Brat osumnjičenog za ubistvo male Danke umro u policiji od posledica batinanja!

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
211.914

Zaključak veštaka: Brat osumnjičenog za ubistvo male Danke umro u policiji od posledica batinanja​


D.D. (40), brat jednog od osumnjičenih za smrt dvogodišnje Danke Ilić, umro je nasilnom smrću u policijskoj stanici u Boru, ustanovljeno je veštačenjem Instituta za sudsku medicinu u Beogradu.
zatvor_3_nasa.jpg


Kako piše Radar, u sudsko-medicinskom nalazu konstatovane su brojne povrede po njegovom telu, zbog čega su veštaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti. Nalaz veštaka je prosleđen Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru na dalje postupanje.

D.D. iz Bora, u subotu, 6. aprila, određeno je zadržavanje do 48 sati u policijskoj stanici u Boru. On je uhapšen zbog sumnje da je, nakon izvršenog krivičnog dela, pomogao starijem bratu, koji je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke.

Iste noći, tri sata posle ponoći, policija je saopštila da je D.D. preminuo prirodnom smrću. U saopštenju MUP-a od 7. aprila navodi se "da mu je u ranim jutarnjim časovima pozlilo i da je uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru, koji su pokušali reanimaciju, u 3.10 časova preminuo".

Radar piše da je veštačenje Instituta za sudsku medicinu u Beogradu, međutim, pokazalo da D. D. nije umro prirodnom smrću, već od posledica batinanja, čiji su tragovi bili jasno vidljivi i detaljno opisani u nalazu veštaka.
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...e-umro-u-policiji-od-posledica-batinanja.html

Auh ... mislio sam da su ovakve stvari ostale iza nas. Ovo mi je pogotovo čudno pošto se radi o slučaju u koji su uprte oči javnosti. Kako je ovo moguće??!
 

Back
Top