Бранко Драгаш: Захарова

комшија

Stara legenda
Poruka
95.360
1723528885569.png

Branko Dragaš: ZAHAROVA

Izjava Marije Zaharove je katastrofalna za nas Srbe.​

1723529509909.png

13.08.2024.

Потпаролка Министарства спољних послова Русије наставља промашену и погрешну политику Кремља према Србији.

МОСКВА УПОЗОРАВА НА ПОКУШАЈ ДЕСТАБИЛИЗАЦИЈЕ У СРБИЈИ: Позната озлоглашена шема Запада – Васељенска ТВ (vaseljenska.net)

Прочитајте шта је све Захарова изјавила:

„ Анализа тренутне ситуације у пријатељској Србији показују да су у току обновљени покушаји одређених недобронамерних снага да активирају добро познати деструктивни арсенал да би дестабилизовали ситуацију у тој земљи“

Наставља се, одвратним бирократским речником, стара прича о Мајдану.

Недобронамерне снаге хоће деструктивним арсеналом да дестабилизују ситуацију у Србији.

Ко су недобронамерне снаге?

Побуњени народ на улицама градова Србије, који је устао да одбрани свој биолошки опстанак.

Како такав народ може да дестабилизује ситуацију у окупираној земљи?

Коју уништава психопата Узурпатор.

Велеиздајник, који распродаје и задужује државу.

Који краде изборе, поткупљује, прети, уцењује, манипулише, хапси и подржава убијање неистомишљеника.

Уплашен да не изгуби власт, коју су му донели Западни крижари.

Против којих се Русија бори у Украјини за свој опстанак.

Зар је Захарова глупа да ово не разуме?

О чему се ради, госпођо?

„ Одређени псеудодемократски кругови цинично настоје да сасвим природну забринутост грађана за животну средину и њихов однос према рударским пројектима у интересу развоја националне економије и побољшања благостања народа трансформишу у протесте.Притом, аргументи и разматрања сврсисходности никога не занимају“

Који су то псеудодемократски кругови?

Зар Узурпатор није највећи псеудодемократа?

Тиранин који је добио задатак од крижара да уништи Србију.

Али, Захарова то не жели да види.

Зашто?

Како је Потпаролка закључила да је ископавање литијума у интересу развоја националне економије и побољшања благостања народа?

На основу које је тоона стручне анализе закључила?

Па, зашто је ондса толики народ изашао на улице?

Зашто смо ми, стручњаци, изнели све аргументе против насилног ископавања?

Ко неће да прихвати стручне аргументе?

Грађани или полудели Узурпатор?

Који је све државне ресурсе и све медије ставио у функцију ископавања литијума.

И не прихвата никакву јавну расправу.

„Идеја је да се, под плаштом добрих намера, преко марионетских медија и невладиних организација, подстакну негативне емоције у друштву како би се народ окренуо против државног врха„,

Народ се одавно окренуо против криминалног и велеиздајничког државног врха, али Захарова из своје потпаролске функције то није још уочила.

„ Такву тактику сматрамо деструктивном и неодговорном. Злоупотребе ове врсте, посебно турбулентним временима попут садашњих, представљају директну претњу по Србију, доводе у питање сталне напоре њеног председника и Владе да обезбеде одрживи развој земље и благостање њених грађана“

Страшно!

Запрепашћен сам!

Да ли је Захаровој овај текст диктирао Узурпатор?

Ово су његове речи, које цензурисани медији понављају у гебелсовској пропаганди свакога дана.

Понављам, свакога дана!

Покушавајући да застраши поробљене грађане Србије и да мултинационалну корпорацију на силу уведе да загади и уништи Србију.

То, госпођо Захаров, Срби неће да прихвате.

Упркос томе што сте се укључили у Узурпаторову пропаганду за уништавање Србије.

Зашто?

Незнање? Глупост? Бирократска лењост? Лоше намере?

Одговорићу вашим речима.

Ваш наступ сматрамо деструктивним и неодговорним према грађанима Србије.

Злоупотребе ове врсте штете спасу Србије од окупације Узурпатора и крижара.

Ви сте се прикључили недобронамерним снагама, које уништавају Србију.

То нисмо очекивали од Кремља.

Ево, дајем један савет Захаровој.

Немојте да читате извештаје руског амбасадор у Београду.

Он је увелико у служби Узурпатор.

Ради против интереса грађана Србије.

На крају, подсећам вас на једну изузетно важну околност.

Подржавате окупациону власт у Србији, која шаље за 800 милиона евра гранате Украјини, којим се убијају руски војници.

