Брат Дугин убитачно нацистима, нуклеарно оружје би требало постати на Кубу, Никарагву, Венецуелу, Вијетнам, као и Иран

nesko101

Elita
Poruka
20.731
Ауторска
Доста је било мора се јасно рећи у току је рат са нацистима и западним фашистима који морају бити уништени као што је уништен и њихов Адолф Хитлер.
УСА И ЕУ морају пасти јер су неподношљиво зли и морају бити лишени свих права као супер силе.
Дугин је сада бољи од било ког живог Србина и он је путоказ свима који мисле да се предају у руке окупаторима.
„Они су прешли све наше црвене линије. Хитно прелазимо њихове црвене линије. Логично, зар не“, нагласио је Дугин.

Poslednja izmena:
Ima u Rusiji ko misli na proliferaciju i odgovor na NATO proliferaciju. Medjutim Dugin nije jedan od zaduzenih za to.
Сви Руси мисле као Дугин.
То нису Срби па да их неки бивши Србин тј.хрват завади међусобно.

Da, Dugin i Seselj, mrtva trka za neku F dijagnozu.
Ти се не раумеш у ситуацију Црне Горе а камо ли Србије или чак Русије.Боље ти је да не пишеш даље јер ће сви уведети да си трајно заостао у менталном развоју.

Сви Руси мисле као Дугин.
То нису Срби па да их неки бивши Србин тј.хрват завади међусобно.
Ako zaista svi Rusi misle kao Dugin onda je Rusija zaista otišla dođavola. Ja ipak za razliku od tebe nemam tako loše mišljenje o Rusima. Ima tako tih ludaka kao Dugin koji su totalno odlepili, ali određen procenat takvih ima svuda. Samo je stvar u tome da se takvima ne da mogućnost da odlučuju o bilo čemu.

Ako zaista svi Rusi misle kao Dugin onda je Rusija zaista otišla dođavola. Ja ipak za razliku od tebe nemam tako loše mišljenje o Rusima. Ima tako tih ludaka kao Dugin koji su totalno odlepili, ali određen procenat takvih ima svuda. Samo je stvar u tome da se takvima ne da mogućnost da odlučuju o bilo čemu.
a zasto mislis da bar polovina rusa ne misli kao on?
ili zasto mislis da je putin putovao bas po tim zemljama?
mislis tebi ce bas sve da odaju?
i na bazi cega tvrdis da ti nisi otisao dodjavola, nego bas oni? koje parametre koristis?
jel mozes na ovo pitanje npr. da odgovoris, a moja pitanja onda slobodno preskoci, ako znas odgovor na ovo:

Zašto se američki proxy rat percipira kao „ruska ničim izazvana invazija“?

Значи ако се Руси по теби понашају налик на Запад онда су отишли дођавола а када то твој Запад ради у Гази и слично то је само оправдана освета.
Ма стварно редовно брукаш све модераторе овде.Ја би сакупио све модераторе да те свргну одавде заувек.

ili zasto mislis da je putin putovao bas po tim zemljama?
mislis tebi ce bas sve da odaju?
i na bazi cega tvrdis da ti nisi otisao dodjavola, nego bas oni? koje parametre koristis?
jel mozes na ovo pitanje npr. da odgovoris, a moja pitanja onda slobodno preskoci, ako znas odgovor na ovo:

Zašto se američki proxy rat percipira kao „ruska ničim izazvana invazija“?

Zato što to i jeste ruska invazija za koju nema nikakvog opravdanja. Tupave izgovore tipa "američki proxy rat" ne računam.

Ауторска
Доста је било мора се јасно рећи у току је рат са нацистима и западним фашистима који морају бити уништени као што је уништен и њихов Адолф Хитлер.
УСА И ЕУ морају пасти јер су неподношљиво зли и морају бити лишени свих права као супер силе.
Дугин је сада бољи од било ког живог Србина и он је путоказ свима који мисле да се предају у руке окупаторима.
„Они су прешли све наше црвене линије. Хитно прелазимо њихове црвене линије. Логично, зар не“, нагласио је Дугин.
:klap:

Значи ако се Руси по теби понашају налик на Запад онда су отишли дођавола а када то твој Запад ради у Гази и слично то је само оправдана освета.
Rusi se ne ponašaju kao Zapad. Na Zapadu se likovi poput Dugina smeštaju u ludaru. Ima doduše i tamo nekih na slobodi, ali ih bar ne puštaju na TV.

Ono u cemu Oliver Stoun ne razume razliku je da na zapadu, ludaci poput njega mogu da rade i stvaraju na slobodnom trzistu; dok u Rusiji i na Kubi, ludaci su drzavni projekat Sluzbe, poput Dugina.
Дугин је за цео комплетни запад заједно са тобом персона н1 учитељ и мудрац.

Он је непоправљиво затупљен западним медијима.Покој му души што се тиче озбиљног политичарења са њим.
pa ja mu postavljam hrvatski sajt, americkog poznatog rezisera, ne znam sta bih jos trebao... nisam mu postavio neke ruske propagandiste kao ti, ali vidis da ni ja ne mogu da ga nateram da ukljuci mozak, znaci mozdano mrtvilo kod njega je u pitanju, ti si u pravu

stoun cak daje listu da vidimo sta kazu ti ameri, kako oni vide situaciju, ali badava, ne zna on engleski, samo ono sto mu se servira to kusa

Rusi se ne ponašaju kao Zapad. Na Zapadu se likovi poput Dugina smeštaju u ludaru. Ima doduše i tamo nekih na slobodi, ali ih bar ne puštaju na TV.
Ne lupaj gluposti; John McCain je bio senator 40 godina i ima krvavije ruke od Dugina.

Zato što u tom slučaju Putinu ne bi trebala državna represija i medijski mrak. Ne bi postojali zakoni po kojima se kritika kažnjava tamnicom. To se sve radi kad imaš narod koji razmišlja suprotno od tebe i kad ti je represija jedini argument.

Ауторска
Dajte nama, da zavrsimo to šta tu kenjate i okolišavate. Iran to ima ali nema muda

Back