Браво Миле - Dodik pobedio za 10.000 glasova

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Dodik pobedio za 10.000 glasova
Izvor: B92, Nezavisne novine

Banjaluka -- Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ostaće na toj funkciji nakon tesne pobede na opštim izborima u BiH, saznaju "Nezavisne novine".

Kako navode "Nezavisne", prema nezvaničnim podacima i 99,99 odsto obrađenih glasova, kandidat koalicije SNSD-DNS-SP osvojio je 300.128 glasova, a njegov rival Ognjen Tadić ispred Saveza za promene oko 10.000 manje - 289.680 glasova.

U Republici Srpskoj na birališta je izašlo 56,94 odsto birača.

Lider SNSD-a i kandidat te stranke za predsednika RS Milorad Dodik je sinoć iza ponoći proglasio izbornu pobedu kandidata SNSD-a za srpskog člana Predsedništva BiH Željke Cvijanović i najavio da će za pola sata proglasiti i svoju izbornu pobedu, ali to nije učinio.

Ušlo se u neizvesno postizborno jutro u kome nije bilo mnogo informacija, a još se čekaju zvanični podaci.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=10&dd=13&nav_category=167&nav_id=910931

А сада - КА НЕЗАВИСНОСТИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

10051398844fa167d315f3c221692272_v4%20big.jpg

Честитам.

Ljudi u RS su jako nezadovoljni Laktašenkom bar ovi sa kojima sam ja pričao a ovako tesna pobeda je najbolji dokaz tog nezadovoljstva,ne znam šta se vi radujete kog đavola

To jeste znak da ima puno nezadovoljnih, ali i jedan glas vise je pobeda.
Pa i u Srbiji vlada SNS sa oko 25% podrske gradjana, ali narucuju ankete po kojima ih podrzava 50%

Ako Srpskoj valja Dodik, meni jos bolji.

Normalno,i ja je ne bih dao kad bi se na njenim ledjima bogatio.:lol:

Добро је кад функционише друштвени уговор између народа и власти.

Ај' па нек је свима са срећом, да наредне парламентарне изборе у РС дочекамо без терета дисфункционалног канцера који гуши Српску (и спречава њене ЕУ интеграције) а зове се Федерација БиХ.

Praznik demokratije. Bio je ovo praznik demokratije a Dodik će imati ogroman legitimitet na ovoliku izlaznost i dobio je ponajviše glasova u istoriji. Željka Cvijanović je poražena jer su glasovi iz dijaspore okrenuli tok a za Skupštinu RS i Parlamentarnu skupštinu BiH SDS je doživjeo debakl od SNSD.

Rezime, RS pokazala da je jedno, da jednako dišu i promišljalju u svim krajevima, i da su podjele SDS na istok i zapad totalne glupsti jer je SNSD dobio Potkozarje, Krajinu, Istočnu Hercegovinu i veći dio sarajevske regije

Poslednja izmena:

Back