1723529177095.png

Зар је то нормално?

Да ли грађани Русије знају какву политику Кремљ води према Србији?

1723529208905.png

Наши грађани знају.

И искрено су разочарани.

Београд, 7533.г гумник

link

Текст Доброг Банкара погађа у русофиле право у њихову проруску душу, ломи им срце и разара мозак. Они су сада пометени, у животној су дилеми јер су се изненада нашли пред квадратуром круга, па не знаду шта им је чинити! Да ли да још једном ускликну с љубављу Вољеном Чипуљчанину и уништење Србије рударањем литијума прогласе националним интересом, или да се окрену против речи своје Најдраже Портпаролке шта је за њих можда још ужасније, јер руси само да се изборе са украјинском Специјалном војном операцијом у Курској области и ето их на Дунаву?!

...
Побуњени народ на улицама градова Србије, који је устао да одбрани свој биолошки опстанак.
Како такав народ може да дестабилизује ситуацију у окупираној земљи?
Коју уништава психопата Узурпатор.
...

да ти објасним.

Српски народ, на челу са својим комунистима
се у прошлом веку определио за америчку демократију.

Америчка демократија, то ти је више партија у парламенту,
које су на изборима избориле место у њему.

Те ваше лењинске идеје о држави која мора настати револуцијом,
више нису добро дошле код нас.

комунисто,
НЕ МОЖЕ БОЈКОТ ИЗБОРА, А ПРЕУЗИМАЊЕ ВЛАСТИ НА УЛИЦИ.

НЕ МОЖЕ.

Poslednja izmena od moderatora:
Moze sve...
Cim imas ljude koji ne shvataju sta znaci funkcija u drzavi , to nije njegova dedovina pa ni u dedovini ne moze svasta, .......onda ne vazi to sto pises..

Znaci moze sve...prvi je poceo.....
Umesto da bude primer za postovanje zakona, Vucic je primer za nepostovanje zakona i plasiranje i sirenje bezakonja...

Dakle moze sve...
i verovatno ce biti sve i svasta do kaja ovoga...

Cek da bude vidljivije

MOZE SVE....

@Тихи, прокоментариши ставове Путиновог режима на тему:
1) изборне крађе у Србији
2) тровања Србије

Трећи пут те тагујем, прескачеш питање.
Ево @Kerkyra као сведок овде.
Hahahaha koliko puta sam ga ja tagovao....muk bre
Možda šalje vino zaharovoj:lol:

2) тровања Србије

Tihi žmuri na rusku podršku zapadnom uništavanju Srbije. Bacila ga Marija u rebus, trebaće neko vreme da se razreši ta enigma i smisli objašnjenje.

2) тровања Србије

Hahahaha koliko puta sam ga ja tagovao....muk bre
Možda šalje vino zaharovoj:lol:
:hahaha:

Tihi uzima pare od drzave, ne sme da se izjasni!

:hahaha:

Tihi uzima pare od drzave, ne sme da se izjasni!
Мислим да не може прихватити чињеницу да се Руси према нама постављају душмански уз сав шлаг саткан од слатких братских фразетина

Ја сам проЕУ и немам проблем да кажем је недавна представа Литијум Шолц јадно ценкање ЕУ.

Али, Руси иду корак даље. Њима теже пада могућност да се у Србији ико изашта буни, макар то била изборна крађа, чиста вода, ваздух и земља

Мислим да не може прихватити чињеницу да се Руси према нама постављају душмански уз сав шлаг саткан од слатких братских фразетина

Ја сам проЕУ и немам проблем да кажем је недавна представа Литијум Шолц јадно ценкање ЕУ.

Али, Руси иду корак даље. Њима теже пада могућност да се у Србији ико изашта буни, макар то била изборна крађа, чиста вода, ваздух и земља
Rusi su, za mene, u stanju neke skucene svesti i 'ajd da kazem, paranoje, otkad je poceo rat, u svemu vide zaveru i neko moguce svrgavanje rezima, valjda zato sto se polaze od sebe i svojih projekcija i strahova.

Sto rece onomad Sofija, nisu nam iskreni prijatelji jos uvek, jer zaboravljaju na cinjenicu da je Srbija mala zemlja i da je rudarenje samim tim neprihvatljivo, dok su oni veliki i mogu da rudare gde hoce.

Ali to je to, "sit gladnom ne veruje", gledaju samo da im neko (nov valjda, ako bi dosao) ne udari sankcije i to je to. Mislim, tezak sebicluk i nepostovanje, u rangu davanja Nisa i trgovanja njime u Sanstefanskom sporazumu.

