leki1
Domaćin
- Poruka
- 4.943
Nakon ishoda ovog protesta, možemo reći da je Branko Ružić sebe sahranio. Šta vi mislite ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Covic je presao na pravu stranu u trenutku kad je trebao. Ovaj je presao kad ne trebaNikako...On nema previse godina za politicara, sacekace svoje vreme i ostace u politici nakon onih koji sad vedre i oblace u njegovoj stranci..
Kad se setim samo kako je u ono vreme Nebojsa Covic napustio Milosecica i SPS i presao na drugu stranu..Ali to je Nebojisa Covic, sluga svih rezima koji je imao nos za to da prepozna kraj...Da li je Ruzic na tom nivou sto se tice shvatanja situacije, nisam siguran, jer mislim da skorog pada nema...
Covic je napustio Slobu u vreme dok je SPS bio na vrhuncu moci. Mnogo pre kraja Slobine vladavine.Nikako...On nema previse godina za politicara, sacekace svoje vreme i ostace u politici nakon onih koji sad vedre i oblace u njegovoj stranci..
Kad se setim samo kako je u ono vreme Nebojsa Covic napustio Milosecica i SPS i presao na drugu stranu..Ali to je Nebojisa Covic, sluga svih rezima koji je imao nos za to da prepozna kraj...Da li je Ruzic na tom nivou sto se tice shvatanja situacije, nisam siguran, jer mislim da skorog pada nema...
jesi siguran ?Već danas tojeste sutra ima da padne na kolena i da kaže praštaj gospodaru ! U gospodarevom srcu ima mesta za svu decu Srbije. pa i onu zabludelu.
Kako mislis ne treba? Bolje je pre, nego kasnije....Covic je presao na pravu stranu u trenutku kad je trebao. Ovaj je presao kad ne treba
ja ne vidim vucicev pad. slaba opozicija slab protest ... nema energije za prevrat. Znas ti sta je bio SPO pocetkom devedesetih ?Kako mislis ne treba? Bolje je pre, nego kasnije....
Molim? Jel znas ti uopste kada je SPS i Milosevic imao najvecu podrsku? On je tek presao kad je bilo zadnje dve, tri godine vlasti...I to ne tako naglo...Ruzic je onda presao na vise godina pre pada rezima....Covic je napustio Slobu u vreme dok je SPS bio na vrhuncu moci. Mnogo pre kraja Slobine vladavine.
Ruzic napusta (koalicioni) brod koji uveliko tone.
Srbija je trenutno redak primer evropske zemlje u kojoj uopste ne postoje antirezimski protesti. Ovaj nije politickog karaktera. Vlast nam je maksimalno stabilna.ja ne vidim vucicev pad. slaba opozicija slab protest ... nema energije za prevrat. Znas ti sta je bio SPO pocetkom devedesetih ?
Nisam.Napisano je samo moja pretpostavka.Ne treba dramatizovati slučaj druga Ružića.Treba mu dati priliku i vreme da sam preispita svoje ponašanje i da se podvrgne samokritici .Ako revidira stav i iskreno se pokaje...jesi siguran ?
Covic je napustio SPS 1997. Zbog neslaganja sa kradjom i forsiranjem JUL.Molim? Jel znas ti uopste kada je SPS i Milosevic imao najvecu podrsku? On je tek presao kad je bilo zadnje dve, tri godine vlasti...I to ne tako naglo...Ruzic je onda presao na vise godina pre pada rezima....
SPS nije bio ni na kakvom vrhuncu vlasti kada ga je Covic napustio...Rezim je gubio gradove u Srbiji, a poslednja godina, je godina bombardovanja, kada nikakvih opozicionih aktivnosti nije ni bilo...Poenta je samo da ne lupetamo da je on napustio SPS kada oje SPS bio na vrhuncu svoje vlasti....Covic je napustio SPS 1997. Zbog neslaganja sa kradjom i forsiranjem JUL.
SPS je posle toga vladao jos vise od 3 godine.
Vucic uveliko pada.ja ne vidim vucicev pad. slaba opozicija slab protest ... nema energije za prevrat. Znas ti sta je bio SPO pocetkom devedesetih ?
OK.SPS nije bio ni na kakvom vrhuncu vlasti kada ga je Covic napustio...Rezim je gubio gradove u Srbiji, a poslednja godina, je godina bombardovanja, kada nikakvih opozicionih aktivnosti nije ni bilo...Poenta je samo da ne lupetamo da je on napustio SPS kada oje SPS bio na vrhuncu svoje vlasti....
Ljudi su bili cvrsci,ovo danas je mnogo mlohavo,trabunjaju o nekakvoj "gandijevskoj borbi"kao da su sa druge strane imaju razumne ljude a ne kriminalce...ja ne vidim vucicev pad. slaba opozicija slab protest ... nema energije za prevrat. Znas ti sta je bio SPO pocetkom devedesetih ?
Pa ja mislim malo drugacije....Mislim da SNS i Vucic ima vise od tri godine do kraja, prilicno vise...A sa druge strane ne znam da li se seca, ali tad je bio drugaciji sistem glasanja, gde je SPS sa manje glasova imao mnogo vise odbornika...Koristio je kradju glasova na Kosovu, a i podrsku naroda sa Kosova...Mislim da se tad ipak vise kralo na izborima, jer je bilo lakse to raditi... Opozicija gotovo na celoj teritoriji Kosova nije imala uvid u glasanje...Ipak mislim da ovaj danas i dalje ima vecu podrsku, sto sve i da nije tacno svejedno, jer opozicija svakako nema ni jednu stranku koja bi mogla i priblizno da bude pandam SNSu...Onda si imao SPO, DS, DSS...OK.
Da kazemo da je u to vreme SPS i dalje bio izuzetno jak i mocan?
SNS je u drasticnom.padu.
Veoma losa opozicija i studenti koji se ogradjuju od opozicije... Kraj nije ni blizu...ja ne vidim vucicev pad. slaba opozicija slab protest ... nema energije za prevrat. Znas ti sta je bio SPO pocetkom devedesetih ?
Mislimo razlicito.Pa ja mislim malo drugacije....Mislim da SNS i Vucic ima vise od tri godine do kraja, prilicno vise...A sa druge strane ne znam da li se seca, ali tad je bio drugaciji sistem glasanja, gde je SPS sa manje glasova imao mnogo vise odbornika...Koristio je kradju glasova na Kosovu, a i podrsku naroda sa Kosova...Mislim da se tad ipak vise kralo na izborima, jer je bilo lakse to raditi... Opozicija gotovo na celoj teritoriji Kosova nije imala uvid u glasanje...Ipak mislim da ovaj danas i dalje ima vecu podrsku, sto sve i da nije tacno svejedno, jer opozicija svakako nema ni jednu stranku koja bi mogla i priblizno da bude pandam SNSu...Onda si imao SPO, DS, DSS...
okMislimo razlicito.
Šta je uradio?Nakon ishoda ovog protesta, možemo reći da je Branko Ružić sebe sahranio. Šta vi mislite ?