Брате, где је наша Србија?

Jeremija

Zainteresovan član
Poruka
148
У изборном штабу КДС владала је смирена, готово свакодневна ситуација. Иако су бирачка места тек била затворена, они – КДС*, сасвим сигурно су знали да је њихова победа била више него убедљива. Чекакали су још званичан извештај РИК-а, па да се народу Србије обрати будући премијер... А он, будући премијер, Зендели Алију, рођен у некад србском, царском Призрену, чији су претци прво примили Ислам а затим се поарнаутили, остварио је давнашњи сан арнаута... И ево, тај сан, та тежња још од Прве призренске лиге, коначно се остварила. Након стотину и педесет година, ево је баш Алију запало да заседне не у Приштини или Призрену, што је сањао Абдул бег Фрешари, већ у Београду, на самој обали негдашњег Аустријског царства које је здушно од првих дана помагало арнауте у отимању србске земље.
До пре педесетак година апетит арнаута се сводио на присједињењу Косова Албанији, но када су увидели да Срби немају државотворне политике, да србски прваци нису схватили просту математику, прихватили су „Резолуцију о Косову и Метохији“ изгласану у Скупштини Србије која је гласила: „КОСОВО И МЕТОХИЈА ЈЕ НЕОТУЂИВИ ДЕО СРБСКЕ ТЕРИТОРИЈЕ У ГРАНИЦАМА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ“
Бунили су се арнаути тих година због неодлучности Запада у стварању велике Албаније, али их жреци из Ватикана научише како да добију много више... Модерним речником то се зове демографска бомба, а народски речено гласи: Курцом су освојили Србију!!!
Док су србски свештеници уњкаво муцали о братској слози, миру и љубави, дотле су хоџе и ваизи претећи грмили: „Сваки исламац мора имати најмање осморо деце, а није грех пред Алахом, довести још једну, млађу жену, када претходна престане бити плодна...“
И тако време учини своје... После Прешева, Лесковца, Ниша, Ћуприје, Јагодине, Младеновца, коначно је и у Београду арнаутска популација постала већина... Генерали,полицајци, начелници, председници општина, углавном су арнаути. Има додуше нешто и других националности, ал углавном у бирократским ћумезима.
Срби су на овим изборима добили неколико посланичких места у Скупштини на основу закона о позитивној дискриминацији, који гарантује мањинама „позитивну дискриминацију“...
Алију и његова странка, већ су разрадили план о промени назива државе, који ће предложити скупштинском телу на разматрање одмах по конституисању владе... Како се наводи у документу који ће бити представљен скупштини, већинско становништво жели реч Србија, да замени речју ШЂИПЕРИЈА...
*Косовска демократска странка

-из текста: Јеремијине слутње


Хоће ли моје црне слутње бити преточене у стравичну стварност, остаје да се види... Стараца Јеремију обузимају црне слутње гледеајући ове силне кандидате за председника Србије, као уосталом и сву политичку булументу која се наводно брине за србство... Мрка капа а зла прилика, рекли би стари људи који држе до части и поштења, када би их питали о будућности Србије.
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.