Русија подржава патриотску власт у Србији! Па нисте ваљда очекивали да ће Руси подржати русофобе и аутошовинисте, Маринику, Лазовића, Ђиласа и остале, који се залажу за увођење санкција Русији??

Наравно да је Марија Захарова у праву, аутошовинисти, издајници и русофоби стоје иза ,,протеста" и литијум им је само изговор, а главни циљ је насилно рушење власти у Србији, њихов долазак, где би они наставили оно што су радили пре него што их је Народ збацио са власти.

Тако да, сасвим је логична изјава Захарове и став Руске Државе.

Русија подржава патриотску власт у Србији! Па нисте ваљда очекивали да ће Руси подржати русофобе и аутошовинисте, Маринику, Лазовића, Ђиласа и остале, који се залажу за увођење санкција Русији??

Наравно да је Марија Захарова у праву, аутошовинисти, издајници и русофоби стоје иза ,,протеста" и литијум им је само изговор, а главни циљ је насилно рушење власти у Србији, њихов долазак, где би они наставили оно што су радили пре него што их је Народ збацио са власти.

Тако да, сасвим је логична изјава Захарове и став Руске Државе.
Ali protiv litijuma su i "Mi glas iz naroda", koji su proruski orjentisani, i mnoga druga tzv. patriotska opozicija, ali ne, oni se samo uhvatili Vucica sto znaci da su iz iste globalisticke kuhinje.

Tj globalizam i komunizam idu ruku pod ruku, to odavno tvrdim.

Rusi su, za mene, u stanju neke skucene svesti i 'ajd da kazem, paranoje, otkad je poceo rat, u svemu vide zaveru i neko moguce svrgavanje rezima, valjda zato sto se polaze od sebe i svojih projekcija i strahova.

Sto rece onomad Sofija, nisu nam iskreni prijatelji jos uvek, jer zaboravljaju na cinjenicu da je Srbija mala zemlja i da je rudarenje samim tim neprihvatljivo, dok su oni veliki i mogu da rudare gde hoce.

Ali to je to, "sit gladnom ne veruje", gledaju samo da im neko (nov valjda, ako bi dosao) ne udari sankcije i to je to. Mislim, tezak sebicluk i nepostovanje, u rangu davanja Nisa i trgovanja njime u Sanstefanskom sporazumu.
Путинов режим у свему параноично види неку "обојену револуцију", "Мајдан", итд.
У том смислу, више воле да неки аутократа краде изборе, распрода све, трајно затрује Србију, него да се види да побуњени људи то спрече.

А то је зато што се боји да му се то не догоди у неком виду.
"Не лаје кер села ради, него себе ради"

Путинов режим у свему параноично види неку "обојену револуцију", "Мајдан", итд.
У том смислу, више воле да неки аутократа краде изборе, распрода све, трајно затрује Србију, него да се види да побуњени људи то спрече.

А то је зато што се боји да му се то не догоди у неком виду.
"Не лаје кер села ради, него себе ради"
Bas to, strasno, nemam reci! :ok: :ok: :ok:

Ali protiv litijuma su i "Mi glas iz naroda", koji su proruski orjentisani, i mnoga druga tzv. patriotska opozicija, ali ne, oni se samo uhvatili Vucica sto znaci da su iz iste globalisticke kuhinje.

Tj globalizam i komunizam idu ruku pod ruku, to odavno tvrdim.
Али видиш како су поменуте ови аутошовинисти најурили са протеста, извождали и извређали.

Не може се са Мариником, која нас је до скоро тужакала по ЕУ и тражила да нам уведу санкције, бранити Србија.
Једноставно не може!

Али видиш како су поменуте ови аутошовинисти најурили са протеста, извождали и извређали.

Не може се са Мариником, која нас је до скоро тужакала по ЕУ и тражила да нам уведу санкције, бранити Србија.
Једноставно не може!
Nije trazila nikakve sankcije, a "tuzakala" je vlast, sto se sada ispostavlja dobrim i pametnim!

edit: Ali salu na stranu, ne verujem da je to doslo od Marinikinih ljudi, jer na protestu pre neko vece nije imala problem ni sa mnogo "patriotskijima" da bude na istom mestu.

Poslednja izmena:

Šta je tu problematično? Rusi se ne mešaju u naše izbore,
njihovi zvaničnici tokom poseta imaju kontakt samo sa legalno
izabranim predstavnicima naroda. Nikakvo muljanje ispod žita
sa NVO i opozicionarima.

Zašto bi iko ko poštuje suverinitet Srbije bio za nekakve bune i revolucije?

Back