
I tada ga je delegirao Milo, ne Srbija.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pa ovaj je bio ambasador i za vrijeme SCG!
I tada ga je delegirao Milo, ne Srbija.
Хоће да га отворе у Ловћенцу, селу од 5000 душа.![]()
Svaka mu cast. Ni ja ne vidim svrhu otvaranja tih konzulata sem da se udome opet neki stranacki funkcioneri i trose novac od poreza.
јадни су ови наши идиоти кад им шверцер мило забрањује конзулате,пишам се на такву државу и народ
Srpska vlada odbila predlog Pdgorice za alkeditaciju crnogorskog ambasadora.
Morace da nadju nekog boljeg i postenijeg (ako ga uopste imaju)![]()
ne treba zaboraviti pljevlja, pored niksica i herceg novog
ko ne zna u pljevljima je crnogorska nosanja, al sa sajkacom. a i inace srbija im je tu, preko jabuke
samo milo ne da zbog rudnika uglja, kojim snbabdeva termoelektranu, tremoelektrana kap, a niko nikome nista ne placa, samo se eksploatise rudnik za dobro rezima, a narod nema nista od toga
Nikšić???
Jes vala, u Nikšiću vazda bilo SrbaNajbolje da otvorite konzulat u Ulcinju
![]()
Zike,potovarili vas Bugari 4:1.
Izvinjavam se svima za spam.
Kog vraga ima Milo nama da soli pamet i fol štedi naše pare ?
Ali na njegovom bunjištu je njegova reč poslednja...
Mora da tu ima još neke muzike koju mi ne čujemo...
naravno da mu usteda novca srbijanskih poreskih obveznika nije bila n umu kada je doneo ovakvu osdluku , al to nije ni bitno jer ce usteda evidentno biti ostvarena i mi smo imali srece da ce ovako imbecilna Jeremiceva ideja propasti u startu .
Шиптар, слушај, није "србијанских" већ "СРБСКИХ" (и немој да ме исправљаш за слово Б), намерно је тако.
Ти причај о "србијанским пореским обвезницима" са твојим шћиптарима, а Србе остави на миру, и не намећи свој ИСКВАРЕНИ ЈЕЗИК.
Pa kako da te čo'ek ne ispravi kad je srBski gramatički pogrešno![]()
говорим СРБСКИ да ме цео свет разуме
А и ти парлаш СРБСКИ само што то не знаш, тужна је та црногорска граматика![]()
naravno da mu usteda novca srbijanskih poreskih obveznika nije bila n umu kada je doneo ovakvu osdluku , al to nije ni bitno jer ce usteda evidentno biti ostvarena i mi smo imali srece da ce ovako imbecilna Jeremiceva ideja propasti u startu .