skura58
Stara legenda
- Poruka
- 99.820
https://www.skandalozno.rs/scena/re...tapkarose-i-oduzele-im-karte-za-ligu-sampiona
Делије су опет показале ко су.
Делије су опет показале ко су.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumem zasto ne smeju da preprodaju svoje karte?
Odmah se setim dana kada sam još u mraku blejao oko Marakane kada su trebale da se puste karte za Bajern 1991.
Blagajne nisu tada ni otvarali,koliko je ljudi bilo to je bilo neopisivo i onda se pojavi neki i saopštava masi "nema više karata" i brzo zatvara limena vrata.
Stampedo na ulaznim vratima koji je nastao i lomljava blagajne je već ranijih godina bila opisana.
Na kraju se došlo do toga da su sve karte bile podeljene tapkarošima.Ko je od njih imao sreće zaradio je prvih dana kada se pomahnitalo tražila karta kao parče hartije od kojeg ti život zavisi.
Ja sam kupio od tapkaroša za 700 hiljada (redovna cena je bila 200 hiljada) a onda pravi bum - neće niko da kupuje karte i na sam dan utakmice prvo su tapkaroši prodavali sa kutiju cigara,pljeskavicu,piće da bi na kraju bukvalno delili karte.
Zato nisam želeo da doživim opet nešto slično i svaka čast ovim ljudima iz Leskovca (za nauk svima koji i pomisle da ubuduće nešto slično izvedu).