Брат Дугин убитачно нацистима, нуклеарно оружје би требало постати на Кубу, Никарагву, Венецуелу, Вијетнам, као и Иран

A ti vidim imaš samo su ti nešto otežala.
Daj mi pa da vidiš.
Za razliku od tebe ja sam svoja mooda pokazao na ozrenu 2 god i godinu na ilijašu gde sam dobrovoljno iz srbije otišao u vojsku rs. Dok ti kmečiš da ti drugi odbrane dom

Daj mi pa da vidiš.
Za razliku od tebe ja sam svoja mooda pokazao na ozrenu 2 god i godinu na ilijašu gde sam dobrovoljno iz srbije otišao u vojsku rs. Dok ti kmečiš da ti drugi odbrane dom
Brate vidim da si neki teški balvan, kukala je majka onoj koja ti padne u ruke takvom.

Ауторска
Доста је било мора се јасно рећи у току је рат са нацистима и западним фашистима који морају бити уништени као што је уништен и њихов Адолф Хитлер.
УСА И ЕУ морају пасти јер су неподношљиво зли и морају бити лишени свих права као супер силе.
Дугин је сада бољи од било ког живог Србина и он је путоказ свима који мисле да се предају у руке окупаторима.
„Они су прешли све наше црвене линије. Хитно прелазимо њихове црвене линије. Логично, зар не“, нагласио је Дугин.

Podrska Duginu

Venecuela Kuba Iran Jemen Rusija mora naoruzati do zuba i uciniti nuklearnim silama.

Amerika ce goreti

Podrska Duginu

Venecuela Kuba Iran Jemen Rusija mora naoruzati do zuba i uciniti nuklearnim silama.

Amerika ce goreti
Brate dovoljno je da bratu Kimu da kindžal nuklearke i usa je pukla.

Сви Руси мисле као Дугин.
То нису Срби па да их неки бивши Србин тј.хрват завади међусобно.
i srbi su jedinstveni ali je crnogorski faktor, prisutan u srpskom narodu, klin u tom jedinstvu.

Brate dovoljno je da bratu Kimu da kindžal nuklearke i usa je pukla.
jos bolje hutima............kim je civilizovan i ima crvene linije.............huti su nepismeni i ne znaju sta je to linija a kamoli jos i crvena.
Oni ce Izraelu da naprave novu kupolu , nuklearnu........posto su ovu dosadasnju gvozdenu, iranci onomad izbusili ko svajcarski sir.

Primer nacizma?
Освајање туђих држава и покоравање туђих територија! Наметање своје агенде свима! Нацизам пар екселанс!

Ауторска
Доста је било мора се јасно рећи у току је рат са нацистима и западним фашистима који морају бити уништени као што је уништен и њихов Адолф Хитлер.
УСА И ЕУ морају пасти јер су неподношљиво зли и морају бити лишени свих права као супер силе.
Дугин је сада бољи од било ког живог Србина и он је путоказ свима који мисле да се предају у руке окупаторима.
„Они су прешли све наше црвене линије. Хитно прелазимо њихове црвене линије. Логично, зар не“, нагласио је Дугин.

Kako to misliš da će oni biti uništeni, Neško?

Освајање туђих држава и покоравање туђих територија! Наметање своје агенде свима! Нацизам пар екселанс!

Dule, znaš osam da je jako diskutabilno šta je tuđe.

Jedan čovek će ti reći to nije tuđe, to je moje; o obrnuto.

Ko što Rusija čini u Ukrajini?

1719859454829.png

Back