Edmund
Domaćin
- Poruka
- 4.115
Hvala za podršci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И лепа рамена.Има добре сисе.![]()
Ima ona sve...![]()
Има и пишу.Ima ona sve...![]()
To joj nikad nije faliloИма и пишу.
Pa kad ne može više da svira po EU jer joj svakakve transparente napišu gde god da se pojavi.Ona nas voli
jes, sa tom je uletela ko gola plavuša na stadion, a sudija nije sviro faul...Madona je najbolje opisala svoj sistem vrijednosti u pjesmi koja je jasno najavila novo doba ,po cemu je ona to bolja od bilo koje pjevaljke,samo sto je od vecine njih popularnija
We are living in material world and i am a material girl...
Some boys kiss me,some boys touch me,i ll think thats ok,if they dont give me proper credit i ll just walk away.They can please me they can beg me,but they cant see the light,cause the one one with big cash is always Mister Right...
Some boys romance, some boys slow dance
That's all right with me
If they can't raise my interest
Then I have to let them be...
jes, sa tom je uletela ko gola plavuša na stadion, a sudija nije sviro faul...![]()
![]()
![]()
pa ta nema poentu, lično sam je hejtovao još kao mali deca, ali se u mnogima kasnije izvadila...Kakva je poenta pjesme,zene budite sponzoruse
pa ta nema poentu, lično sam je hejtovao još kao mali deca, ali se u mnogima kasnije izvadila...![]()
dobro, sad preteruješ... ja sam je uvek video kao omekšavanje tvrdog oca, a ti u tom vidiš samo tvrdi... da ne kažem šta. kao što vidiš, fiksacija nije sve.1.Papa dont preach - Tu je ona nezahvalna cerka koju otac izdrazava voli i gleda da od nje dobru osobu napravi,a ona nezahvalna,pobjegla od kuce,ipsovala oca tipa nosi se zivjecu svoj zivot kako hocu,nezahvalna i bambusace se sa kim hoce ,tu je otac olos a onda dobra,i motivise druge cure tu budite lose cerke,radite sta hocete i maksimalno budite nezahvalne
to smo već komentarisali...2.Material Girl - Zene budite sponzoruse
običan trendić, hitić, bio pa prošo...A da ne pominjem pjesme poput Vogue gdje tekst promovise najvece boleesti ili pjesme gdje se ruga hriscanima,to je kao pjevaljka bilo koja
eee, al vidiš, ovaj je ipak ostao...Pjesma njena koja valja jedino je La Isla Bonita
dobro, sad preteruješ... ja sam je uvek video kao omekšavanje tvrdog oca, a ti u tom vidiš samo tvrdi... da ne kažem šta. kao što vidiš, fiksacija nije sve.
to smo već komentarisali...
običan trendić, hitić, bio pa prošo...
eee, al vidiš, ovaj je ipak ostao...![]()
znači, šta? manite se generalizovanjaaaa.....![]()
ma zabole me za balkan, jarane, jes ti normalan...Ona je americka verzija bilo koje nabijedjene i nemoralne pjevaljke Balkana,posebno Srbije
Madona je manipulant teski i proracunata osoba
ma zabole me za balkan, jarane, jes ti normalan...kad je ova pevala ceca je jela pačja g....
![]()