Bravo Madona

Madona je najbolje opisala svoj sistem vrijednosti u pjesmi koja je jasno najavila novo doba ,po cemu je ona to bolja od bilo koje pjevaljke,samo sto je od vecine njih popularnija

We are living in material world and i am a material girl...

Some boys kiss me,some boys touch me,i ll think thats ok,if they dont give me proper credit i ll just walk away.They can please me they can beg me,but they cant see the light,cause the one one with big cash is always Mister Right...

Some boys romance, some boys slow dance
That's all right with me
If they can't raise my interest
Then I have to let them be...

Madona je najbolje opisala svoj sistem vrijednosti u pjesmi koja je jasno najavila novo doba ,po cemu je ona to bolja od bilo koje pjevaljke,samo sto je od vecine njih popularnija

We are living in material world and i am a material girl...

Some boys kiss me,some boys touch me,i ll think thats ok,if they dont give me proper credit i ll just walk away.They can please me they can beg me,but they cant see the light,cause the one one with big cash is always Mister Right...

Some boys romance, some boys slow dance
That's all right with me
If they can't raise my interest
Then I have to let them be...
jes, sa tom je uletela ko gola plavuša na stadion, a sudija nije sviro faul... ;) :cool: :mrgreen:

pa ta nema poentu, lično sam je hejtovao još kao mali deca, ali se u mnogima kasnije izvadila... ;)

Evo ti poenta njenih pjesama

1.Papa dont preach - Tu je ona nezahvalna cerka koju otac izdrazava voli i gleda da od nje dobru osobu napravi,a ona nezahvalna,pobjegla od kuce,ipsovala oca tipa nosi se zivjecu svoj zivot kako hocu,nezahvalna i bambusace se sa kim hoce ,tu je otac olos a onda dobra,i motivise druge cure tu budite lose cerke,radite sta hocete i maksimalno budite nezahvalne

2.Material Girl - Zene budite sponzoruse

A da ne pominjem pjesme poput Vogue gdje tekst promovise najvece boleesti ili pjesme gdje se ruga hriscanima,to je kao pjevaljka bilo koja

Pjesma njena koja valja jedino je La Isla Bonita

1.Papa dont preach - Tu je ona nezahvalna cerka koju otac izdrazava voli i gleda da od nje dobru osobu napravi,a ona nezahvalna,pobjegla od kuce,ipsovala oca tipa nosi se zivjecu svoj zivot kako hocu,nezahvalna i bambusace se sa kim hoce ,tu je otac olos a onda dobra,i motivise druge cure tu budite lose cerke,radite sta hocete i maksimalno budite nezahvalne
dobro, sad preteruješ... ja sam je uvek video kao omekšavanje tvrdog oca, a ti u tom vidiš samo tvrdi... da ne kažem šta. kao što vidiš, fiksacija nije sve. ;)
2.Material Girl - Zene budite sponzoruse
to smo već komentarisali...
A da ne pominjem pjesme poput Vogue gdje tekst promovise najvece boleesti ili pjesme gdje se ruga hriscanima,to je kao pjevaljka bilo koja
običan trendić, hitić, bio pa prošo...
Pjesma njena koja valja jedino je La Isla Bonita
eee, al vidiš, ovaj je ipak ostao... ;) :lol:
znači, šta? manite se generalizovanjaaaa..... :cool::hvala:

dobro, sad preteruješ... ja sam je uvek video kao omekšavanje tvrdog oca, a ti u tom vidiš samo tvrdi... da ne kažem šta. kao što vidiš, fiksacija nije sve. ;)

to smo već komentarisali...

običan trendić, hitić, bio pa prošo...

eee, al vidiš, ovaj je ipak ostao... ;) :lol:
znači, šta? manite se generalizovanjaaaa..... :cool::hvala:

Ona je americka verzija bilo koje nabijedjene i nemoralne pjevaljke Balkana,posebno Srbije

Madona je manipulant teski i proracunata osoba

ma zabole me za balkan, jarane, jes ti normalan... :lol: kad je ova pevala ceca je jela pačja g.... :cool:

To je sve isto,samo sto tebi americki kic ljepse mirise,u principu sve te seljancure pjevaju najgore pjesme a kada im vise te pjesme ne prolaze i pada popularnost onda idu na kartu populizma nadju neku lijepu etno pjesmu ili patriotsku i otpjevaju je u pop fazonu itd da malo vrate publiku u Srbiji bi to bio fazon pjevala neka seljancica o kolima,materijalizmu kada dodje manjak popularnosti onda pocnu da pjevaju o Kosovu i to lijepe pjesme nadju e sada u americkom fazonu je to kada Madona prepjeva American Pie ili kada pjevaju neke kantri pjesme u modernom fazonu ili pjesmu Joyleen

Kvalitet pjevacica je drugo nesto

Back